Mijn blog gadgets en apparatuur juni 2017

samsung galaxy s7 edge rose pink

Het is alweer een tijd geleden dat ik schreef wat ik nu precies gebruik voor mijn blog. Nu verandert dat niet super vaak, je koopt immers niet elke maand een nieuwe laptop of nieuwe camera. Toch is er wel iets veranderd! Ik ga je in dit artikel precies laten zien wat ik op dit moment allemaal gebruik qua blog gadgets en apparatuur die ik fijn vind. De mobiele telefoons, laptops en camera’s veranderen al heel erg snel tegenwoordig. Soms lijkt het wel of er wekelijks een nieuw model gelanceerd wordt, waardoor alles snel ‘oud’ lijkt en minder functies heeft. Jammer, maar zo is het nu eenmaal. Ik ben eerder blij als ik heel lang kan doen met mijn apparatuur.

Blog gadgets – Samsung Galaxy S7 Edge

Allereerst mijn mobiele telefoon waar ik niet zonder kan. Klinkt heel dramatisch, maar praktisch gebeurt alles op dat ding. Ik heb een Samsung Galaxy S7 Edge in rose pink met 32gb opslag én daarbij nog een extra SD kaart. Ik ben er enorm tevreden over. De foto’s zijn mooi, hij is lekker snel en genoeg geheugen. Eigenlijk wat ik in een telefoon zoek. Helaas is hij laatst gevallen waardoor mijn beeldscherm een beetje gescheurd is, maar dat ga ik binnenkort laten maken. Prima telefoon!
Mediamarkt €539,00

Lenovo G710

Bron: Consumentenbond.nl

Deze laptop is 17.4inch en heb ik nu zo’n beetje 2 jaar. Eerder had ik een slag kleiner, maar ik wilde gewoon een groot beeld hebben waarop ik veel in een oogopslag kon zien. Ook wilde ik geen vaste pc, omdat ik een laptop vele malen makkelijker vind. Je neemt hem makkelijk mee en kunt kiezen of je achter je bureau zit of lekker op de bank. Ik zit namelijk vaak lekker op de bank ;) Deze is niet meer te koop, maar ik ben nog steeds tevreden over het merk Lenovo. Niet al te duur en heeft gewoon goede en fijne kwaliteit.
Soortgelijk bij Mediamarkt

Asus Transfomer book

Bron: lelong.my

En dit kleine dingetje is mijn nieuwe aanwinst! Ik wil er nog een apart artikel over schrijven, denk ik. Eerder kocht ik een tablet om onderweg aan mijn blog te kunnen werken, maar ik merkte dat die vaker lag te verstoffen dan dat ik er wat mee deed. Dus ik wilde al tijden een kleine laptop die ik makkelijk overal mee naartoe kon nemen, zodat ik niet met mijn grote hoef te sjouwen. Bij Mediamarkt kocht ik deze. Leuk is; je kunt het scherm eraf halen en dan heb je alsnog een tablet. 2 in 1 dus! Super handig!
Mediamarkt €254,00

Activity tracker

Een activity tracker kocht ik laatst bij Bol.com. Ik wilde er weer een, maar wilde er ook niet teveel geld aan uitgeven. Dus ik ging vergelijken en kwam bij deze uit. Niet al te duur, maar wel de functies die ik zocht. Gedeeltelijk waterdicht, notificaties van bellen en berichten etc. en een app waarin je alles kunt bekijken. Ook hier ga ik nog een uitgebreid artikel over schrijven. Doet wat hij moet doen!
Bol.com – €69,99

Google Chromecast

Een Google Chromecast had ik eerder al, maar tijdens de verhuizing ben ik de dongel, die je in je tv stopt, kwijt geraakt. Zonde! Ik gebruikte het niet super vaak, maar toch wilde ik er weer een hebben. Op het moment dat ik mijn nieuwe kleine laptop ging kopen nam ik ook weer een nieuwe Google Chromecast mee. Helemaal niet duur en maakt je tv dus een smart tv :) Ik gebruik hem vaak om concerten te bekijken bijvoorbeeld. Dan zet ik ze in Google Chrome via YouTube op mijn laptop aan en stream hem via de Chromecast naar de tv. Appeltje eitje :)
Mediamarkt – €39,00

Daglichtlampen

Bron: i-love-tec.de

Verder gebruik ik nog twee daglichtlampen voor mijn foto’s. Nu eigenlijk niet, maar in de herfst en winter sowieso. Deze kocht ik bij VidaXL en wat mij betreft een hele fijne webshop hiervoor. Voordat ik deze lampenset had, had ik ook een softbox daar gekocht. Die heb ik inmiddels verkocht omdat ik wat anders wilde.
Daglichtlampen VidaXL – €47,99

Lees ook:
Mijn iPhone 8 plus, hoe bevalt ‘ie?
Samsung Galaxy J7 (2017) review
Hoe ik productiever moet worden? Check deze 3 dingen!
Vegan en dierproefvrije waxmelts van Secretsbynature

Welke blog gadgets gebruik jij het meest?
Geverifieerd door MonsterInsights