Primark volume & texture spray review

primark volume & texture spray

In mijn eerdere Primark shoplog heb je deze Primark volume & texture spray al voorbij zien komen. Dit product had ik bij een andere blogger weleens voorbij zien komen en ik was hier zelf ook wel heel erg benieuwd naar. Het is vrolijk flesje met paars en roze kleur, zwarte dorp en er is ook wel gelijk duidelijk om wat voor product het gaat. De Primark volume & texture spray zorgt voor volume in je haar en dat is nou net wat mijn haar nodig heeft. Zo’n flesje kost €3,00 dus ik nam er voor de zekerheid maar gelijk 2 mee. Zo vaak kom ik namelijk niet bij de Primark :) Vol goede moed heb ik dit product uitgeprobeerd en in deze review laat ik weten wat ik van de Primark volume & texture spray vind. Laten liggen of direct naar de Primark gaan om dit te kopen? Oh, het leuke doosje komt van Lucardi  voor €12,99 :)

Primark volume & texture spray

primark volume & texture spray

Het flesje op zich vind ik heel vrolijk ogen en trok ook wel mijn aandacht. De kleuren zijn lekker vrolijk, je kunt direct zien waar het product voor bedoelt is, hoeveel erin het flesje zit en wat de ingrediënten zijn. Als je het mij vraagt pluspunten. Zelf heb ik nog nooit haar producten van Primark geprobeerd dus ik was zeer benieuwd naar de werking. Onder de zwarte dop vind je een hele handige verstuiver. Je drukt erop en er komt product uit, net zoals haarlak. Heel simpel en meer kan ik er niet van maken ;)

primark volume & texture spray
primark volume & texture spray 5

Achterop het flesje zie je de gebruiksaanwijzing en dus de ingrediënten. Het is belangrijk om het product goed te schudden voor gebruik. Aangeraden wordt om vanaf een afstand van ongeveer 15cm het product in je haar te sprayen.  Dit kun je doen op bijvoorbeeld 1 specifieke lok maar ook door je hele haar. Als het product er in zit kun je je handen goed door je haar halen en op die manier volume creëren. Dat is de manier hoe ik de volume in mijn haar krijg met de Primark volume & texture spray. Wellicht dat je het met de föhn ook voor elkaar krijgt maar zelf heb ik dat nog niet geprobeerd. Natuurlijk heb ik een voor en na foto gemaakt zodat je ziet wat het effect is op mijn fijne haar.

primark volume texture spray voor en na

Links zie je mijn haar zoals het is als ik het gewassen heb met de Yves Rocher Volume shampoo (review) en de Hema repair conditioner. Het is fijn, futloos en het hangt maar een beetje naar beneden zonder enig volume. Rechts zie je het resultaat als ik de Primark volume & texture spray heb gebruikt. En dan heb ik niet mijn hele haar onder gespoten, maar gewoon een paar kleine spuitjes. Vervolgens heb ik de volume aangebracht met mijn handen door mijn haar en dat blijft ook best lang zo zitten. Als je het gevoel hebt dat het volume een beetje weg gaat, kun je dit gemakkelijk weer terug krijgen door opnieuw met je handen door je haar te gaan. Het resultaat mag er dus zeker weten zijn en voor mijn haar werkt dit product dan ook echt perfect. Daarnaast is de geur ook lekker fris en blijft in je haar hangen. Spuit er niet teveel in want dan voelt je haar heel vies aan vind ik zelf. Ook gebruik ik dit regelmatig zonder dezelfde avond of de volgende ochtend mijn haar te wassen. De volgende dag kan ik op dezelfde manier het volume creëren ook al is mijn haar nat geweest (zonder het te wassen).

primark volume texture spray 3

Zoals je kunt lezen ben ik dus heel erg tevreden over dit product en raad ik het ook echt aan als je dun of fijn haar hebt. Ook als je dikker haar hebt dat volume kan gebruiken kun je dit makkelijk gebruiken. Ik weet niet of het altijd verkrijgbaar is bij Primark, maar deze Primark volume & texture spray is maar €3,00. In mijn ogen dus zeker heel betaalbaar en zeer de moeite waard. Als bonus heb je ook nog eens een heerlijk lekkere geur!

Lees ook:
Catrice SUNdra (IT PIECES LE)
Primark nagellak remover review
Primark shoplog (eenhoorn, nagellak en lip balsem)
Primark lip balm trio met winter smaken

Wat gebruik jij om volume in je haar te krijgen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *