Catrice SUNdra (IT PIECES LE)

catrice sundra it pieces le

Van de IT PIECES LE van Catrice had ik ook al Catrice Robinson Coralsoe laten zien, maar ik nam ook deze mooie Catrice SUNdra mee. Hoewel Robinson Coralsoe van mijn nagels afspatte is SUNdra een meer oudroze nagellak. Heel erg mooi ook! Deze ging dus ook in mijn winkelmandje bij Kruidvat en was benieuwd hoe hij er op mijn nagels uit kwam te zien.

Lees ook: Essie After Sex, nagellak voor kerst?

Onbeperkt houdbaar. De nieuwe Ultimate Nail Lacquer zorgt voor een perfecte manicure, professionele dekking en heldere tinten met hoogglans finish die extra lang houden.Met behulp van het precisiekwastje is aanbrengen kinderspel. De vier kleuren – roze, fuchsia, mint en greige – brengen je ongetwijfeld in een zomerse stemming.

Catrice SUNdra (IT PIECES LE)

catrice sundra it pieces le

Op mijn nagels is Catrice SUNdra precies zoals ik had verwacht eigenlijk! Het is een mooie lichtroze / oudroze kleur die prachtig is. Het flesje is precies hetzelfde als de flesjes van de standaard collectie en is niets speciaals, zoals je kunt zien. Jammer vind ik wel dat de naam van de limited edition niet op het flesje staat. Ik meen me te herinneren dat dit in het verleden wel zo is geweest.

catrice sundra it pieces le
catrice sundra it pieces le

De dekking van deze lak is gewoon oké. Zoals ik normaal ook al gebruik, dekt hij in beste in twee laagjes. Ook is de droogtijd weer prima. Enige minpunt vind ik, net als Robinson Coralsoe uit deze collectie, dat hij niet heel erg lang blijft zitten. Het lijkt erop of je binnen en dag al best wel wat beschadigingen hebt aan de lak. Dit heb ik zowel met deze lak als met de vorige. Heb het wel goed laten drogen.

Je koopt Catrice SUNdra uit de IT PIECES collectie bij Kruidvat voor €2,99. Deze ligt vanaf half maart 2016 tot en met half april 2016 in de winkels. Het flesje bevat 10ml aan lak. Mocht je deze kleur niet zo mooi vinden dan zijn er nog meer kleuren, in totaal 4:

106 SUNdra
107 Robinson Coralsoe
113 You R On My Mint
117 Mauve To The Beat

Lees ook:
Catrice Brown Collection
China Glaze Flirty Tankini

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook