Shop mijn favorieten

Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

Attent zijn, 4 leuke ideeën (ook voor bloggers!)

attent zijn

Attent zijn; niet iedereen is dat. Zelf ben ik ook niet heel erg attent maar soms koop ik weleens iets voor iemand of stuur ik een cadeau op via een website die ik tegenkom. Gewoon leuk. Om een blijk van waardering bijvoorbeeld. Er zijn verschillende manieren en ik heb wat leuk ideetjes op een rij gezet om attent te zijn. Van een kaartje sturen tot een baby pakje 😉 Ben jij attent?

Attent zijn – Stuur eens een kaartje

Alles gaat tegenwoordig via internet en email. Soms is dat wel jammer wat als je gewoon een pakketje of kaartje krijgt is dat natuurlijk net zo leuk. Zo deed ik al een paar keer mee met ‘echte post is cool‘ waarbij je iets koopt voor een andere blogger en er een leuk pakket van maakt. Een kaartje sturen is dan ook wel heel leuk. Dan hoef je er geen pakket van te maken, maar gewoon een kaartje om iemand te bedanken bijvoorbeeld. Gewoon zomaar. Hou zou je het zelf vinden als je ineens onverwacht een kaartje krijgt. Leuk toch?

Laat een bloemetje afleveren

Ik heb weleens een bos bloemen opgestuurd naar iemand. Via een website en anoniem verstuurd. Heeeel lang geleden. Echt heel lang. Nu zal ik dat niet meer zo snel doen, maar het is wel een heel leuk idee. Naar je moeder, je beste vriendin of je oma. Gewoon om een blij van waardering te laten zien. Je hoeft het dus niet alleen te doen als er echt iets te vieren is. Het kan altijd en is een leuk idee.

Help andere bloggers

Dit vind ik er wel een om op te noemen en ik schreef er ook al eens over. Het helpen van andere bloggers. Er hoeft echt niet altijd iets tegenover te staan en je hoeft ook zeker niet alles op een weegschaal te leggen. Het is heel makkelijk om een artikel die je ziet op Twitter een retweet te geven zodat de blogger meer bereik heeft, je kunt een winactie delen op jouw Facebookpagina zonder dat je zelf mee doet of deel eens een artikel van een andere blogger op Pinterest. Pinterest is namelijk een hele mooie zoekmachine voor artikelen als je de juiste foto’s gebruikt. Zelf pin ik ook veel mooie foto’s van andere bloggers op Pinterest.

Geef zomaar eens een kleinigheidje

En natuurlijk is het leuk om iemand zomaar eens gewoon een kleinigheidje te geven. Als je bijvoorbeeld door de winkel loopt en je ziet iets kleins wat precies bij een bepaald persoon past. Dan kun je dat meenemen en geven. Zo’n winkel is Primera. In mijn vorige woonplaats is ook een Primera en ik heb er ook weleens leuke spullen gekocht. Niet alleen tijdschriften, maar een leuk baby pakje voor het zoontje van een goede vriendin van mij. Er was enorm veel keus voor zowel jongens als meisjes. Ook heb je er heel veel schoolspullen, boeken en hele leuke en originele kaarten. Echt een hele leuke winkel!

Lees ook:
Bronzen Regal horloge – love brons
Action shoplog (letterbord, stationary & bronzen schaal!)
Moederdag, wat geef jij op 14 mei 2017? 3 tips!
Persoonlijke artikelen: wat deel ik wel en wat niet + tips!

 

deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties

 1. 3 juli 2018 / 23:04

  Ja leuk! Ik probeer daar zelf altijd wel aan te denken 🙂

 2. 3 juli 2018 / 21:11

  Leuke tips! Ik word juist als iemand gezien die heel attent is. Kan ook een keerzijde hebben, dat heb ik wel eens beschreven in een blog. Omdat iemand dan denkt dat ik dat ook térug verwacht. maar dat is naar mijn mening niet de intentie van attent zijn.

 3. 3 juli 2018 / 20:27

  Goede tips! En zulke kleine dingen kunnen iets groots betekenen!
  Lees het laatste blogbericht van Mei Qi – bloeiMy Profile

 4. 3 juli 2018 / 16:46

  Wat een leuke tips! Echt dingen die het leven (van een ander) nét even wat fijner maken. I love your blog <3
  Liefs Florentine

  • Mariska
   Auteur
   3 juli 2018 / 19:07

   Inderdaad en al is het maar met iets kleins 🙂