Primark shoplog (eenhoorn, nagellak en lip balsem)

primark shoplog eenhoorn shirt

Voor ik naar Siepelrock ging afgelopen weekend wilde ik nog wat spullen kopen. Tot mijn grote verbazing zat er in Alkmaar een Primark en daar gingen we naartoe. Leuk dus om even een Primark shoplog te maken 🙂 Ik kom er vrijwel nooit omdat ik altijd dacht dat het niet echt in de buurt zat. Keek mijn ogen natuurlijk uit, zag heel veel leuke dingen en heb een aantal dingen meegenomen. Of ik alles nodig had? Nope, natuurlijk niet, haha. Moet wel zeggen dat ik de maatvoering bij Primark soms nog al eens raar vind. Normaal heb ik maat 42 ongeveer en bij Primark is dat 44 of in sommige gevallen zelfs 46. Heel apart. Goed, ik ga je laten zien wat ik heb gekocht.

Lees ook: Primark nagellak remover review

Primark shoplog

primark shoplog eenhoorn shirt
primark shoplog eenhoorn shirt

Allereerst kocht ik deze 2 superleuke eenhoorn shirtjes. Normaal gesproken had ik niet echt iets met die trend, maar deze vond ik zo leuk! De eerst heb ik een maatje kleiner gekocht, omdat die er niet meer was in mijn maat. Dit was ook het allerlaatste shirt dus ik nam hem gewoon mee. Hij kostte geloof ik een tientje. Het andere eenhoorn shirt eronder kostte €5,00. Nou, voor die prijzen kon ik het niet laten liggen. Heel erg leuk! En als ik ze niet in het dagelijkse leven aantrek, dan draag ik ze wel gewoon lekker thuis of ga ik erin slapen. Maar leuk zijn ze zeker!

primark shoplog blauw geruite blouse

Al tijden wilde ik graag zo’n soort blouse hebben. Nu kom ik dus niet zo vaak in de stad en shop ik kleren vaak online. Deze kwam ik tegen bij Primark en ja, voor die €13,00 ging hij mee naar huis. Hij was er ook in verschillende kleuren, maar ik vond de blauwe kleur mij toch het mooiste staan. Heb hem op het festival gedragen op een zwarte broek en lage laarsjes met franjes eraan. Ben er heel erg blij mee 🙂 Boven op de borst zit een zakje en hij gaat vast met drukknoopjes.

primark lip balm trio

Natuurlijk ging ik nog even langs de beauty afdeling, kijken of ik dingen kon scoren die ik ook kon reviewen op mijn blog. Daar kwam ik dit superleuke lip balm trio tegen met allemaal herfst ‘smaakjes’. Je hebt de kaneelsmaak, candy apple smaak en sticky toffee. Nou die ging mee. Heb ze nog niet geprobeerd, maar ze ruiken al wel heel erg lekker. Ben dus erg benieuwd! Dit is een van de producten waar een review van komt.

Dit zijn ook wel producten die ik graag wilde proberen. Een nagellak remover in een pot en een sneldrogende spray die je over de nagellak heen spuit. Ook deze heb ik nog niet gebruikt, maar ga ik zeker op mijn blog laten zien. De prijzen zijn namelijk wel mooi laag, vind ik.

Natuurlijk kon nagellak ook niet ontbreken van de Primark. Heb nog niets van dit merk en voor de prijs hoefde ik het ook niet bepaald te laten. Om het een beetje netjes te houden koos ik maar 2 kleuren uit. Als ik tevreden ben kan ik altijd weer naar Alkmaar om wat meer bij te halen 🙂

Dus al met al heb ik best wat leuke dingen gekocht! Dezelfde avond ging ik ook nog naar H&M waar ik een zwarte broek kocht en nog een grijs/roze geblokte blouse. Dat soort blousejes vind ik zo leuk de laatste tijd! Denk dat ik er misschien toch wel meer wil gaan aanschaffen de komende tijd.

Lees ook:
Primark lip balm trio met winter smaken
Primark volume & texture spray review
Cien nagellak remover zonder aceton

Wat vind jij het leukste uit deze Primark shoplog?

18 Reacties

 1. 3 juni 2018 / 16:48

  Ik kan bij de primark dus echt niet slagen. Alles valt of superklein of supergroot. Als ik er ben koop ik meestal sokken of een oversized trui. Shirtjes zijn onmogelijk. Ik ben dol op unicorn ! Leuke shirts

 2. 1 november 2016 / 19:15

  Die lipbalms zijn leuk zeg, ik geloof niet helemaal mijn ‘smaken’ maar superleuk om kado te geven.

 3. Rochella
  1 november 2016 / 17:35

  My Unicorn made me do it vind ik echt super leuk!

 4. Manon
  1 november 2016 / 17:28

  Je hebt wel hele leuke dingen gekocht!

 5. 1 november 2016 / 16:07

  Hey Mariska,

  Leuke items heb je gescoord! Ik ben wel benieuwd naar de lip balm trio, ziet er echt super leuk uit! Je blouse vind ik ook echt mooi. Ook ben ik benieuwd naar de lakjes, mooie kleurtjes, en de sneldrogende spray 🙂 .

  Liefs!

 6. 1 november 2016 / 12:35

  De lip balm trio vind ik echt heel erg leuk!
  Mooi website heb je, ik kwam via via bij jou terecht.

 7. 1 november 2016 / 10:21

  Ik ben dol op eenhoorns! Dus die twee shirtjes vind ik erg leuk 🙂 mijn vriend woont praktisch naast een Primark, dus ik winkel daar ook veel te veel haha. Ik denk dat ik die herfst smaakjes lip balm trio nog ga aanschaffen!
  Lees het laatste blogbericht van Catherine – Simpele Halloween Nail ArtMy Profile

 8. 1 november 2016 / 08:09

  Primark shoplogs zijn altijd tof! Ik vind je blouse heel mooi. Leuk dat je ook een paar beauty spulletjes hebt gekocht. Ik ben benieuwd naar de kwaliteit en dergelijke. Ik heb in de Primark trouwens ook altijd verschillende maten, dat ligt dus niet aan jou 😉

 9. 1 november 2016 / 07:49

  Wat een leuke items! Die eenhoornshirtjes heb ik blijkbaar gemist bij Primark. Ik vind ze namelijk erg leuk. Maar het blouseje is mijn favoriet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.