Primark shoplog (eenhoorn, nagellak en lip balsem)

primark shoplog eenhoorn shirt

Voor ik naar Siepelrock ging afgelopen weekend wilde ik nog wat spullen kopen. Tot mijn grote verbazing zat er in Alkmaar een Primark en daar gingen we naartoe. Leuk dus om even een Primark shoplog te maken :) Ik kom er vrijwel nooit omdat ik altijd dacht dat het niet echt in de buurt zat. Keek mijn ogen natuurlijk uit, zag heel veel leuke dingen en heb een aantal dingen meegenomen. Of ik alles nodig had? Nope, natuurlijk niet, haha. Moet wel zeggen dat ik de maatvoering bij Primark soms nog al eens raar vind. Normaal heb ik maat 42 ongeveer en bij Primark is dat 44 of in sommige gevallen zelfs 46. Heel apart. Goed, ik ga je laten zien wat ik heb gekocht.

Lees ook: Primark nagellak remover review

Primark shoplog

primark shoplog eenhoorn shirt

Allereerst kocht ik deze 2 superleuke eenhoorn shirtjes. Normaal gesproken had ik niet echt iets met die trend, maar deze vond ik zo leuk! De eerst heb ik een maatje kleiner gekocht, omdat die er niet meer was in mijn maat. Dit was ook het allerlaatste shirt dus ik nam hem gewoon mee. Hij kostte geloof ik een tientje. Het andere eenhoorn shirt eronder kostte €5,00. Nou, voor die prijzen kon ik het niet laten liggen. Heel erg leuk! En als ik ze niet in het dagelijkse leven aantrek, dan draag ik ze wel gewoon lekker thuis of ga ik erin slapen. Maar leuk zijn ze zeker!

primark shoplog blauw geruite blouse

Al tijden wilde ik graag zo’n soort blouse hebben. Nu kom ik dus niet zo vaak in de stad en shop ik kleren vaak online. Deze kwam ik tegen bij Primark en ja, voor die €13,00 ging hij mee naar huis. Hij was er ook in verschillende kleuren, maar ik vond de blauwe kleur mij toch het mooiste staan. Heb hem op het festival gedragen op een zwarte broek en lage laarsjes met franjes eraan. Ben er heel erg blij mee :) Boven op de borst zit een zakje en hij gaat vast met drukknoopjes.

primark lip balm trio

Natuurlijk ging ik nog even langs de beauty afdeling, kijken of ik dingen kon scoren die ik ook kon reviewen op mijn blog. Daar kwam ik dit superleuke lip balm trio tegen met allemaal herfst ‘smaakjes’. Je hebt de kaneelsmaak, candy apple smaak en sticky toffee. Nou die ging mee. Heb ze nog niet geprobeerd, maar ze ruiken al wel heel erg lekker. Ben dus erg benieuwd! Dit is een van de producten waar een review van komt.

primark nagellak remover en quick dry spray

Dit zijn ook wel producten die ik graag wilde proberen. Een nagellak remover in een pot en een sneldrogende spray die je over de nagellak heen spuit. Ook deze heb ik nog niet gebruikt, maar ga ik zeker op mijn blog laten zien. De prijzen zijn namelijk wel mooi laag, vind ik.

primark nagellak

Natuurlijk kon nagellak ook niet ontbreken van de Primark. Heb nog niets van dit merk en voor de prijs hoefde ik het ook niet bepaald te laten. Om het een beetje netjes te houden koos ik maar 2 kleuren uit. Als ik tevreden ben kan ik altijd weer naar Alkmaar om wat meer bij te halen :)

Dus al met al heb ik best wat leuke dingen gekocht! Dezelfde avond ging ik ook nog naar H&M waar ik een zwarte broek kocht en nog een grijs/roze geblokte blouse. Dat soort blousejes vind ik zo leuk de laatste tijd! Denk dat ik er misschien toch wel meer wil gaan aanschaffen de komende tijd.

Lees ook:
Primark lip balm trio met winter smaken
Primark volume & texture spray review
Cien nagellak remover zonder aceton

Wat vind jij het leukste uit deze Primark shoplog?