Yves Rocher volume shampoo en conditioner

Je hebt mijn Yves Rocher bestelling een tijdje geleden al terug zien komen en daarbij bestelde ik onder andere de Yves Rocher amandel & oranjebloesem douchegel en Yves Rocher bourbon vanille geconcentreerde douchegel die ik echt super lekker en fijn vind. Gebruiken doe ik ze zeker wekelijks. Ook nam ik laatst de Yves Rocher volume shampoo en Yves Rocher volume conditioner in gebruik. Van mezelf heb ik heel fijn haar en ben ik steeds op zoek naar een fijne douchegel en conditioner die mijn haar zacht maken en volume geven. Op zich nog best wel een uitdaging omdat producten die volume geven vaak je haar ook stroef maken. Dit wil ik ook weer niet, omdat mijn haar dan weer heel erg droog oogt en dat is niet mooi. Tijd om deze producten eens te laten zien op mijn blog.

Yves Rocher volume shampoo

yves rocher volume shampoo
yves rocher volume shampoo ingredienten

Deze shampoo voor fijn haar maakt het haar energieker, geeft het vanaf de haarwortel meer volume. Het haar blijft soepel en luchtig. Verrijkt met biologisch geteelde Malve voor een omhullende werking. +PUNT: dankzij de lichte formule wordt het haar voller en soepeler zonder dat het verzwaard wordt. SCHOONHEID VOOR VROUWEN EN DE NATUUR: 98% natuurlijke bestanddelen, 0% siliconen, kleurstoffen en parabenen. Recyclebare flacon. De formule is onder dermatologisch toezicht getest

Dat is natuurlijk wat ik wil met mijn fijne haar, meer volume en voller ogend haar. Zeg je dat zo? Je hebt er ook niets aan als het wordt verzwaard, want dan valt alles weer sluik langs je gezicht. Oftewel geen volume. De beschrijving was veel belovend en ik kan beamen dat het waar is. Normaal als ik mijn haren met een volume shampoo was, dan voelt het gelijk heel erg stroef en mijn haar als touw. Met deze shampoo is dat niet het geval en voelt het al wat zacht aan. De shampoo is een stevige structuur en je hebt er maar heel weinig van nodig. Het schuimt echt heel erg goed. De geur is ook heel aangenaam. Ik zou het omschrijven als fris en kruidig.

Yves Rocher volume conditioner

yves rocher volume conditioner
yves rocher volume conditioner ingredienten

Voor fijn en sluik haar. Doordat de dunne haren subtiel omhuld worden, verdwijnen klitten en is het haar gemakkelijk in model te brengen. Malve-extract dat aan de formule is toegevoegd, heeft een omhullende werking, waardoor het haar vanaf de wortel meer volume krijgt. +PUNT: dankzij de ultralichte formule wordt het fijne haar niet verzwaard. SCHOONHEID VOOR VROUWEN EN DE NATUUR: 0% siliconen, kleurstoffen en parabenen. 100% natuurlijke wasgels.

Over de Yves Rocher volume shampoo ben ik dus goed te spreken en nu de conditioner. Normaal heb ik met mijn fijne haar wel last van het feit dat het bij gebruik van conditioner weer slap wordt en alsnog futloos langs mijn gezicht hangt. In deze Yves Rocher volume conditioner zitten geen siliconen en parabenen en dat helpt natuurlijk al tegen het verzwaren van het haar. Ook deze conditioner is super fijn! Het is een dikke stevige conditioner waar je ook maar een klein beetje van nodig hebt. Mijn haar wordt er lekker zacht van (ook de touwerige puntjes onderin) en deze conditioner maakt mijn haar ook niet zwaar. Het krijgt daadwerkelijk meer volume. Dat zocht ik dus! Ook deze volume conditioner ruikt lekker fris en kruidig.

yves rocher volume shampoo conditioner structuur

links de structuur van de shampoo, rechter de structuur van de conditioner

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

yves rocher volume shampoo conditioner 1

Ondanks dat ik zei dat de producten van Grahams mijn favoriet waren, vind ik deze toch wel fijner. Deze werken net iets beter en geven mijn haren ook gewoon volume. Buiten dat zijn deze producten ook vriendelijker qua prijs. Ik gebruik ze nu een paar keer per week en ben er zeer tevreden over. Lang heb ik moeten zoeken, maar deze producten geven ook écht de volume die beloofd wordt aan fijn en dun haar. Daarbij ruiken ze ook nog erg lekker en zijn ze heel zuinig in gebruik. Ik zou ze zeker aanraden als je op zoek bent naar betaalbare, goedwerkende producten voor fijn haar.

Yves Rocher volume conditioner – 150ml voor €4,50
Yves Rocher volume shampoo – 300ml voor €4,50

Lees ook:
LOV make-up update nieuwe producten
Primark Amsterdam shoplog juni 2019
Bluxbox lente editie + kleine reviews
Mijn favoriete producten van nu (stijltang, Lidl en Primark)

Kennen jullie deze Yves Rocher volume shampoo en conditioner al?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *