Hema repair hair mask, reparerend haarmasker

by Mariska

Dit Hema repair hair mask zag ik laatst staan bij Hema in de schappen. Nu gebruik ik al een dagcrème van Hema dagelijks en die bevalt mij prima. Verschillende dagcrèmes heb ik geprobeerd trouwens. Mijn haren zijn niet geweldig op het moment en daarom kon ik wel een nieuw masker gebruiken. Ik heb er wel een die heel fijn is, maar dit Hema repair hair mask wilde ik graag proberen.

Hema repair hair mask

hema repair hair mask

De verpakking van het Hema repair hair mask is niet zo heel spectaculair en ziet er ook niet bepaald vrolijk uit. De groenblauwe kleur vind ik eerder een beetje somber overkomen. Maar, het is qua lettertypen en simpele stijl wel weer echt op zijn Hema’s. Je herkent het dus zo. Het product zit in een tube en bevat 150ml aan product.

Een haarmasker voor droog, beschadigd of pluizig haar met keratine-vitamine complex. Het masker helpt het gezonde uiterlijk van je haar te herstellen. Gebruik iedere week als een extra intensieve verzorging om pluis tegen te gaan of haar dat door behandelingen of de zon droog is geworden weer te voeden.

Het is de bedoeling dat je je haar handdoekdroeg maakt en daar het Hema repair hair mask rustig in gaat masseren. Als je het masker goed verdeelt in je haar hebt zitten kun je het voorzichtig doorkammen met een grove kam. Zelf heb ik geen grove kam, dus ik doe het met een borstel. Dat kan makkelijk. Vervolgens dien je het 5-15 minuten te laten zitten en vervolgens goed uitspoelen. Het masker zelf is van een fijne, wat stevigere structuur wat ik verwacht van een masker. De geur is heerlijk fris.

Ingrediënten

hema repair hair mask

Aqua, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Glycerin, Stearamidopropyl Dimethylamine Isopropyl Palmitate, Behentrimonium Chloride, Hydrolyzed Keratin, Niacinamide, Panthenol, Isopropyl Alcohol, Hydroxyethylcellulose, Polyquaternium-37, Propylene Glycol, Dicaprylate/Dicaprate, PPG-1 Trideceth-6, Sorbitan Oleate, Parfum, Linalool, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Citric Acid, Sodium Hydroxide

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

hema repair hair mask

Ja, ik vind dit wel een fijn masker. Ik gebruik het na mijn shampoo als ik klaar ben met douchen. Als ik weet dat ik het Hema repair hair mask ga gebruiken, dan gebruik ik geen conditioner. Dat vind ik persoonlijk wat overbodig, omdat het masker mijn haar goed voedt en zacht maakt. Mijn haar is aan de onderkant heel erg droog, maar wil het er nog niet af laten knippen omdat het anders zo kort is. Voor nu gebruik ik dit masker één keer in de week en de overige dagen conditioner.

Mijn haar ruikt na het gebruik enorm fris en het maakt mijn haar ook super zacht. Heerlijk! Zelfs de dag erna, als ik heb geslapen, is mijn droge haar niet echt aan het pluizen en nog steeds zacht.

Het Hema repair hair mask is verkrijgbaar bij Hema en ook online. Hij kost €3,00 en daarvoor heb je 150ml aan product.

Lees ook:
Vegan make-up kwasten van Hema
Garnier Micellair reinigingswater (waterproof make-up!)
Betaald worden voor een product review?
Mijn bullet journal en wat ik allemaal gebruik

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?