Bikini’s en badpakken in plus size

shutterstock 554501053

21 juni begint de zomer officieel en dat betekent dat het hopelijk weer mooi zonnig weer gaat worden. Aangezien ik net verhuisd ben en een kleine tuin heb, besloot ik om een leuke picknicktafel te kopen en deze in mijn tuin te zetten. Als ik visite krijg of als ik zelf lekker buiten wil zitten dan kan dat. Wel zo leuk! Mijn tuin heb ik nog steeds niet opgeknapt dus foto’s daarvan houden jullie nog tegoed. Wel hangen er hele leuke lampjes die op zonlicht werken. Anyway, bij de zomer hoort ook badkleding. Je ziet het overal weer voorbij komen; bikini’s, badpakken en andere strandkleding. Ik moet eerlijk bekennen dat ik geen plus size badkleding heb zelfs niet toen ik naar Ibiza ging.

Photo Pink Panda / Shutterstock

Ik vind het super dat bloggers zoals Vera (veracamilla.nl) en Desirée (curvacious.nl) aandacht besteden aan body positivity en plus size. Zelf heb ik ook geen ‘maatje model’ en dat maakt mij verder ook niet zoveel uit. Soms kan ik echter wel een beetje onzeker zijn als ik bijvoorbeeld in badkleding zou lopen. De artikelen van Vera en Desirée lees ik vaak wel en dat helpt mij wel om zekerder te worden. Al hoef je natuurlijk eigenlijk helemaal niet onzeker te zijn. Nu de zomer er bijna is heb ik eens gekeken of ik wat leuks voor mezelf kon vinden. Een leuke bikini, badpak of tankini en mijn favorieten laat ik hier zien. Mijn favorieten komen uit de plus size collectie van Lascana.

Zoals je ziet is zwart wel een kleur die mijn voorkeur heeft, haha! Misschien te makkelijk maar er zijn ook zoveel andere kleuren. Ben altijd een beetje bang dat die kleuren mij niet zo goed staan. Degene die ik hierboven laat zien komen uit de grote maten collectie. Je hebt echter ook een speciale categorie voor corrigerende badpakken. Zelf vind ik dat ook wel fijn aangezien ik vaak onder mijn kleding ook een corrigerend hemdje draag. Niet dat het je gelijk super slang maakt, maar zelf vind ik het er wel strakker en netter uitzien.

Lees ook:
Wat kocht ik op Ibiza?
Bloggende Leeuw Desirée van Curvacious
5 favoriete zomer parfums
New in: Stoere Sendra boots van Omoda uit de nieuwe collectie

Geverifieerd door MonsterInsights