Pickwick Tea Topics #8 (vrijwilliger en vertrouwen)

pickwick tea topics

Het artikel had ik al eerder geschreven maar was helaas wat mis gegaan en de theezakjes had ik natuurlijk allang weggegooid. Nu herinnerde ik me nog 2 vragen dus die beantwoord ik gewoon opnieuw. Het laatste Pickwick Tea Topics is alweer van 2017, dus hoog tijd om dit weer op te pakken. Gelukkig is het echt weer het seizoen om thee te drinken voor mij, dus kan ik mooi wat persoonlijke vragen beantwoorden op die manier. Onder andere over vrijwilliger worden en de band met mijn broertje en zusje. Oh en mijn favoriete thee mok is van Blond Amsterdam :)

Wie vertrouw je het meest?

Als ik er zo over nadenk denk ik dat ik mijn zusje en broertje het meeste vertrouw. We gaan heel goed met elkaar om, hebben dezelfde kennissen en sommige vrienden en kunnen ook heel goed samen uitgaan een avond bijvoorbeeld. Nu onze vader zo ziek is kunnen we ook goed overleggen en liggen we gelukkig altijd wel op 1 lijn als het gaat om keuzes maken. Gelukkig maar! Soms heb ik ook wel eens iets wat ik met iemand anders wil delen dan met mijn familie. In dat op zich vertrouw ik Bianca het meest. We spreken elkaar bijna elke dag en zijn van ‘hé ik ken je van je blog’ naar goede vriendinnen gegaan :)

Wie heeft je het meest verrast de afgelopen tijd?

Klinkt wellicht een beetje gek, maar ik denk dat ik mezelf heb verrast door de keuzes die ik heb gemaakt. Ik heb mijn baan opgezegd, ben weer ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, ga een flexibele baan ernaast houden en ik word 1 á 2 uur in de week vrijwilliger in de zorg. Nu in het begin alles nog even rustig aan doen omdat ik al een paar weken thuis zit. Ga ik verder niet over uitweiden, maar ik moet niet weer teveel hooi op mijn vork nemen. Wat betreft vrijwilliger in de zorg heb ik ervoor gekozen omdat mijn vader in dat verzorgingshuis woont en er vrijwilligers tekort zijn. Het lijkt mij heel mooi om op die manier vrijwilliger te zijn en mijn steentje te kunnen bijdragen.

Welke plek ter wereld wil jij naartoe?

Met stipt op nummer 1 staat denk ik toch wel Amerika. Op een of andere manier trekt dat land me enorm, maar zie ik tegen de vliegreis op. Vorig jaar ging ik voor het eerst vliegen naar Ibiza (was super leuk!) maar toch ook erg spannend. Wat ik het liefst in Amerika zou willen zou willen bezoeken is Graceland waar Elvis Presley heeft gewoond, Memphis en ook de Playboy Mansion. Klinkt gek, maar ik ben zo benieuwd naar die villa!

Zou jij vrijwilliger willen en kunnen zijn? En naar welk land wil jij graag nog eens op vakantie?

Lees ook:
Voor het eerst in mijn leven vliegen naar … Ibiza
3 katten in huis, hoe gaat dat nu?
Dit zijn dingen die ik altijd koop en weinig gebruik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *