Pickwick Tea Topics #7 (favoriete ijssmaak en avondmens?)

pickwick tea topics

De laatste Pickwick tea topics is van vorige week zondag en ik vind het ook wel echt een leuk artikel voor op de zondag. Vandaar dat ik ervoor gekozen heb om ook deze Pickwick tea topics gewoon weer op zondag te doen. De leukste vragen heb ik weer van de labeltjes verzameld en ga ik nu beantwoorden. Dat is wel een voordeel van het niet zulke zomerse weer; ik drink vaker thee om mezelf op te warmen ­čÖé Ben ik een avondmens of een ochtendmens?

Pickwick Tea Topics

Met welke beroemdheid zou jij een kopje thee willen drinken?
Ehm, dit vind ik een hele goede vraag. Ik heb namelijk niet echt een celebrity crush of ben niet echt heel erg fan van iemand. Als ik dan zou moeten kiezen zou ik iemand van The Kelly Family kiezen denk ik, gewoon ook om gezellig te praten en te vertellen hoelang en waarom ik fan ben geworden.

Ben jij een vroege vogel of een avondmens?
Een avondmens. Op zich kan ik best goed mijn bed uitkomen en heb ik daar verder geen problemen mee. Het is alleen dat ik in de avond gewoon productiever ben. Als ik voor mezelf heb besloten dat ik bijvoorbeeld op mijn vrije dag artikelen wil schrijven voor mijn blog, dan ben ik overdag gewoon bezig met allemaal andere dingen en tegen de avond begin ik daar pas aan. En dan ineens gaat de tijd heel erg snel en moet ik eigenlijk alweer naar bed. Eigenlijk is dit ook elke keer weer hetzelfde liedje.

Houd je meer van zoet of van hartig?
Ja, hiertussen kan ik dus echt helemaal niet kiezen. Van zoet hou ik sowieso en dan met name de lekkere energiedrankjes. Sinds een tijdje ben ik gestopt met de varianten met suiker en drink ik ze suikervrij. Hoewel dat natuurlijk ook niet heel gezond is, maar ik vind het gewoon lekker. Hartige snacks vind ik ook enorm lekker dus ik zou hiertussen echt absoluut geen keuze kunnen maken. Nooit.

Wat is je favoriete ijssmaak?
Heel veel ijs eet ik niet, maar als ik naar een ijssalon zou gaan dan kies ik eigenlijk wel een beetje hetzelfde altijd. Vaak neem ik meloen, watermeloen en hazelnoot. Misschien een rare combinatie, maar alles met meloen vind ik lekker dus die smaken zitten er sowieso op. Hazelnoot vind ik apart van de meloensmaken ook weer erg lekker. Soms, als ik wat frissers wil, dan kies ik wel voor bijvoorbeeld citroen of appel.

Welke keuken vind jij het lekkerst?
Daar hoef ik geen seconde over na te denken en dat is Italiaans. Ik vind (zover ik me kan herinneren) alles lekker. Het liefst eet ik elke dag pasta, lasagne, macaroni, pizza en ga zo maar door. Ik vind het echt het lekkerste dat er bestaat. Helaas kan dat natuurlijk niet, want pasta is nou ook weer niet heel erg gezond met al die koolhydraten. En ik eet het ook veel te weinig.

Lees ook:
Ja, daar is MMagazine.nl!
Hallo, ik hou gewoon van lekker eten!
Pickwick tea topics #2
Celestial thee seasonings thee winter spices

Wat is jouw favoriete ijssmaak?

6 Reacties

 1. 13 augustus 2017 / 10:40

  Mijn favoriete ijs smaak is citroen. Helaas eet ik het bijna nooit . want eet suiker arm/vrij .

 2. elisabeth maria martina
  13 augustus 2017 / 10:14

  yoghurtkersenijs = aanrader
  italiaanse keuken = allerlekkerste

 3. Joyce - Lemonylifenl
  13 augustus 2017 / 09:35

  Leuke vragen weer! Wanneer ik naar de ijssalon ga neem ik tegenwoordig altijd hazelnoot en vaak ook stracciatella. Vooral hazelnoot is zo ontzettend lekker!
  Lees het laatste blogbericht van Joyce – Lemonylifenl – PERSBERICHTEN #8 THE BODY SHOP & MAKEUP ACADEMYMy Profile

 4. 13 augustus 2017 / 09:18

  Leuk om je antwoorden op de vragen te lezen! Ik heb precies hetzeflde met bloggen: overdag doe ik vaak van alles en nog wat om dan ’s avonds pas enthousiast aan mijn blog te gaan werken. Een hele blogdag werkt vaak niet zo goed voor mij ­čśë
  Lees het laatste blogbericht van Romy – Dit is hoe ik mijn blogfoto’s (flatlays) maak! (+tips)My Profile

 5. 13 augustus 2017 / 08:11

  Leuk artikel! Mijn favoriete ijssmaak is mokka, deze neem ik eigenlijk altijd als we naar de ijssalon gaan. Maar zoals je al zegt; het weer doet niet echt mee deze zomer. Dus die 2x dat ik dit jaar bij de ijssalon ben geweest is eigenlijk best wel sneu.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.