Pickwick Tea Topics #7 (favoriete ijssmaak en avondmens?)

pickwick tea topics

De laatste Pickwick tea topics is van vorige week zondag en ik vind het ook wel echt een leuk artikel voor op de zondag. Vandaar dat ik ervoor gekozen heb om ook deze Pickwick tea topics gewoon weer op zondag te doen. De leukste vragen heb ik weer van de labeltjes verzameld en ga ik nu beantwoorden. Dat is wel een voordeel van het niet zulke zomerse weer; ik drink vaker thee om mezelf op te warmen šŸ™‚ Ben ik een avondmens of een ochtendmens?

Pickwick Tea Topics

Met welke beroemdheid zou jij een kopje thee willen drinken?
Ehm, dit vind ik een hele goede vraag. Ik heb namelijk niet echt een celebrity crush of ben niet echt heel erg fan van iemand. Als ik dan zou moeten kiezen zou ik iemand van The Kelly Family kiezen denk ik, gewoon ook om gezellig te praten en te vertellen hoelang en waarom ik fan ben geworden.

Ben jij een vroege vogel of een avondmens?
Een avondmens. Op zich kan ik best goed mijn bed uitkomen en heb ik daar verder geen problemen mee. Het is alleen dat ik in de avond gewoon productiever ben. Als ik voor mezelf heb besloten dat ik bijvoorbeeld op mijn vrije dag artikelen wil schrijven voor mijn blog, dan ben ik overdag gewoon bezig met allemaal andere dingen en tegen de avond begin ik daar pas aan. En dan ineens gaat de tijd heel erg snel en moet ik eigenlijk alweer naar bed. Eigenlijk is dit ook elke keer weer hetzelfde liedje.

Houd je meer van zoet of van hartig?
Ja, hiertussen kan ik dus echt helemaal niet kiezen. Van zoet hou ik sowieso en dan met name de lekkere energiedrankjes. Sinds een tijdje ben ik gestopt met de varianten met suiker en drink ik ze suikervrij. Hoewel dat natuurlijk ook niet heel gezond is, maar ik vind het gewoon lekker. Hartige snacks vind ik ook enorm lekker dus ik zou hiertussen echt absoluut geen keuze kunnen maken. Nooit.

Wat is je favoriete ijssmaak?
Heel veel ijs eet ik niet, maar als ik naar een ijssalon zou gaan dan kies ik eigenlijk wel een beetje hetzelfde altijd. Vaak neem ik meloen, watermeloen en hazelnoot. Misschien een rare combinatie, maar alles met meloen vind ik lekker dus die smaken zitten er sowieso op. Hazelnoot vind ik apart van de meloensmaken ook weer erg lekker. Soms, als ik wat frissers wil, dan kies ik wel voor bijvoorbeeld citroen of appel.

Welke keuken vind jij het lekkerst?
Daar hoef ik geen seconde over na te denken en dat is Italiaans. Ik vind (zover ik me kan herinneren) alles lekker. Het liefst eet ik elke dag pasta, lasagne, macaroni, pizza en ga zo maar door. Ik vind het echt het lekkerste dat er bestaat. Helaas kan dat natuurlijk niet, want pasta is nou ook weer niet heel erg gezond met al die koolhydraten. En ik eet het ook veel te weinig.

Lees ook:
Ja, daar is MMagazine.nl!
Hallo, ik hou gewoon van lekker eten!
Pickwick tea topics #2
Celestial thee seasonings thee winter spices

Wat is jouw favoriete ijssmaak?

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook