Bedrijfsnaam onthulling en wat er gaat veranderen

pinky promise media wat gaat er veranderen vanaf 1 november

In de video ‘het hoge woord is eruit’ en in een artikel heb ik al aangegeven dat ik heb gekozen om vanaf 1 november door het leven te gaan als zelfstandig ondernemer. Eerder was ik natuurlijk ook al ondernemer maar had mij uitgeschreven uit het register bij de Kamer van Koophandel per 1 juli dit jaar. Gewoon omdat het allemaal teveel werd. Een blog, een privé situatie en 40 uur werken op kantoor. Ik dacht: laat mij maar lekker 40 uur op kantoor zitten dan heb ik er geen zorgen naast. Dat pakte dus heel anders uit en vandaag ga ik vertellen wat er precies gaat veranderen voor mij en voor mijn blog en Pinky Promise Media :)

Een bedrijf beginnen en inschrijven – Pinky Promise Media

Vanaf 1 oktober ben ik dus weer ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Dit keer niet onder de naam doormariska.nl zoals mijn blognaam is, maar onder de naam… Pinky Promise Media! Ergens las ik die woord combinatie en dacht gelijk ‘dat wordt ‘m!’. Ik wil een wat bredere naam omdat ik nog niet weet wat ik nog meer wil gaan doen en op mijn pad komt. Daarnaast is het gewoon lekker catchy, modern, zit het woord roze erin verwerkt en nou ja.. je snapt het woord promise wel :) Vooralsnog heb ik nu alleen doormariska.nl die daar onder gaat vallen.

Oriënteren wat ik precies ga doen met Pinky Promise Media

Ook wil ik me gaan oriënteren op wat ik precies wil gaan doen. Natuurlijk hoort het bloggen erbij, het bijhouden van mijn social media en wil ik me ook meer gaan richten op Instagram. Meer foto’s van mezelf plaatsen bijvoorbeeld omdat ik Mariska ben, ik vertegenwoordig mijn bedrijf en mijn bedrijf is in feite mijn persoonlijkheid. Een merk vind ik wat overdreven klinken, maar hoe dan ook is het mijn persoonlijkheid. Ik ben wel al verder aan het denken, dus wie weet komt daar nog iets leuks uit. Ook wil ik het niet gelijk te groot aanpakken omdat ik mijn weg erin moet vinden bij de start en mij vooral wil richten op doormariska.nl en de social media kanalen. Ook nog op mijn studie bij de LOI trouwens :)

Mijn huis (werkplek) net iets mooier maken

Aangezien ik vaker thuis ga werken en me daar ook fijn wil voelen wil ik verder gaan met opknappen. Het verven moet ik nog af maken bijvoorbeeld in mijn slaapkamer, ik ben spullen die ik niet meer gebruik aan het weggeven en verkopen en gewoon de rest van de kleine dingen die vaak blijven liggen. Het moet nu af!

Planning maken

Ook wil ik echt nu een planner bij gaan houden. Ik heb nu een agenda app (de Edo agenda) en die bevalt me erg goed. Deze heb ik zowel online op mijn laptop als op mijn telefoon. Het synchroniseert met elkaar en dat is erg fijn. Ik kan er mijn dagelijkse taken op kwijt, mijn afspraken en to do lijstjes die ik zelfs nog verschillende kleurtjes kan geven. Heel erg overzichtelijk en het werkt voor mij erg goed. Daar ga ik mee door en ik heb een planner ontvangen om te reviewen. Dat ga ik doen als ik hem even in gebruik heb om te kijken of dit voor mij ook daadwerkelijk werkt. Ik ga er vanuit dat ik daarmee mijn doelen kan behalen :)

Zelf het geld binnen harken

En dan komt het belangrijkste stukje van dit hele verhaal; zelf zorgen voor mijn inkomen. Ik krijg niet meer op elke 25e van de maand een salaris gestort waar ik mijn rekeningen van kan betalen. Wel heb ik er nog een flexibele baan naast zodat ik wel iets van kosten kan dekken en ook zelf mijn werktijden grotendeels kan bepalen. Dit door de situatie met mijn vader, maar ook voor de vrijheid. Het zal hard werken worden maar ik heb er wel enorm veel zin in en kijk er ook heel erg naar uit om te starten met Pinky Promise Media. Wellicht dat ik daarnaast nog activiteiten ga ondernemen, meer ga pitchen op opdrachten en andere creatieve dingen :) Ik heb er in ieder geval echt super veel zin in!

Wat vind je van de naam Pinky Promise Media?

Lees ook:
TV abonnement opgezegd, hoe wat waarom?
Lucky List #6
Leuke artikelen van mede bloggers #4

Geverifieerd door MonsterInsights