Dit zijn dingen die ik altijd koop en weinig gebruik

by Mariska

Er zijn altijd wel dingen waar ik een zwak voor heb, maar die ik praktisch niet of heel erg weinig ga gebruiken. Denk dat we dat allemaal stiekem wel hebben met bepaalde items. In dit artikel maak ik een opsomming van producten die ik dus vaak koop, een sucker voor ben en uiteindelijk heel weinig mee doe. Bijvoorbeeld een notitieboek…

Foto: Shutterstock/Shyrokova

Gadgets

Eigenlijk ben ik wel gevoelig voor gadgets. Nu hoef ik niet altijd perse het nieuwste van het nieuwste te hebben, maar als ik weet dat er iets uitkomt triggert het wel. Hoewel ik eerst een Fitbit Blaze had bijvoorbeeld (en deze ook alweer had verkocht) heb ik nu toch gekozen voor een Fitbit Versa. Deze heb ik al even en ben er veel meer tevreden over dat de vorige. Maar met telefoon is het ook zo. Eerst had ik de Huawei P20 Pro en nu ben ik overgestapt naar de Samsung Galaxy S10 plus. Dit zijn wel gadgets waar ik wat mee doe trouwens. Met goedkopere, zoals stappentellers van Action deed ik precies niks.

Notitieboek

Een notitieboek is ook zo’n ding waar ik een enorme sucker voor ben. Van weekplanners die ik al meerdere keren heb gekocht, agenda’s en gewoon leuk uitziende notitieboekjes. Ik gebruik ze dan een enkele keer en daarna liggen ze weer in een hoek. Zo heb ik ook eens memoblokken laten bedrukken met het logo van mijn blog destijds. Het logo veranderde dus ook met die memoblokjes deed ik heel weinig meer. Zonde eigenlijk.

Keukenhulpjes

Laat ik vooropstellen dat ik absoluut geen keukenwonder ben. Ik kan zo soep laten aanbranden en dit is dan ook weleens gebeurd in het verleden. Ook maak ik geen culinaire maaltijden en kook ik bijvoorbeeld groente uit een pot en bak ik vlees of kip. Aardappelen eet ik niet dus kook ik ook niet. Nu heb ik een zeef en nog meer van die hulpjes die ik dus echt nooit gebruik. Dan zie ik het en denk ik dat het handig is om in huis te hebben, maar ik gebruik het dus nooit. Ook zoiets wat eeuwig zonde is in mijn ogen. Dan kan ik mijn geld wel beter besteden.

Heb jij ook dingen die je bijna altijd koopt en daarna niet meer naar omkijkt?

Lees ook:
De leukste powerbanks die ik heb
Papierbak, prullenbak of hergebruiken?
Esthecin; het haargroeiserum van Nederlandse bodem

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?