Mijn week in foto’s #10 (Daim, BECCA, rijbewijs)

lopen op de dijk in volendam

Normaal gesproken zorg ik ervoor dat de diary op zondag online komt, maar nu is dat anders. Afgelopen zaterdag ging ik weer een keer een avondje uit en ik was de hele dag moe gisteren. Ik lag om 15:00 in bed om ‘even een uurtje mijn ogen dicht te doen’. Daarna was het ineens 18:00 en besloot ik maar in bed te blijven tot vanmorgen. Zonde van de tijd. Nu komt mijn diary dus op maandag online voor deze keer. Geen excuses, want het was wel heel gezellig zaterdag :) Kijk mee naar een week waar onder andere mijn rijbewijs nog niet klaar was!

Zondag

becca x khloe kardashian glow letters

Overdag ben ik zondag lekker bezig met mijn blog en maak onder andere foto’s van deze BECCA x Khloé Kardashian & Malika Haqq glow letters. Hoewel ik twijfelde vind ik het een heel erg leuk product en tot nu toe elke dag gedragen. De prijs is ook heel fijn, dus een goede aankoop.

zondag pizza en slapen

In de avond doe ik niet echt veel anders. Ik eet pizza die ik nog in de vriezer heb liggen en duik niet te laat mijn bed in. Mijn kat slaapt altijd bij me op bed en die was hier al in diepe slaap :)

Maandag

Maandag werk ik thuis omdat ik op dat moment aan het wachten ben op mijn rijbewijs die ‘in de maak’ is bij het gemeentehuis. Ik begin met een appel en een groot glas thee. Die dag werk ik 4 uurtjes thuis voor mijn werk en in de avond ga ik een stuk lopen met een vriend. Doen we vaak als het mooi weer is en dan lopen we ook vaak over de dijk in Volendam. Vind ik altijd wel leuk :)

Dinsdag

rijbewijs

Dinsdag ben ik vrij. Ik heb 2 dagen vrij genomen omdat mijn rijbewijs nog niet klaar was en met het openbaar vervoer naar mijn werk gaan echt niet handig is. Er rijdt bijvoorbeeld geen bus langs. In de ochtend begin ik met een tosti. Al redelijk op tijd krijg ik een telefoontje dat mijn rijbewijs klaar ligt dus die ga ik ophalen. Het is redelijk mooi weer en ik loop er zo’n 20 minuten naartoe. Verder werk ik lekker aan mijn blog en beantwoord mailtjes. En deze Daim.. ik kocht een zak vol bij Ikea een paar maanden terug en het is zó lekker!

Woensdag

Op deze dag heb ik geen foto’s gemaakt kwam ik achter en ik heb dan ook echt geen idee wat ik precies gedaan heb. Wel was ik vrij in ieder geval :)

Donderdag

elvive full fiber

Donderdag ging ik weer aan het werk en in de avond had ik een afspraak bij een vrouw die een aantal jaar geleden extensions bij mij heeft gezet. Je hebt het al kunnen lezen in ‘ik heb een kale plek op mijn hoofd‘ en aan de hand daarvan besloot ik eens te informeren of het nog mogelijk was om extensions te nemen. Niet om mijn haren te verlengen maar om mijn haren juist voller te laten lijken. Ze raadde me dit masker aan en thuis besloot ik de shampoo & conditoner te bestellen van Elvive Full Fiber. Had ik net mazzel, want bij Wehkamp was er een fikse korting. 6 flessen conditioner voor zo’n €12 en 6 flessen shampoo voor zo’n €12. Kaching, goed bespaard dus anders was ik zeker het dubbele kwijt geweest. Nu al een paar keer gebruikt en ben echt wel tevreden!

Mijn kat is soms echt niet bij me weg te slaan en overal waar ik ben is hij ook. Zo ook hier als ik op de bank lig. Altijd die pootjes op mijn handen of voeten, haha.

Vrijdag

kibbeling week in foto's

In de ochtend werk ik gewoon thuis en regel ik een aantal zaken qua zakelijk en op persoonlijk gebied. Er gaat nogal een verandering aankomen (hopelijk in positieve zin) en ik hoop dat ik daar binnenkort iets meer over kan vertellen. Daarna ga ik werken en als ik naar de supermarkt ga om pakketjes op te halen die daar zijn geleverd, neem ik gelijk een bak kibbeling mee met saus. Zo lekker!

rijbewijs nivea body souffle & elvive full fiber

Van Nivea kreeg ik deze 2 body soufflés opgestuurd en ben er heel erg benieuwd naar. Daar komt nog wel een review van online uiteraard. En natuurlijk al mijn Elvive Full Fiber shampoos en conditioners. Allemaal zijn ze per stuk verpakt in een ziplock zakje. Ergens een beetje overdreven maar die zakjes zijn ook wel weer erg handig om te bewaren :) Ook komt er nog een pakketje binnen van Hema met iets uit een nieuwe skincare lijn. Dat ben ik nu aan het testen en is voor de droge en gevoelige huid :)

Zaterdag

rijbewijs mooi wark kerckhaen

Zaterdag overdag ben ik gewoon lekker thuis in de weer en ben weer bezig met wat persoonlijke en zakelijke dingen.  Die avond speelt Mooi Wark dichtbij en ik besluit met m’n zusje mee te gaan. Ben al een tijd niet uit geweest en dit was wel weer heel erg gezellig :)

Deze week zijn er dus wel wat spannende dingen die op de planning staan en ben best wel zenuwachtig, in positieve zin. Keep you posted! :)

Lees ook:
32 uur werken; 1 hele dag vrij of 2 halve dagen?
Fokking druk – Thijs Launspach
Marktplaats of plaatselijke Facebookgroepen, wat werkt echt?
TV abonnement opgezegd, hoe wat waarom?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *