L’oréal x Isabel Marant lipstick swatches

l'oreal x isabel marant lipstick review

Bij mijn zoekactie op bol.com naar kattenvoer (dat is meestal voordeliger daar als je veel tegelijk koopt), kwam ik de samenwerking van L’oréal x Isabel Marant tegen. Ooit had ik dat weleens voorbij zien komen, maar eigenlijk werd ik gelijk verliefd op de uitstraling van de lipsticks. Ze waren ook nog eens in de aanbieding voor maar €6,49 per stuk dus is bestelde de kleuren Palais Royal Field en Pigalle Western. Twee rode kleuren, maar de een wat klassieker donkerder rood en de andere meer een frambozenrode kleur. Ik laat ze aan je zien!

L’oréal x Isabel Marant lipsticks

[lookbook id=”52837″ show-legend=”true” show-desc=”true” show-reveal=”true”]

Ook pakte ik weer eens mijn 50mm lens erbij en vind de foto’s (al zeg ik het zelf) toch wel zo mooi dat ik er trots op ben, ook in de nieuwe setting. De huls van de lipsticks vind ik echt heel chique en de grote letters aan de zijkant, de naam van Isabel Marant en de goudkleurige huls aan de binnenkant vind ik echt heel mooi. Ik koos voor 2 rode kleuren omdat dit kleuren zijn die ik het mooiste vind en het vaakst draag als ik mocht kiezen. En voor deze prijs wilde ik ze gewoon hebben omdat ze er mooi en fotogeniek uitzien, haha. Nu door naar de swatches natuurlijk.

l'oreal x isabel marant lipstick swatches

Dit zijn de L’oréal x Isabel Marant kleuren lipstick die ik kocht. Links zie je de mooie donkerrode klassieke Palais Royal Field en rechts zie je de frambozenrode kleur Pigalle Western. Allebei vind ik ze mooi, maar de klassiek rode Palais Royal Field wint het toch wel. Dat is natuurlijk voor iedereen anders maar ik vind dat klassieke kleurtje net iets mooier. Hoewel Pigalle Western weer een wat frissere rode kleur is en prachtig bij de lente en de zomer past.

isabel marant palais royal field

Isabel Marant Palais Royal Field

isabel marant pigalle western

Isabel Marant Pigalle Western

De kleuren brengen heel fijn aan op de lippen en voelen romig aan. Ze drogen niet helemaal mat op en voelen heel fijn op de lippen aan. Ook merkte ik gelijk dat er een geur/smaak aan zat die heel aangenaam is. Lastig uit te leggen maar ik zou zeggen licht fruitig 🙂 Wat mij betreft zijn ze het geld waard en zeker met de korting die er nu is. Ze zijn toch super fotogeniek ook! Als je ze niet gebruikt kun je ze mooi tentoonstellen in je slaapkamer of beauty kamer.

Ik vind ze beiden echt prachtig en er zijn nog meer mooie kleuren uit de L’oréal x Isabel Marant samenwerking. Ze zijn nu ook nog eens met korting voor €6,49 per stuk.

Lees ook:
MUA Cosmic Vixen palette review
Zonder make-up op Social Media? Geen probleem!
NAK colour masque Red Rouge coloured conditioner review & foto’s
LORÉAL Paradise Extatic mascara waterproof review

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook