Mijn dagelijkse make-up en make-up tasje

by Mariska

Ooit liet ik wel eens zien welke dagelijkse make-up ik in mijn toilettasje heb zitten en welke make-up ik dus dagelijks gebruik. Er zullen dagen tussen zitten dat ik geen make-up draag, maar de laatste tijd wel. Voor ik met mijn zusje naar de Loreley ging reden we nog even langs de Primark om wat nieuwe spulletjes te kopen. Uiteraard weer veel gekocht wat ik uiteindelijk niet nodig had, maar zo blijft het als je naar de Primark gaat ;) Nu ga ik laten zien welk super leuk toilettasje ik heb en welke dagelijkse make-up daarin zit. Het toilettasje is er namelijk in verschillende uitvoeringen omdat ze allemaal een andere letter hebben. Of ze er momenteel nog zijn weet ik niet, dit was eind augustus. Goed, welke dagelijkse make-up gebruik ik?

Dagelijkse make-up

dagelijkse make-up primark toilettasje

En dit zijn de dagelijkse make-up producten die standaard dus in mijn toilettasje van de Primark zitten. Soms gebruik alles wat erin zit en soms gebruik ik maar een paar dingen. Dat is net waar ik naar toe ga en of ik zin heb op me op te maken. Het gebeurt ook wel eens dat ik te erg last heb van mijn allergie (ik ben allergisch voor nikkel) en dan doe ik ook geen make-up op. Ik weet niet precies door welke producten het dan komt, maar het kan mijn allergie dus verergeren.

dagelijkse make-up primark texture spray primer

Deze primer van LOV zat in het prachtige pakket dat ik kreeg bij het event dat ik kreeg van de nieuwe LOV producten. Ik gebruik hem vaak bovenop mijn dagcrème of gewoon zonder dagcrème direct op mijn gezicht. Hij geeft een frisse glow wat je uitstraling net even wat frisser maakt. Gemakkelijk dus. Fijn product! Ook de Primark volume & texture spray heb ik in mijn toilettasje. Mijn haar is nogal dun en fijn en dan kan ik dit heel erg goed gebruiken om wat volume te krijgen in mijn haar.

dagelijkse make-up mascara's

Dit zijn op dit moment mijn favoriete mascara’s. Sowieso de essence super curl volume mascara die ik als basis gebruik. Ik krul allereerst mijn wimpers en doe dan een laagje van deze mascara als basis. Dat laat ik opdrogen en vervolgens vul ik mijn wimpers tot ik tevreden ben met de essence Lash Princess mascara. Degene met de groene opdruk vind ik wel fijner dan die met de paarse opdruk. Die met de paarse opdruk heeft een een gebogen borsteltje en dat vind ik niet zo fijn werken bij deze mascara. Die van essence heeft dat ook, maar die lijkt gewoon net anders te werken.

dagelijkse make up dagcreme

Ook zit er een Undress your skin highligter in van MUA, een blush van MUA (die ik eigenlijk iets te licht vind) en een dagcrème van de Action . Dit keer dus niet de Cien dagcreme van Lidl voor droge en gevoelige huid. Deze van Action werkt op dit moment wel gewoon fijn en irriteert ook niet op mijn huid. Dus voor tussendoor is het een prima dagcrème om te gebruiken.

dagelijkse make up wimperkruller

En als laatste de minst interessante producten die erin zitten. Een metallic roze wimperkruller die volgens mij bij de Etos vandaan komt, een klein spiegeltje van de drogist die op het dorp zit en een kwast die ik van AliExpress heb besteld. Deze AliExpress kwastenset is trouwens wel erg mooi! Ik heb daarvan maar 1 kwast in mijn toilettasje voor de dagelijkse make-up. Ik gebruik hem voor de blush en doe mijn highlighter vaak met mijn vingers. Dat vind ik wel fijn aanbrengen. Soms doe ik het evengoed met dezelfde kwast, maar dan maak ik hem eerst schoon natuurlijk.

Lees ook:
Primark nagellak Chianti & Ballerina
Jane Iredale shades for fall collectie
NYX opent winkel in Amsterdam Kalverstraat

Wat zijn jouw favoriete dagelijkse make-up producten?

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?