Kelly Family Loreley 2018, foto’s en filmpjes

kelly family loreley 2018

Eindelijk was het zover. Na de comeback van The Kelly Family in Dortmund en Antwerpen en Rotterday Ahoy in maart was het nu tijd om naar de Loreley te gaan. Vroeger keken wij altijd de videoband van het concert Live op de Loreley 1995 en nu konden we eindelijk zelf eens gaan kijken. Het was wel echt heel erg lang rijden, want we hebben er op de heenweg wel 6 uur over gedaan. De routeplanner gaf aan dat het ongeveer 4,5 uur zou zijn, maar je stopt toch altijd een paar keer. We stonden bij vrienden op de camping, hebben een nacht voor de deur geslapen en hebben mooie dingen van de omgeving gezien. Met als klap op de vuurpijl een foto met mijn favoriet, Angelo Kelly.

Kelly Family Loreley concert 2018

https://www.youtube.com/watch?v=bM-gS8W1yMg&t=3845s

Het bovenstaande is van een videoband van het concert van The Kelly Family op de Loreley in 1995. Ik was toen 11 en mijn zusje een jaar of 7. We waren al wel fan, maar we mochten natuurlijk niet helemaal ver Duitsland in, naar de Loreley, om een concert van The Kelly Family te zien. Zelf begrepen we dat alleen niet ;) Vorig jaar gingen we al naar de Westfalenhalle in Dortmund en toen bekend werd dat zij op de Loreley zouden spelen kochten we kaarten. Wij wilden wel naar een Kelly Family Loreley concert ;) Legendarisch zeg maar. We gingen er naartoe en hebben er 6 uur over gereden op woensdag 22 augustus. Een hele rit, maar ik zou het zo weer doen als ik de kans had. Uiteraard heb ik filmpjes en foto’s gemaakt :) De filmpjes kreeg ik niet beter dan dit op mijn blog, maar het geluid is wel erg goed.

Let it be, Let my people go, Motherless child & The Rose


Zaterdag hadden we geen kaartje en gingen met een aantal andere fans in het bos zitten en kijken naar het concert. Erg leuk om de ene dag vooraan te staan en de andere dag het eens van deze kant te zien en het overzicht zo te zien. Het geluid is wederom echt heel goed. Heb bijna een uur gefilmd.

En dan heb ik natuurlijk ook nog aardig wat foto’s gemaakt! :)

kelly family loreley 2018 angelo

Sinds ik fan ben vanaf 1996 is Angelo mijn favoriet. Hij is de jongste en de drummer van de band. Eindelijk kreeg ik de mogelijkheid om heel relaxt met hem op de foto te gaan dus dat wilde ik niet aan mij voorbij laten gaan. Beste leuke foto’s en ben er super blij mee! :)

kelly family loreley 2018

We gingen donderdagmiddag even kijken en toen stonden de vrachtwagens al met alle spullen en podium dingen. Best cool om dit zo te zien, dan weet je toch dat er wat gebeurt. En dat is het podium. Dit kon je zo zien vanaf de plek waar we aan het wachten waren. Echt leuk, want toen ze gingen soundchecken hoorde je dat ook super goed op deze manier.

kelly family loreley 2018

De Loreley Freilichtbühne zit op een berg waar ook een bistro zit. Het was super warm en ze verkochten onder andere dit watermeloen ijs. Zo lekker! En de fans die er al lagen vanaf maandag (!!). Het concert begon pas op vrijdag. Echt helemaal gek, maar ik had het ook wel verwacht. Kelly fans zijn gek en zeker als het vrije staanplaatsen zijn. Wij zijn donderdagmiddag in de rij gaan liggen en hebben er zelfs geslapen, haha. Goede oude tijd. Vroeger deden we dat altijd.

kelly family loreley 2018

De nacht dat we er sliepen gingen ze de lichten testen. Dat zie je op deze foto. Was zo vet! Dan ben je daar in het donker en zie je alle lichten. En overdag. Je ziet ook goed dat het echt midden in de bergen is, super mooie omgeving.

kelly family loreley 2018

Wij hadden mazzel dat op vrijdagmiddag een aantal Kelly’s naar de fans kwamen en werden gefilmd voor Duitse tv. Wij stonden precies in dat vak waar ze kwamen dus konden een handje geven en op de foto. Deze foto van Joey vind ik wel echt leuk, hij keek recht in mijn camera haha. En in de avond was het gekkenhuis toen we naar binnen mochten. Duwen, schreeuwen en rennen voor je leven. Uiteindelijk was de vrouw die ons controleerde bij de poortjes super langzaam en stonden we helemaal links vooraan. Vooraan wilden we super graag, maar we hadden steeds allemaal camera mensen in ons zicht omdat ze gingen filmen voor een nieuwe dvd. Maar, we waren bij een Loreley concert van The Kelly Family én stonden vooraan :)

Een foto van mij en mijn zusje op de eerste rij en alle fans die erachter staan. En dan stond er aan de andere kant van ons nog zo’n mensenmassa. Ik geloof dat er zo’n 15.000 man stond. Zoveel!

kelly family loreley 2018 6

Zaterdag gingen wij niet en kregen we de tip om in het bos dus het concert te bekijken. Dat was zo mooi! Heel anders dan dat je helemaal vooraan staat maar zeker niet minder leuk. Het geluid was echt top kwaliteit en later zaten we met zo’n 3o mensen in het bos. Rechts een foto die iemand maakte van Angelo en mij terwijl ik een selfie maakte. Kwam hem tegen op Instagram, haha.

kelly family loreley 2018 5

Hier een foto van de omgeving van de Loreley waar het concert was. Hoe mooi?! Het is in de bergen en je hebt echt prachtige uitzichten. Hier zaten we te eten op hetzelfde terrein als waar het concert was. Dit was echt wel heel erg foto waardig en nog mooi om eens terug te kijken.

Inmiddels hebben zij op zaterdag 25 augustus bekend gemaakt dat er (tot nu toe) 5 open air concerten gepland staan voor 2019. Maandagochtend was ik dus weer heel snel aan het klikken en hebben wij front of stage kaarten voor Mönchengladbach voor 15 juni 2019. Duurt nog een hele tijd, maar heb er nu alweer heel erg veel zin in :)

Hopelijk komt The Kelly Family snel weer een concert geven op de Loreley!

Cd’s en dvd’s van The Kelly Family.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *