De zomer voorbij en de herfst begint

zomer voorbij herfst begint

Als ik voor mezelf mag spreken dan vind ik de herfst veel leuker dan de zomer. De wat koelere dagen in de zomer vind ik wel oké, maar die temperaturen van 37 graden hoeven van mij niet zo. Die dagen zat ik thuis omdat het te warm was om iets te ondernemen (buiten), maar tegelijkertijd was het binnen ook ongeveer 32 graden. Niet echt om uit te houden eerlijk gezegd en gelukkig is de zomer voorbij. Nou officieel nog niet natuurlijk, officieel begint de herfst op 21 september. Hoewel ik wel een te gekke vakantie heb gehad met The Kelly Family op de Loreley! Tijd om weer achter de tv te kruipen, tijd om mijn blogs weer op te pakken, tijd om weer lekker de kaarsjes aan te zetten, een dikke trui aan te trekken en het binnen gezellig te maken. En ik heb me zelfs weer aangemeld bij de sportschool!

Sportschool en Fitbit

Op dit moment heb ik mijn leven (weer) redelijk op de rit. Ik heb een fijn huis, woon heerlijk in Edam en heb een vast contract op mijn werk sinds een aantal maanden. Ik was er eigenlijk ook wel weer aan toe om wat meer tijdbesteding te zoeken in plaats van op de bank hangen. Dit komt zeker ook doordat ik me gewoon weer goed in mijn vel voel! Ik ging op zoek naar een sportschool in de buurt en kocht een Fitbit Blaze . Afgelopen week ben ik al 2 keer naar de sportschool geweest om een uur te sporten. Aankomende week heb ik een afspraak om te kijken welk abonnement het beste bij mij past. Ook wandel ik nu veel meer en vind ik het leuk om met deze Fitbit Blaze  alles bij te houden. Ik ga hier nog een aparte blogpost over schrijven, maar een fijn ding is het zeker.

Blogs weer oppakken

Ook heb ik weer helemaal zin om mijn blogs op te pakken. Ik heb tussendoor wel wat artikelen op doormariska.nl geplaatst, maar Mmagazine en Blogwise heb ik even op een laag pitje laten staan. Heb vooral rust genomen, veel gewerkt, ik had geen inspiratie en ook gewoon niet zoveel zin. In de zomermaanden is het online toch altijd wat rustiger en als het weer wat slechter wordt trekt dat ook weer aan. Ik denk dat deze periode nu is aangebroken en heb dus ook weer zin en inspiratie om het op te pakken. Doormariska.nl is mijn grootste prioriteit en daarnaast heb ik Astrid weer gesproken over Blogwise. We hebben nog steeds grote plannen en willen hier nog steeds heel graag aan werken met z’n tweetjes. Tijd en privé redenen zijn toch wel een struikelblok en bij mij natuurlijk ook mijn 32-urige werkweek. Of elke dag iets online komt weet ik niet, dat bekijk ik gewoon per dag. Ben ook al lekker bezig geweest om oude artikelen te verwijderen, links aan te passen en SEO technisch dingen aanpassen. Ik heb er weer helemaal zin in!

Series op tv

Goede tijden slechte tijden is weer begonnen en ook komen er weer leuke nieuwe programma’s aan. Ik hoor veel om me heen dat mensen bijna geen tv meer kijken maar alleen nog Netflix. Dat heb ik niet en ik kijk dan ook nog elke dag wel tv vanaf dat ik thuis ben. Ook heb ik nog steeds een abonnement op Videoland en ben nu bezig met het opnieuw kijken van Divorce. Mijn voorkeur ligt ook bij Nederlandse films en series trouwens :) Misschien toch maar eens kijken op Netflix ook. 13 Reasons Why vond ik namelijk wel heel goed om te kijken. Er komt dus gelukkig steeds meer leuks op tv en daarmee kom ik de herfst en winter wel door.

Hebben jullie zin in de herfst?

Lees ook:
5 dingen die ik graag in mijn nieuwe huis wil
Betaalde content op een blog vervelend en tv niet?
Minder werken? Hier liep ik tegenaan

Foto: Shutterstock door Alena Ozerova