Lucky List #12

lucky list

Zo! Tijd geleden dat ik de laatst Lucky List online zette. Een artikel die ik graag vaak terug wil laten komen omdat ik er groot voorstander van ben juist de kleine dingen in het leven te waarderen. Daarbij speelt mee dat ik niet echt materialistisch ben en dat ik des te meer geniet van de momenten die mij gelukkig maken. Of gewoon blij. En natuurlijk zijn er weer dingen die helemaal passen in dit lijstje, dus een goed moment om weer eens stil te staan hierbij. Het kan gebeuren dat een of meerdere dingen van deze blije dingen ook in de vorige lijstjes stonden, gewoon omdat ze nog een keer aan de orde zijn.

Mijn blog doormariska weer volledig oppakken

Voor mezelf is het een goede beslissing geweest dat ik doormariska weer volledig heb opgepakt. Het voelt weer als een echt plekje voor mezelf en waar ik dingen alleen kan bepalen. Ik kan bepalen welke layout ik wil, waar ik de advertenties zet, hoeveel artikelen ik online zet en ga zo maar door.  Helaas heb ik de gastbloggers gedag moeten zeggen en gaan mijn zusje en ik goed praten over wat we gaan doen en wat we van elkaar verwachten. Het moeten artikelen zijn die ik niet hier schrijf en eventueel wel artikelen over beauty van haar. Dan heeft het een andere insteek. Ik ga dat er dan bij doen en doormariska blijft mijn hoofd blog, zeg maar. Verwarrend voor jullie, maar ook vooral voor onszelf.

Inkomen uit mijn blog stijgt

Hoewel ik weet dat er veel bloggers zijn die niet bloggen om geld te verdienen, doe ik dat gedeeltelijk wel. Natuurlijk doe ik het niet alleen voor het geld, want ik vind het veel te leuk om foto’s te maken, te bewerken en stukjes te schrijven waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. Ben helemaal vergeten dat afgelopen 16 februari mijn blog alweer 2 jaar mijn bedrijf is! 🙂 ben ik wel trots op! Ik merk dus dat mijn inkomen stijgt en daar ben ik blij mee. Eigenlijk hoop ik dat ik over een tijdje, als het nog beter loop, 3 dagen bij een baas kan gaan werken en 2 voor mezelf. Super spannend maar het voelt ook zeker als een hele grote uitdaging en ga mijn best doen.

Nieuwe producten

Ook krijg ik weer veel leuke producten opgestuurd en koop ik zelf leuke producten om te testen. Niet alleen voor mijn blog, maar producten die ik ook echt gebruik zodat ik daar beter mijn mening over kan geven. Zo kreeg ik dit leuke pakketje van Lovea en Kneipp Arnica opgestuurd en kocht ik bij Boozyshop en The Makeup Spot zelf nog wat producten, waaronder de Make-up Studio nagellak. Als er pakketjes op de trap staan op het moment dat ik thuis kom ben ik wel erg blij en voelt het steeds weer als een cadeau. Hoe cliché dit ook klinkt en iedereen zegt het.. maar het is zo! 🙂

De kitty kat

Afgelopen woensdag was ik vrij (zoals iedere woensdag) en ging ik naar Middenwaard in Heerhugowaard. Ik wist dat het bestond maar wist niet dat er zoveel leuke winkels zaten. Daar kocht ik een aantal dingen zoals je in deze shoplog kunt zien én dit super leuke bandje voor mijn kat. Ik zag hem hangen en wist dat hem dit leuk zou staan. En dat doet het 🙂 Dat bandje vind ik zo ontzettend schattig staan, haha! Heel veel leuke reacties al erop gekregen ook.

Lees ook:
Dit heb ik meegemaakt door blikseminslag!
Mijn echtepostiscool pakketje, EPIC 6!
Tuin of balkon, wat zou jij kiezen?
Waarom ik ooit mijn rijbewijs kwijtraakte

Waar zijn jullie erg blij van geworden de laatste tijd?
Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook