Make-up studio nagellak

make-up studio nagellak

Make-up Studio is een merk die ik wel regelmatig voorbij zie komen, maar daar nog nooit wat van had geprobeerd. Ik plaatste een bestelling bij The Makeup Spot en daarbij zat ook Make-up Studio nagellak. Deze waren in de aanbieding en dat is dan ook de reden dat ik een paar kleurtjes uitzocht om te laten zien op mijn blog. Uiteraard kleurtjes die ik zelf ook zou gaan dragen. Ik kocht een paarse shimmer lak, een blauwe shimmer lak en een goudkleurige had ik nog in mijn ’te reviewen’ bak liggen. Daarom doe ik ze alle drie gewoon lekker allemaal bij elkaar in dit artikel.

Make-up studio nagellak

Dit zijn de kleurtjes die ik heb gekocht en de goudkleurige die ik al had. Prachtige kleurtjes als je het mij vraagt! De goudkleurige had ik trouwens voor kerst gekocht, maar eigenlijk helemaal niet gebruikt. Toch is het een kleur die altijd wel kan. De Make-up Studio nagellak zit in een kartonnen doosje, wat ik vaak een luxe uitstraling vind ik hebben. Ook weer niet echt toegevoegde waarde omdat ik de doosjes toch weggooi. De dop lijkt vierkant, maar dit is een stuk wat je eraf kunt halen. Er blijft dan een normale ronde dop over die net even iets fijner vasthoudt als je aan het lakken bent.

Wat mij direct opviel is dat de lakken geen naam hebben maar alleen een nummer die onderop het doosje en het flesje staan. Dat vind ik altijd erg jammer. Een leuke naam is veel leuker en daarbij ook makkelijker op Google te zoeken als je opzoek bent naar een specifieke kleur. De kwastjes hebben een normaal formaat. Daar bedoel ik mee dat ze niet zo super smal zijn en ook niet zo breed als die van Catrice. Ik vind de kwastjes fijn lakken.

Make-up Studio nagellak swatches

make up studio nagellak 2 | DoorMariska

Deze mooie paarse nagellak heeft daarin zilveren shimmer. Prachtig! Dekt in twee laagjes het mooiste maar een laagje zou ook kunnen.

make-up studio nagellak swatches

In deze blauwe nagellak zitten ook blauwe shimmers en deze lijken minder op te vallen dan bij de andere kleuren. Toch is het een hele mooie kleur, die op de nagels iets minder donker uitvalt dan dat je op de foto ziet.

make-up studio nagellak swatches

En dit is de goudkleurige Make-up Studio nagellak. Ik vind hem erg moeilijk om over te laten komen op de foto. Toch een hele leuke en vooral ook feestelijke kleur die perfect is voor de feestdagen.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Over het algemeen ben ik blij dat ik deze Make-up Studio nagellak met korting heb kunnen kopen! Normaal zijn ze namelijk €12,90 en ik kocht ze nu voor €3,00 per stuk! 🙂 De kleuren zijn mooi, ze lakken fijn en de kwastjes zijn ook goed. De droogtijd is trouwens ook dik in orde! Ik had mijn nagels nog niet zolang gelakt en stootte ergens tegenaan, maar er was geen beschadiging te bekennen! Heel fijn. Ik kan ze zeker aanraden voor deze goedkope prijs die ik er voor heb betaald. Of ik er €12,90 voor zou neertellen? Dat weet ik niet. Vind ik best wel aan de prijs eerlijk gezegd.

Make-up Studio nagellak is verkrijgbaar bij The Makeup Spot en bij Make-up Studio.

Lees ook:
Catrice Spectra Light nail polish
Garnier Micellair reinigingswater (waterproof make-up!)
Miss Sporty Sweet Berry liptick
LOV make-up update nieuwe producten

Heb jij wel eens Make-up studio nagellak geprobeerd?
Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook