Op onze nieuwsbrief abonneren

Mijn echtepostiscool pakketje, EPIC 6!

epic echtepostiscool

Dit keer deed ik weer mee met echtepostiscool en dat vond ik weer super leuk! Een paar keer eerder had ik al meegedaan, maar helaas moest ik de vorige keer overslaan. Het was heel hectisch en op dat moment was ik ook bezig om te verhuizen naar mijn appartement (waar ik nu nog woon). Hopelijk is dat snel voorbij want ik mag een woning bezichtigen aankomende week ๐Ÿ™‚ Dit keer twijfelde ik om mee te doen met #echtepostiscool, maar toch heb ik het gedaan. De vorige keer had ik namelijk ondanks dat ik het druk had, wel erg spijt dat ik niet had meegedaan. Zeker toen ik alle tweets en foto’s voorbij zag komen op Social Media. Ik meldde me aan en toen begon het wachten op mijn lootje ๐Ÿ™‚ Spannend! Zou het een hele goede bekende zijn of iemand die ik niet of minder goed kende? EPIC werd ook dit keer weer georganiseerd door Northflix en Inge.

Mijn lootje

Ik mocht shoppen voor Fleur, mamasliefste.nl. Zelf volg ik haar wel Instagram maar niet haar blog. Je krijgt wel een wensenlijstje van je lootje toegestuurd en dingen die ze niet leuk vindt. Vaak zie je toch wel maskertjes en make-up terugkomen, maar dat stond juist onder het kopje ‘niet leuk’. Uitdaging! ๐Ÿ™‚ Ik heb wat spulletjes bij elkaar gekregen waarvan ik dacht dat Fleur het heel erg leuk zou vinden. Ook voor haar kat en dochters had ik er iets bij gedaan. En gelukkig viel het in de smaak zo zag ik op Instagram! ๐Ÿ™‚

Van wie kreeg ik cadeautjes?

epic doormariska echtepostiscool epic doormariska echtepostiscool epic doormariska echtepostiscool

epic echtepostiscool

Zo’n grote doos kreeg ik thuis afgeleverd en die zag er al heel leuk uit. Super leuk pakpapier eromheen en allemaal leuke stickers met quotes. Dingen die wel een beetje bij mij paste zoals ik kon zien. Maar wie kon het zijn? Hm. Ik opende de doos en er kwam een heel leuk huis naar voren. Het moest iemand zijn die wist dat ik op huizenjacht ben. Ook weer super leuk en creatief gedaan met allemaal deurtjes met onderwerpen waar cadeautjes achter zaten. Ik pakte de brief erbij en het was gewoon Astrid van sentinelli.nl, met wie ik samen Blogwise heb! Zo leuk! Sinds we het project Blogwise zijn gestart hebben we veel meer contact gekregen en kan wel zeggen dat het echt als een soort vriendschap voelt voor mij. De cadeautjes paste precies bij mij (inclusief een blikje Red Bull en snoepjes voor m’n kattenvriendje ๐Ÿ™‚ ) Mooiste is nog dat we aan het praten waren op Twitter en Whatsapp en dat ze nog over mijn grote pakket begon terwijl ze het gewoon zelf was, haha! Hoe sneaky!

Ben blij dat ik deze keer toch weer heb meegedaan want ik vond het weer hartstikke leuk om te doen! Ook leuk om te zien wie uiteindelijk wie als lootje had, wat er voor elkaar geshopt is en wat iedereen heeft gekregen ๐Ÿ™‚ Hopelijk kan ik een eventuele volgende keer weer meedoen!

Lees ook:
Gastbloggers, de voor- en nadelen
Very Personal | Jezelf het buitenbeentje voelen
6 dingen waar ik echt slecht in ben
Volgers kopen, ben je nu trots op jezelf?! + ik beken..

close

17 Reacties

 1. 24 april 2018 / 11:18

  Leuk om te zien wat je hebt gekregen en gestuurd! Ik heb ook erg genoten van deze editie.

 2. 23 april 2018 / 20:24

  Aaah meiss, allereerst wil ik dit even zeggen: het voelt ook voor mij als een echte vriendschap!! <3
  En ik vond het echt geweldig dat ik jou als lootje had haha. Je wilt niet weten hoevaak ik heb moeten lachen hier op de bank toen ik met jou aan het appen en twitteren was hierover. Hihiih, heerlijk zo sneaky doen ๐Ÿ™‚ . Ik ben blij dat je blij bent met de cadeautjes ๐Ÿ˜€ . Daar doen we het voor! Nogmaals, heel veel plezier ermee!

  Liefs!
  Lees het laatste blogbericht van Astrid – Mijn leven in foto’s #82 – Echte Post Is Cool, Ouwehands Dierenpark en Dry NeedlingMy Profile

  • Mariska
   Auteur
   24 april 2018 / 18:45

   Super lief, dan is het wederzijds, haha! ๐Ÿ™‚ Ja ik voelde me echt in de maling genomen hoor ๐Ÿ˜› maar wel leuk ๐Ÿ™‚

 3. 23 april 2018 / 15:02

  Nogmaals dank voor je EPIC pakketje! Het was erg leuk om deze te openen en te zien wat er allemaal in zat. Ik was zeker verrast met de mooie cadeautjes, al zijn de meeste al ingepikt door de meiden, hahaha. Ook namens Oude Poes, heel erg bedankt voor het lekkere hapje

  • Mariska
   Auteur
   24 april 2018 / 18:45

   Gelukkig ben je er blij mee, daar gaat het om! ๐Ÿ™‚ Hopelijk heeft Poes er ook van genoten!

  • Mariska
   Auteur
   24 april 2018 / 18:44

   Ik vond het weer leuk dat jullie de taak op jullie hebben genomen om het te organiseren ๐Ÿ™‚

 4. 22 april 2018 / 20:52

  Wat een mooi pakketje heb je gekregen en zo leuk gedaan ook met de verschillende deurtjes; heel creatief. Grappig ook dat je het kreeg van iemand die je best goed kent. Aan de kadootjes te zien denk ik ook gelijk: dat zijn รฉcht dingen voor jou. Ik deed zelf voor de eerste keer mee en vond t erg leuk, ik kende mijn lootje niet en dat maakte het iets lastiger maar ook wel weer leuk en spannend. Degene die mij had, kende ik ook niet, maar dat zou je niet zeggen want de spullen die erin zaten pasten echt bij mj. Er was echt goed overna gedacht. Super leuk!
  Lees het laatste blogbericht van Deb – Pink Gellac Starter Kit, mijn eerste ervaring met gel nagellakMy Profile

  • Mariska
   Auteur
   23 april 2018 / 09:29

   Ja ik vind het ook zo creatief ๐Ÿ™‚ doe het Astrid niet na! Die cadeautjes passen precies bij me en dat vind ik ook zo leuk! ๐Ÿ™‚

 5. 22 april 2018 / 14:14

  Haha, zo leuk dat Astrid jou had getrokken en er heerlijk sneaky over deed ๐Ÿ˜‰ Leuk pakketje heb je ontvangen en gaaf ook hoe het is ingepakt! Ik vond het ook weer heel leuk om mee te doen met EPIC. Dat blijft toch elke keer weer een feestje ๐Ÿ™‚
  Lees het laatste blogbericht van Romy – Get to know me! | 15 willekeurige feitjes over mijMy Profile

  • Mariska
   Auteur
   22 april 2018 / 20:18

   Ja vond het ook zo jammer dat ik de vorige editie niet mee kon doen, maar gelukkig nu wel. Vind het sowieso een heel erg leuk idee ๐Ÿ™‚

 6. 22 april 2018 / 13:24

  Jeetje, wat is Astrid toch elke keer weer creatief. Echt als zij jouw lootje heeft zit je sowieso goed.
  Wat een leuk pakket heeft ze er van gemaakt en je kunt zien dat ze goed weet wat bij jou past!
  Lees het laatste blogbericht van Ricardo – Echte Post Is Cool (Editie nr. 6)My Profile

  • Mariska
   Auteur
   22 april 2018 / 20:17

   Ja echt hรจ! Toen ik de doos opende was ik al echt blij verrast dat het zo leuk was gedaan en toen zag ik de brief erbij ๐Ÿ™‚ ben er echt blij mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.