Mijn echtepostiscool pakketje, EPIC 6!

epic echtepostiscool

Dit keer deed ik weer mee met echtepostiscool en dat vond ik weer super leuk! Een paar keer eerder had ik al meegedaan, maar helaas moest ik de vorige keer overslaan. Het was heel hectisch en op dat moment was ik ook bezig om te verhuizen naar mijn appartement (waar ik nu nog woon). Hopelijk is dat snel voorbij want ik mag een woning bezichtigen aankomende week :) Dit keer twijfelde ik om mee te doen met #echtepostiscool, maar toch heb ik het gedaan. De vorige keer had ik namelijk ondanks dat ik het druk had, wel erg spijt dat ik niet had meegedaan. Zeker toen ik alle tweets en foto’s voorbij zag komen op Social Media. Ik meldde me aan en toen begon het wachten op mijn lootje :) Spannend! Zou het een hele goede bekende zijn of iemand die ik niet of minder goed kende? EPIC werd ook dit keer weer georganiseerd door Northflix en Inge.

Mijn lootje

Ik mocht shoppen voor Fleur, mamasliefste.nl. Zelf volg ik haar wel Instagram maar niet haar blog. Je krijgt wel een wensenlijstje van je lootje toegestuurd en dingen die ze niet leuk vindt. Vaak zie je toch wel maskertjes en make-up terugkomen, maar dat stond juist onder het kopje ‘niet leuk’. Uitdaging! :) Ik heb wat spulletjes bij elkaar gekregen waarvan ik dacht dat Fleur het heel erg leuk zou vinden. Ook voor haar kat en dochters had ik er iets bij gedaan. En gelukkig viel het in de smaak zo zag ik op Instagram! :)

Van wie kreeg ik cadeautjes?

epic doormariska echtepostiscool
epic doormariska echtepostiscool
epic doormariska
epic echtepostiscool 1

Zo’n grote doos kreeg ik thuis afgeleverd en die zag er al heel leuk uit. Super leuk pakpapier eromheen en allemaal leuke stickers met quotes. Dingen die wel een beetje bij mij paste zoals ik kon zien. Maar wie kon het zijn? Hm. Ik opende de doos en er kwam een heel leuk huis naar voren. Het moest iemand zijn die wist dat ik op huizenjacht ben. Ook weer super leuk en creatief gedaan met allemaal deurtjes met onderwerpen waar cadeautjes achter zaten. Ik pakte de brief erbij en het was gewoon Astrid van sentinelli.nl, met wie ik samen Blogwise heb! Zo leuk! Sinds we het project Blogwise zijn gestart hebben we veel meer contact gekregen en kan wel zeggen dat het echt als een soort vriendschap voelt voor mij. De cadeautjes paste precies bij mij (inclusief een blikje Red Bull en snoepjes voor m’n kattenvriendje :) ) Mooiste is nog dat we aan het praten waren op Twitter en Whatsapp en dat ze nog over mijn grote pakket begon terwijl ze het gewoon zelf was, haha! Hoe sneaky!

Ben blij dat ik deze keer toch weer heb meegedaan want ik vond het weer hartstikke leuk om te doen! Ook leuk om te zien wie uiteindelijk wie als lootje had, wat er voor elkaar geshopt is en wat iedereen heeft gekregen :) Hopelijk kan ik een eventuele volgende keer weer meedoen!

Lees ook:
Gastbloggers, de voor- en nadelen
Very Personal | Jezelf het buitenbeentje voelen
6 dingen waar ik echt slecht in ben
Volgers kopen, ben je nu trots op jezelf?! + ik beken..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *