Kneipp Arnica voor soepele spieren

kneipp arnica soepele spieren

Kneipp is een merk die tussen mijn favoriete merken hoort. Een douchegel vind ik vaak lekker en ook de massageolie komt goed van pas en is heerlijk. Afgelopen week kreeg ik Kneipp Arnica voor soepele spieren opgestuurd. Leuk! Ik kon niet wachten en wilde meteen weten hoe deze Kneipp Arnica rook. Als het voor soepele spieren is, dan heb ik daar direct een geur bij in mijn hoofd. Vaak ruikt dat sterk wat ik mij kan herinneren van de fysiotherapeut.

Lees ook: Kneipp Silky Secret lijn

Na het sporten of een fysiek intensieve dag is er niets lekkerder dan een warme douche. Eind februari 2017 introduceert Kneipp de nieuwe Kneipp Arnica Douche. Deze kruidige frisse douche met waardevol arnica-extract vitaliseert en biedt verlichting voor de spieren na fysieke inspanning. Het is een perfecte combinatie van functionele verzorging met een aansprekende geur.

Kneipp Arnica

kneipp arnica soepele spieren

Het is geen speciale fles qua vormgeving als je het vergelijkt met de andere producten van Kneipp. Wel is direct duidelijk uit welke lijn dit product komt met Kneipp Arnica voor soepele spieren voorop, dat het een douchegel is en een kleur die bij het product past, vind ik. De verpakkingen van Kneipp vind ik sowieso altijd erg fijn en compleet. Zo zie je achterop precies wat het product zou moeten doen en wat de ingrediënten is. Daar kunnen sommige merken nog iets van leren!

kneipp arnica soepele spieren ingredienten
kneipp arnica soepele spieren ingredienten

Zoals je kunt zien bestaat het alleen uit natuurlijke stoffen, is het mild voor de huid, bevat het geen conserveringsmiddelen én is het niet getest op dieren. Zelf ben ik hier niet mee bezig, maar ik snap best dat je dit wilt weten voor je een product aanschaft. En dat vind ik wel een pluspunt en kunnen vele merken nog een voorbeeld aan nemen. Het is allemaal snel duidelijk en daar hou ik van. De douchegel zelf heeft net zo’n oranje kleur als de verpakking zelf en is fijn van structuur. Niet te dun en niet te dik én smeert fijn uit. Het schuimt wel goed. Zelf pak ik altijd teveel waardoor ik veel teveel schuim heb, maar dat vind ik wel fijn. Als je een douchepuf zou gebruiken heb je nog veel minder nodig.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Kneipp Arnica voor soepele spieren vind ik een fijn product en gebruik ik met veel plezier, ondanks dat ik geen last heb van mijn spieren. Ik ben nu eenmaal niet zo sportief 😉 Wel vind ik de geur echt heel fijn en fris en heb je daardoor het idee dat je echt een massage krijgt. Het is zoals zij aangeven ook echt een lekkere kruidige geur, waar je van moet houden. Snap je wat ik bedoel? Heerlijk!

Uit de Kneipp Arnica lijn heb je nog meer producten uit deze lijn behalve de douchegel. Je hebt massageolie, badolie en bruistabletten voor in bad met allemaal dezelfde heerlijke geur. Je koopt dit onder andere bij bol.com en diverse drogisterijen. De prijs van de douchegel is €5,49 en bevat 200ml aan product.

Lees ook:
Playboy Play it wild giftbox
Primark volume & texture spray review
Kneipp douche foam Morning Kiss

Ken jij Kneipp Arnica al? Zou jij het gebruiken?

5 Reacties

 1. 18 februari 2017 / 17:07

  Ik ben ook niet echt een sporter hoor. Ben wel benieuwd naar de geur, vind de producten van Kneipp wel altijd erg fijn.

 2. 18 februari 2017 / 15:04

  Ik heb ‘em nog niet, maar hij lijkt me zeker iets voor mij. Deze douchegel lijkt me heerlijk voor na een zware bootcamp training.

 3. Nienke
  18 februari 2017 / 13:19

  Ziet er goed uit! Het is zeker echt een must om na het sporten even te douchen. Daar knap ik zelf altijd zo van op! Fijne review. Wil deze douchegel zeker eens gaan proberen.

 4. 18 februari 2017 / 11:35

  Wat heerlijk! Deze ga ik echt meteen proberen!

  Bedankt voor de tip.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.