Shoplog Body Shop, Prijsmepper, Xenos & katten halsband

the body shop xenos prijsmepper shoplog

Woensdag is mijn vrije dag en omdat ik niet zo heel ver van Heerhugowaard af woon, wilde ik eens naar winkelcentrum Middenwaard. Ooit ben ik daar wel eens een paar keer geweest, maar ik wist dus niet dat er allemaal leuke winkels zaten! Zo zit daar de Body Shop, Xenos, dierenwinkel, H&M, Prijsmepper en ga zo maar door. Daar ging ik dus naartoe en kocht wat dingen. Niet heel spectaculair, maar wel leuk om eens te doen. De volgende keer weet ik dus waar ik moet zijn 🙂

The Body Shop

Bij The Body Shop had ik gelukkig wel veel keuze en ik kwam net op tijd. De douchegels van 250ml waren namelijk voor 50% korting! Ik nam de Shea douchegel mee voor €3,50! Heerlijk en het is ook echt mijn favoriete lijn. Ook vond ik de laatste Vanilla Chai lip balm, gelukkig! Die van mij is bijna op en is niet meer te krijgen. Ook voor de helft van de prijs. Bij mijn Echtepostiscool pakketje van de vorige keer kreeg ik een Almond hand & nailcream en die is helaas op. Die nam ik dus ook mee 🙂

Prijsmepper

Van de Prijsmepper had ik op zich wel een hoge hoed op, omdat ik het al op veel blogs voorbij zag komen. Gelukkig hadden ze deze ook in Middenwaard en ik ging daar natuurlijk even naar binnen. Eigenlijk viel het me best wel tegen moet ik zeggen. Niet verwacht. De prijzen liggen dan misschien wel lager, maar ook weer niet heel veel lager heb ik het idee. Ook kon ik er niet supergoed slagen. Ik vond toevallig twee handcrèmes uit de kerst limited edition The Little Xmas Factory van Essence die ik meenam voor een euro per stuk. Die geuren vond ik namelijk wel erg lekker!

Katten halsband

En dit halsbandje kwam ik tegen bij een dierenwinkel en vond ik echt zo leuk! Die nam ik zonder na te denken ook gelijk mee. Hij kijkt alleen niet zo heel vrolijk op de foto 🙂 Ook kocht ik daar nog wat zakjes vlees, daar had ik je tenminste wat andere smaken dan in de supermarkt voor Junior katjes. En een tuigje zodat ik met hem naar buiten kan.

Xenos

Bij Xenos kocht ik mijn geliefde waxmelts! Nu ik weer aan mijn bureau zit voor mijn blog heb ik vaak mijn brandertje weer aan. De waxmelts van Xenos zijn bij mij groot favoriet. De geuren zijn enorm lekker, ze zijn niet duur en je ruikt ze echt door het hele huis. Kijk, dat is een pluspunt! Ook kocht ik die sleutelhanger van de Rolling Stones bij Xenos voor €3,50. Kon hem niet laten hangen!

Lees ook:
Xenos herfst artikelen (folder week 38)
Favoriete geurkaarsen
Heb jij ook een down gevoel in de winter? Zó ga ik er mee om!
3 katten in huis, hoe gaat dat nu?

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook