Shop mijn favorieten

Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

TAG: The Bodyshop vs Lush, welke kies jij?

the body shop shea eau de toilette

Ineens had ik een idee voor een tag, namelijk Bodyshop vs Lush, welke kies jij? Volgens mij is er nog niet zo’n een. Ik heb hem tenminste nog niet gezien! Deze tag heb ik dus zelf bedacht en zou het enorm leuk vinden als jij hem overneemt. The Body Shop en Lush zijn twee merken die in blogland enorm populair zijn en dat heeft een reden. Beide merken hebben super lekkere producten, ruiken heerlijk, testen niet op dieren en zijn gewoon een feestje om te hebben. Inmiddels heb ik van beide merken het een en ander wel geprobeerd, dus ik denk dat ik vrij gemakkelijk een keuze kan maken 🙂

The Body Shop VS Lush! Welke kies jij?

Goed, laten we beginnen met de vragen in deze tag om erachter te komen wat ik (en jij!) gaat kiezen als je echt een keuze moest gaan maken. Dat kan op zich nog wel lastig zijn denk ik omdat het beide heel fijn is in gebruik.

Welk haarverzorging kies je het liefste?
Van The Body Shop heb ik nooit haarverzorging gebruikt, maar van Lush wel. Onder andere de Curly Wurly kokos shampoo en Retread haar conditioner. Beide producten zijn op zich fijn en vooral de conditioner ruikt heel lekker (meloen!), maar of ik het weer zou kopen weet ik niet. Had het idee dat het op dat moment niet echt iets deed voor mijn haar. In ieder geval niet wat ik ervan verwachtte, achteraf.

Voor welke make-up zou je gaan?
Van beide merken heb ik nog geen make-up gebruikt, dus hier kan ik helaas geen antwoord op geven. Wel heb ik ooit de lip scrub van Lush gehad in bubblegum smaak, maar dat vind ik dan weer niet echt make-up.

Aan welk merk geef je liever je geld uit?
Lastig! Eigenlijk vind ik beide merken best wel wat kosten, maar ik merk wel dat ik vaker mijn geld heb uitgegeven aan The Body Shop de afgelopen tijd. Vooral uit de sale heb ik heerlijke dingen gescoord zoals de Vanilla Chai collectie en ook een kleine verpakking van de Shea lijn van The Body Shop. Ik denk dat ik voor The Body Shop ga.

Welke geuren spreken je het meeste aan?
Lush vind ik wel erg lekker met bepaalde producten, maar ik denk toch dat ik meer voor de geuren van The Body Shop ga. Daar heb ik namelijk echt favoriete lijnen van, zoals Shea en ook de Vanilla Chai vond ik enorm lekker. Helaas is de Vanilla Chai niet meer beschikbaar, maar heb ik nog wel de body lotion, shower gel en de lip balsem. Van Shea is het makkelijk verkrijgbaar en daar koop ik ook steeds dingen van opnieuw. Van Lush vind ik Snow Fairy dan wel weer erg lekker, haha!

Welke douchegels gebruik je het liefst?
Die van The Body Shop! Die ruiken net iets lekkerder en heb ook het idee dat die geuren het langste blijven hangen. Vind het namelijk vervelend als ik een lekkere douchegel heb waar vervolgens de geur heel snel weg is.

Wat is je favoriete bodylotion?
Van Lush heb ik nog nooit een bodylotion gehad dus dat weet ik niet. Op dit moment gebruik ik de bodylotion uit de Shea lijn van The Body Shop en de Vanilla Chai bodylotion. Beide heerlijk en ik heb er nog meer dan genoeg van. Gebruik het ook lang niet iedere dag dus is het lekker zuinig.

Wat is je lievelingsproduct van zowel Lush als The Body Shop?
Het meeste dat ik van The Body Shop gebruik zijn mijn beide lippen balsems, Vanilla Chai en Shea. Beide gebruik ik ze zo goed als dagelijks. Van Lush zou ik dan toch gaan voor de Snow Fairy geur in douchegel denk ik. Die heb ik ook gehad en gebruikte ik ook vaak. Echt zo’n best seller die nooit verveeld, haha.

Welke limited editions vind je het leukste?
Ik denk van Lush als ik ga kijken naar de vormgeving. Die vormpjes zien er altijd zo leuk uit en passen ook echt bij de periode waarin de limited editon uitkomt. Zoals met kerst en Valentijn is het echt leuk! Qua geur ga ik voor The Body Shop… hoi Vanilla Chai! Van de overige limited editions heb ik volgens mij (nog) nooit iets geprobeerd.

Welke winkel vind je het leukst?
Dan ga ik wel echt voor de winkel van Lush! Die van The Body Shop is ook leuk hoor, maar die van Lush is net wat leuker aangekleed en de geuren komen je ook echt tegemoet. Ook helpt het personeel altijd heel lief en mag je verschillende producten proberen. Het is echt een feestje om daar binnen te komen altijd.

Waar ga je het liefste mee in bad?
Van The Body Shop heb ik geen producten gehad voor in bad, maar van Lush natuurlijk wel. Ik heb al een aantal keer een bath bomb gehad en die vind ik stuk voor stuk erg lekker. Jammer dat ze zo prijzig zijn, maar het is zeker een feestje als je ermee in bad gaat. Heb hier ook verschillende van geprobeerd.

Ik hoop dat jullie dit een leuke tag vinden en jullie hem ook overnemen natuurlijk! Laat me weten als je het hebt overgenomen op jouw blog! Ik vind het super leuk om te lezen bij anderen! 🙂

Lees ook:
The Lovely body shop tag
Ik kijk altijd eerst in de sale en aanbieding
Mijn favorieten (o.a. Primark, Ted Baker & Hands off my Chocolate)
The Wet Brush

deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties

 1. 23 februari 2017 / 13:25

  Oh best wel moeilijke vragen zeg, om te beantwoorden! Ik vind de winkels van Lush zo prachtig, zien er allemaal zo vrolijk uit. De producten van beide merken vind ik fijn

 2. 23 februari 2017 / 12:16

  Wat een leuke tag! Lijkt mij enorm lastig om in te vullen, haha. Zo heb ik mijn favorieten van The Body Shop, maar ook zeker van Lush. Ik ga de tag binnenkort van je overnemen 🙂

 3. 23 februari 2017 / 11:13

  Oh de meeste zijn zo lastig te beantwoorden. Zet je wel echt aan het denken, haha.
  Ik ben dollll op Snow Fairy!

 4. Daniëlle
  23 februari 2017 / 10:31

  Wat een ontzettend leuke tag. Wel moeilijk kiezen zeg ! Ik ben van beiden erg fan 🙂

 5. 23 februari 2017 / 08:23

  Lastig deze keuze! Wel heel leuk ingevuld <3 Zelf zou ik denk ik voor TBS gaan, omdat ik daar veeel meer producten van heb en ook al veel langer 'fan' van ben 😛

 6. 23 februari 2017 / 07:55

  Leuke tag! Bij mij is het 50/50 al was mijn eerste ingeving gelijk: Lush!! Ik begin The Body Shop steeds meer te waarderen.

 7. 23 februari 2017 / 07:52

  Super leuke tag!! Ik ben 100% The Body Shop fan. De geuren spreken mij meer aan ( ik hou over het algemeen niet zo van de lush geuren ), en de Body Shop heeft zó vaak kortingen en acties dat die gewoon veel goedkoper is. En ja, de body butters overtreft geen enkel merk. ( ook moet ik altijd niezen als ik een Lush binnen loop haha ).
  Lees het laatste blogbericht van hillybillybeauty – Mijn The Body Shop Wishlist!My Profile

 8. Britt
  23 februari 2017 / 07:13

  Leuke tag! Ik denk dat ik overall het meest fan ben van Lush!

 9. 23 februari 2017 / 07:04

  Wat een leuke tag! Zo te horen heb je wel een lichte voorkeur voor The Body Shop. Grappig dat je dat zegt van Snow Fairy. Ik vond juist alles van Lush lekker ruiken, op dat mierzoete geurtje na, haha.
  Lees het laatste blogbericht van Romy – Review: een goedkope bril van BrillaroMy Profile