Catrice Crystallized Amethyst eyeshadow palette review

by Mariska
catrice crystallized amethyst eyeshadow palette

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Dit Catrice Crystallized Amethyst eyeshadow palette ligt al een tijdje op de stapel om te reviewen. Hij ziet er goed uit en ik wil hem natuurlijk laten zien, want hij is prachtig om te zien en ook betaalbaar. Nu ik wat beter ben geworden in het maken van ooglooks durf ik het ook te laten zien 😉 Omdat dit palette een prachtige paarse kleur erin heeft zitten, ben ik uit mijn comfortzone gestapt en heb de paarse kleur gebruikt in de ooglook. Kijk je mee naar de review?

Catrice Crystallized Amethyst eyeshadow palette

catrice crystallized amethyst eyeshadow palette
Catrice Crystallized Amethyst eyeshadow palette review
catrice crystallized amethyst eyeshadow palette
Power – Mood – Proud – Goal digger – Strength
catrice crystallized amethyst eyeshadow palette
Crystal – Amethyst – Greatest Era – Vibe – Courage

Omdat het palette best apart is ingedeeld heb ik nagedacht in welke volgorde ik de swatches zou laten zien. Dit heb ik gewoon gedaan zoals normaal; de eerste 2 rijen eerst en daarna de onderste 2 rijen. De namen staan erbij en kun je ook goed op de foto’s terugvinden.

Ik vind dat de kleuren uit het palette op zich goed gepigmenteerd zijn als ik het zo zie op mijn arm. Al valt Greatest Era wel een beetje weg, de matte kleur. Ook merk ik dat het palette best wel wat fall out heeft in het palette zelf en dat vind ik best jammer. Dus het is wel handig om erop te letten hoeveel product je meeneemt op je kwast.

catrice crystallized amethyst eyeshadow palette eyes closed » DoorMariska
Catrice Crystallized Amethyst eyeshadow palette review
catrice crystallized amethyst eyeshadow palette eyes close up » DoorMariska
Catrice Crystallized Amethyst eyeshadow palette review

In de arcadeboog heb ik Proud geblend, op mijn bewegend ooglid heb ik Amethyst aangebracht en in de binnenste ooghoek heb ik Courage aangebracht. Ook heb ik onder mijn ogen bij de waterlijn Vibe aangebracht met een klein beetje van Goal Digger. Zoals je kunt zien is het pigment na het blenden en aanbrengen nog steeds wel aanwezig.

catrice crystallized amethyst eyeshadow palette look » DoorMariska
Catrice Crystallized Amethyst eyeshadow palette review

Gebruikt voor de look:

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Ik vind dit echt een leuk oogschaduw palette. De kleuren wisselen goed af in matte en shimmery kleuren en het pigment vind ik ook goed. Op mijn ooglid vervaagd het pigment misschien een beetje qua intensiteit, maar de kleuren zijn verder op het ooglid ook nog goed gepigmenteerd.

Dit palette draagt de naam Raise Your Voice en kost €9,89. Ook is er nog een andere variant met de naam Sister of my Soul.

Lees ook:
The Balm Meet Matte Hughes Nude review
Nabla Cutie palette Nude review en look
Jeffree Star x Shane Dawson Conspiracy eyeshadow palette

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.