Mijn week in foto’s #15 (boek van Mascha teruggestuurd en mysterybags)

by Mariska

Yes, er is weer een week voorbij en die is echt voorbij gevlogen. Ik moet altijd even in mijn agenda en tussen mijn foto’s kijken wat ik de afgelopen week ook alweer heb gedaan allemaal. Sinds kort heb ik een hele handige agenda app die zowel op mijn iPhone als laptop gebruikt kan worden en synchroniseert. Ook stuurde ik het boek van Mascha terug omdat ik het eigenlijk helemaal niet zo leuk vind en ergens een beetje slecht. Kijk mee naar afgelopen week.

Maandag 25 november

25 november 2019

Maandag doe ik niet zo heel erg veel, alleen moet ik wat lampjes halen. Als ik daar aankom is de Action nog dicht en ze gaan echt later open. Dus dan ga ik maar even lekker naar een andere winkel en ga ik later terug. Deze foto rechts, zie je dat kleine katten koppie voor het raam? Hij ligt daar altijd als ik weg ga of terugkom haha.

Dinsdag 26 november

26 november 2019

Dinsdag heb ik weer een persevent op de planning staan. Zo ga en kun je nooit in verband met werk en zo heb je de laatste weken alleen maar uitnodigingen en events. Hartstikke leuk! :) Ik ben uitgenodigd (en ga samen met Bianca) naar Amsterdam voor Pupa en Pascaud. Heel erg leuk om bekende gezichten weer te zien en nieuwe mensen te leren kennen. De foto rechts is van dat ik thuis kwam haha. Deze appte ik naar Bianca dat ik gestrekt op de bank lag met een Tostini en net had gedoucht. Was kapot.

Woensdag 26 november

Ik moet naar de dokter in verband met mijn maag. Heb daar al een tijdje last van en nu was ik er klaar mee. Daarna ga ik van 15:00 tot 21:30 aan het werk. Het callcenter is het niet geworden maar wel dus iets anders. Ga er binnenkort nog eens over schrijven. Oh én ik bestelde bij Boozyshop omdat ik de mysterybag wilde die ze hadden met Black Friday. Inmiddels heb ik er hier al over geschreven.

Donderdag 28 november

28 november

Eigenlijk moet ik in de middag weer werken maar dat wordt afgezegd. Jammer, maar zo kan ik wel even doorgaan met mijn blog. Ik ben dus aan het werk de hele dag thuis en schrijf onder andere over deze Collistar Volume Unico mascara waarover je hebt kunnen lezen. In de avond eet ik pizza. Van donderdag op vrijdag slaap ik niet zo geweldig ivm nachtmerries en besluit dus de mysterybox van The Makeup Spot ook maar te bestellen rond 4 uur in de nacht, haha.

Vrijdag 29 november

Van vrijdag heb ik geen foto’s gemaakt zie ik nu. Vrijdag ben ik in de ochtend lekker thuis aan de gang en in de middag moet ik weer werken tot ’s avonds laat. Het is fysiek best wel even wennen qua werkzaamheden vergeleken met een kantoorbaan waar je de hele dag zit. Heb dus best wel pijn in mijn rug en weet niet zo goed hoe ik moet liggen.

Zaterdag 30 november

Vandaag heb ik eigenlijk gewoon een chille dag. Ik breng pakketjes weg van de winactie van The Body Shop die ik op Instagram hield, een pakketje met shirts die ik aan iemand heb verkocht en ik breng het boek van Mascha terug. Ik heb hem een beetje gelezen maar hij staat best vol met fouten, ik vind het minder interessant dan ik dacht en vind het het geld gewoon niet waard. Ook krijg ik zaterdag de mysterybox van The Makeup Spot binnen die ik bestelde.

Zondag 1 december

1 december 2019

En vandaag is het de eerste van december! Wow, bijna alweer 2020. Dit is een dag waarop ik de hele dag in mijn knalroze onesie loop, in de avond patat eet, de hele dag aan mijn blog werk en de was een beetje aan het doen ben. Heel chill en rustig aan. Straks lekker in bed nog even Netflixen en dan slapen.

Ken jij het boek van Mascha? En wat heb jij gedaan afgelopen week?

Lees ook:
Dit doe ik op een zondag
Mijn week in foto’s #10 (Daim, BECCA, rijbewijs)
L’oreal Julianne’s delicate rose

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?