Hallo, wie ben jij? tag

koningsdag

Op de blog van Saskia kwam ik deze leuke Hallo wie ben jij tegen. Nu vind ik tags invullen sowieso altijd wel leuk en ik besloot hem over te nemen op mijn blog. De tag heeft allerlei vragen over wie ik nu echt ben. Zelf vind ik het altijd leuk om een persoon achter een blog te leren kennen, dus ik hoop dat jullie het ook leuk vinden om mij steeds beter te leren kennen. Als je dat wilt dan moet je zeker even verder lezen! Op de foto zie je in ieder geval de leuke caravan van een goede vriendin met wie ik daarnaast op de foto sta. Wij gingen naar een festival in Zeeland :)

Wat is je naam en leeftijd?
Mariska en gelukkig (ondanks ik gedoopt ben) heb ik niet meerdere namen. Alleen Mariska dus. Op dit moment ben ik 31 jaar (echt?! Jep!) en word ik op 20 augustus 32 jaar. Klinkt oud maar voel me niet zo. Doe lekker waar ik zelf zin in heb en voor het grootste gedeelte vrijgezel ;)

What’s going on in your life?
Op dit moment eigenlijk wel veel. Ik schreef er nog over, dat ik alles even op een rijtje moet zetten. Mijn buurjongen heeft zichzelf van het leven beroofd een paar weken terug, wij zijn verhuisd, moeten dingen regelen voor onze vader en ik heb een stap terug gedaan op het werk. Gelukkig bestaat die mogelijkheid ook omdat te doen. Ik ben erg gevoelig voor veel aan mijn hoofd hebben dus ik heb ook hulp gezocht en neem zoveel mogelijk rust.

Typisch jij?
Ja jeetje, dit soort dingen vind ik altijd wel lastig, maar ik zal een paar steekwoorden noemen die precies bij mij passen: Red Bull, op zichzelf, mijn kat, mijn blog, broertje en zusje, laptop op schoot, alleen uitgaan naar feestjes die ik leuk vind, drink dan soms wel teveel witte wijntjes, oprecht, behulpzaam, goudeerlijk, maakt graag andere mensen blij, Nederlandse muziek en boerenrock. Oh en ik hou van de Zwarte Cross, Siepelrock en alle andere festivals waar dat soort muziek gedraaid wordt.

Werk(zoekende), studie, vrijwilligerswerk, iets anders?
Ik werk(te) 32 uur in de week bij een baas maar dat is nu (tijdelijk) teruggedraaid naar 25 uur. Daarnaast werk ik in mijn vrije tijd graag aan mijn blog en probeer ik daar meer mee te groeien. Alleen door gebrek aan tijd is dat er de laatste tijd een beetje bij ingeslopen, maar ik wil er zeker meer werk van maken.

Hobby’s en passies?
Mijn allergrootste hobby is mijn blog, laat dat duidelijk zijn :) Gelukkig heb ik daar ook mijn werk en bedrijf van kunnen maken, dus dat maakt het nog leuker en ben er ook trots op. Verder vind ik het leuk om weer concerten van The Kelly Family te bezoeken en leuke festivals met muziek dat ik leuk vind.

Welke quote/motto is nou typisch jou?
Als iets niet helemaal lukt dan zeg ik altijd maar ‘je kunt niet altijd 6 gooien!’. Ook ‘eerlijkheid duurt het langst’ gebruik ik vaak omdat ik vind dat sommige mensen gewoon niet (altijd) eerlijk zijn.

Blog jij of gebruik je andere social media (+ linkjes)?
Mijn blog lees je nu als het goed en verder ben ik ook actief op social media. Het meest op Twitter, maar je kunt me ook volgen op Facebook, Pinterest en Instagram. Naast Twitter doe ik wel eens wat op de andere social media kanalen, maar ook weer niet dagelijks. Behalve dat de nieuwe artikelen op mijn blog wel automatisch gedeeld worden op Facebook, Pinterest en Twitter. Instagram vergeet ik gewoonweg vaak.

Hoe ben je op mijn blog terecht gekomen en wat spreekt je hier aan?
Al jaren vol ik Saskia haar blog en ik zou eigenlijk niet meer weten hoe ik daar terecht ben gekomen. Waarschijnlijk heb ik eens doorgeklikt in de reacties op mijn eigen blog of op een andere blog. De blog vind ik leuk omdat het allemaal eigen is en niet zo meelopend met de rest.

Noem je top 3 blogs
Eigenlijk volg ik best wel wat blogs, maar toevallig stuurde ik vanavond (vrijdagavond) nog een tweet de wereld in met mijn favoriete bloggers van dat moment. Dat zijn Danielle, Elise, Aranka, Priscilla en Vera. Natuurlijk nog meer blogs, maar voor nu lees ik deze heel vaak en herken ik veel dingen ook wel.

Lees ook:
11 dingen die niet bij mij passen
Volgers kopen, ben je nu trots op jezelf?! + ik beken..
Het geheime project van Astrid (miss Sentinelli) en mij is online!
Lidl waterproof mascara van Cien

Ga jij deze Hallo wie ben jij tag invullen?

Geverifieerd door MonsterInsights