Mijn week in foto’s #5 verhuisd en kast van Jysk

Mijn week in foto’s #5 verhuisd en kast van Jysk

Mijn vorige dagboek is nu twee weken terug, omdat ik het even rustig aan deed en veel aan mijn hoofd had. Ook omdat ik nog wel eens wil vergeten foto’s te maken voor het dagboek, haha. Goed, ik heb weer een weekoverzicht voor jullie gemaakt met wat leuk en minder leuke dingetjes. Ik heb geen overvol dagboek, maar moet evengoed mijn hersens goed laten kraken wat ik ook alweer wanneer heb gedaan 🙂 Kijk mee want ik kocht o.a een kast bij Jysk.

Maandag 29 mei

maandag 29 mei | DoorMariska

Maandag ging ik eerst praten bij de dokter met een hulpverlener over de verschillende dingen die ik lastig kan handelen de laatste tijd. Dit komt onder andere door het vreselijke verhaal van mijn buurjongen, de verhuizing en nog meer dingen. Daarna ging ik aan het werk en heb ik aangegeven dat ik deze hulp de komende tijd wel nodig heb, of dit nou twee gesprekken zijn of tien. De dag erna heb ik een gesprek gehad met mijn leidinggevende en hebben we besloten dat ik de komende periode minder ga werken, om alles op een rij te zetten en rust te krijgen die ik nodig heb.

Dinsdag 30 mei – de kast van Jysk

kast van jysk

Ik had een kledingkast en dressoir bij Jysk gekocht, maar bij het in elkaar zetten van de kledingkast kon ik ineens geen juiste planken en deuren vinden. Hmm. De tekening klopte wel en het aantal schroefjes en benodigdheden ook. Uiteindelijk ging ik de productnummers bekijken op de dozen en bleek dat ik een verkeerde tweede pakket had meegekregen. Maarja, de doos was al helemaal kapot gescheurd. Dus ik mailde ze en kreeg vrijdag mail terug dat ik het juiste pakket mocht ophalen en de verkeerde weg mocht gooien. Super service!

Woensdag 31 mei

woensdag 31 mei | DoorMariska

Op woensdag ben ik altijd vrij en het was wel erg lekker weer! Eigenlijk wilde ik lekker op het dakterras gaan zitten met mijn laptop, maar het internet is boven op dat moment nog niet goed genoeg. Maar een streepje bereik is niet zo heel veel. Beneden is het kantoortje en daar is genoeg bereik maar boven dus niet. Ik ging gelijk naar de computerwinkel op het dorp en kocht een soort van router en installeerde die. Nu hebben wij boven ook prima bereik! Ook werd vandaag de bank geleverd en ging ik nog naar de Action. Later kwam mijn zusje nog en zijn we nog even langs de Hema gelopen. Gewoon lekker rustig aan gedaan.

Donderdag 1 juni

Omdat ik sinds het gesprek rustiger aan ga doen op het werk, begin ik mijn werkdagen om 10:00 en kan ik in de ochtend ook rustiger aan doen. Hier stond ik rustig op en rommelde na het douchen nog wat aan mijn blog. Zie je de ramen aan de bovenkant? Dat is dus precies boven de bank. Op het moment dat ik dit schrijf (zondagavond 23:23) kan ik naar boven kijken en zie ik de maan en de sterren. Zo mooi! Gelukkig hebben we ook een zonnescherm die we eroverheen kunnen doen zodat het niet te heet wordt. Ook krijg ik tot mijn grote verbazing een taart opgestuurd. De bezorger kwam binnen en riep mijn naam. Zo leuk! Toch fijn als klanten waar je contact mee hebt tevreden zijn over het bedrijf waar ik werk en wat ik ze heb kunnen bieden.

Vrijdag 2 juni

Hier heb ik geen foto’s van gemaakt kwam ik achter. Ik stond volgens mij rond een uur of 8 op, ging douchen, rommelde aan mijn blog en ging naar mijn werk toe. Op vrijdag werken wij altijd tot 16:00 dus dat is wel lekker op tijd weekend. Ik reed even langs ons oude huis om nog wat spullen op te halen, ook belangrijk een stofzuiger 🙂

Zaterdag 3 juni

En van zaterdag heb ik dus ook geen foto’s! Ik moet er duidelijk nog even aan wennen 🙂 Ik begon rustig aan, haalde het juiste pakket op bij Jysk en samen met een vriend van ons heb ik nog wat kleine dingen in huis gedaan. Ook maakte ik een begin aan het inruimen van mijn bureau. Daar wil ik uiteindelijk natuurlijk wel zoveel mogelijk gaan zitten. In de avond zette ik met veel gedoe en gescheld de kast eindelijk in elkaar, maar hij staat niet heel erg stabiel haha. Daarna komt er nog een vriend van mijn broertje langs om wat te drinken. Zij zaten lekker op het dakterras en ik ging op een gegeven moment toch maar naar bed.

Zondag 4 juni

zondag 4 juni | DoorMariska

En zondag ben ik op zich ook lekker bezig geweest. Op zaterdagnacht sliep ik echt pas rond half 2 en was om een uur of 5 / half 6 alweer klaarwakker. Super vervelend, maar dat heb ik dus de laatste tijd, slaapproblemen. Ik heb m’n kat eten gegeven ging weer slapen. Het rare is dat ik dus als ik daarna weer in slaap val, wel echt vast slaap. Fijn, maar ik had dat dus liever gewoon ’s gehad. Ik dronk ook een heerlijk koude Red Bull en ging verder mijn bureau indelen en opruimen. Toen ik aardig op weg was ben ik daar wat opdrachten en blogartikelen gaan schrijven. Is aardig gelukt!

Die kast van Jysk was echt wel een dingetje hoor. Als ik zoiets koop kan ik niet wachten tot het er is, maar als je het eenmaal in elkaar moet zetten is het een groot probleem. Maargoed, deze kast van Jysk stond uiteindelijk te shinen in mijn slaapkamer 🙂

Lees ook:
Lucky List #14 (Kelly Family in Westfalenhalle Dortmund!)
Diary 21 februari 2016 (pizza, foute party & youtube)
Heb jij ook een down gevoel in de winter? Zó ga ik er mee om!
Mijn favoriete thee (o.a. Celestial sleepytime & Kruidvat)

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook