Wat kocht ik op Ibiza?

gekocht op Ibiza

In mei was het zover, mijn eerste keer vliegen en de reis ging naar Ibiza! Over het vliegen schreef ik een artikel om mijn ervaring te delen. Ik was op dat moment net een paar weken verhuisd naar mijn nieuwe huisje in Edam en ik wilde sowieso wat kopen voor in mijn tuintje. Gewoon om het lekker gezellig te maken. Maar een tuin in Ibiza style vind ik sowieso erg leuk. Ik wil eindelijk laten zien wat ik precies heb gekocht toen ik op Ibiza was. Het zijn voornamelijk dingen die gekocht zijn bij souvenirwinkeltjes want die heb je daar natuurlijk genoeg. En je vindt daar dus ook echt alles. Dingen als sleutelhangers en tassen, maar ook opblaaspoppen in de vorm van een schaap bijvoorbeeld haha! Dat laatste heb ik uiteraard niet gekocht. Kijk mee naar wat ik wel heb gekocht op Ibiza!

Gekocht op Ibiza

gekocht op Ibiza

Ik was de enige die met een kleine weekendtas een weekend wegging. De rest van mijn collega’s hadden allemaal koffers en begrepen niet echt hoe ik alles in één kleinere tas kreeg. Dat paste precies en aangezien ik dus best wat spullen had gekocht op Ibiza paste dat niet meer in diezelfde tas op de terugweg. Deze tas zag ik toen en vond ik wel erg leuk. Hij was ook groter, dus kon ik mooi alles in deze tas stoppen op de terugweg. En de afmetingen waren evengoed goed genoeg zodat het mee kon in de cabine van het vliegtuig. Wij vlogen met Transavia naar Ibiza Migjorn Suites & Spa (super mooi!)

Dit bordje vond ik zo leuk! Mooie kleuren en ook gewoon lekker zomers om leuk in mijn tuin te hangen. Deze heb ik nu aan de stenen muur gehangen en hij staat daar erg leuk.  Het bordje is gewoon van hout en stevige kwaliteit. Ook deze slinger met schelpen en stukjes hout eraan vond ik superleuk om op te hangen. Deze hangt aan de deurklink van de deur naar de tuin en heb ik hier voor de show even bij het bordje gehangen. Ook zo’n lekker zomers strandgevoel geeft dit.

gekocht op Ibiza

Mijn kat had normaal gesproken een rood halsbandje met een rood zakdoekje eraan (wat ik nog steeds heel leuk vind), maar deze vond ik ook wel erg leuk. Hij was er ook in het blauw, maar die vond ik minder. Helaas was de rode uitverkocht 🙁 Hij heeft deze nu steeds om en staat wel stoer vind ik zelf. Heb hem alleen maar even afgedaan omdat hij zo’n jeuk heeft van z’n loszittende haren. Dan is zo’n bandje alleen maar een belemmering voor hem als hij wil krabben.

gekocht op Ibiza

Deze sleutelhanger vond ik ook zo leuk! Het is gewoon een dun stukje hout (triplex achtig) waar dit op getekend is. Zo lekker kleurrijk ook met dat busjes erop en alles eromheen. Deze hangt nu aan mijn sleutelbos 🙂 Voor mijn zusje nam ik deze ook mee.

gekocht op Ibiza

Armbandjes heb je daar ook echt genoeg in alle soorten en maten. Ik nam dit armbandje mee met een pijl en een leer achtig gevlochten armbandje. Voor mijn zusje nam ik nog een armbandje mee met een peace teken erop. De kwaliteit is natuurlijk niet heel erg goed, maar ik betaalde er geloof ik een paar euro voor. Valt dus wel mee.

gekocht op Ibiza

Ook kocht ik deze 2 houten bordjes nog. Deze staan nu nog binnen. De bovenste op mijn bureau en de onderste op de vensterbank. De bedoeling is uiteindelijk om ze buiten te hangen als daar plek voor is en mijn tuin een beetje opgeknapt is. Dat ziet er nu nog niet heel gezellig uit met lelijke coniferen, overal onkruid en groene tegels 😉 Aangezien ik niet heel erge groene vingers heb moet ik dit maar stapje voor stapje op gaan knappen. Ik heb wel al kleine lampionnetjes en gekleurde lichtjes opgehangen en dat maakt het al een stuk leuker. uiteindelijk wil ik een artikel schrijven met foto’s erin van mijn tuin, dus nog even geduld 🙂

Lees ook:
3x mijn schoenen stijl (o.a. Loblan cowboylaarzen)
Nieuwe bruine tas van Kruidvat
Large is dé webshop voor bandshirts en merchandise
Mijn nieuwe Valentino Divina handtas

Zijn jullie al eens op Ibiza geweest?

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook