Shop mijn favorieten

Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

Mijn nieuwe Valentino Divina handtas

valentino divina handtas

Normaal ben ik niet zo’n fashionista, maar dit aanbod vond ik wel erg leuk! Ik mocht namelijk een tas uitzoeken bij Brandfield! Heel leuk, maar ik vond het wel moeilijk om een keuze te maken. Ik bedoel, veel vallen toch wel onder echte fashion items en dat vind ik niet bij mij passen. Ik hou namelijk wel van het hele stoere, dus ik was erg benieuwd welk aanbod er was. Zo kwam ik bij de Valentino Divina handtas terecht en die vond ik in één oogopslag echt super vet! Meestal is het bij mij zo als ik iets direct leuk vind, dan past het bij mij. Zodra ik ga twijfelen moet ik het niet doen. Direct ging ik foto’s maken, maar vond het nogal lastig om de hele tas mooi op de foto te krijgen.. mijn armen zijn niet zo lang ­čśë Toch vind ik ze geslaagd. Kijk maar mee naar dit pareltje..

Valentino Divina handtas

valentino divina handtas

Kijk nou! Ik vind dit dus echt een supermooie tas van Valentino en het viel mij ook direct op dat dit merk veel stoere tassen heeft. Nooit gedacht, ik dacht altijd dat het echte fashionable tassen waren. Snap je wat ik bedoel? Ik hou bijvoorbeeld van Buddha to Buddha sieraden, die zijn wat stoerder en dat zie ik ook terug in deze tas. Vooral de hengsels vind ik heel erg stoer met die kettingen. En zilver, want de combinatie van zwart en zilver vind ik super mooi. Goud is niet zo mijn ding. Ook de grote V van Valentino en de hengsels daarbij wederom heel erg leuk. En nu de detail foto’s!

valentino divina handtas
valentino divina handtas
valentino divina handtas

Is deze Valentino Divina handtas geen plaatje? Je moet er van houden, maar bij mij is hij wel op zijn plek. Ik vind hem zo mooi dat ik hem amper durf te gebruiken, haha! Hij ziet er nu nog zo mooi, gaaf en onbeschadigd uit dat ik het stiekem gewoon zonde vind om te gebruiken. Misschien kan ik hem gewoon ergens voor de sier ophangen.

Deze tas heeft ook erg veel ruimte aan de binnenkant. Je hebt in het midden een gedeelte dat je kunt afsluiten met een rits, ideaal voor bijvoorbeeld je portemonnee of andere belangrijke spulletjes. Daarnaast heb je aan beide kanten ruime opbergmogelijkheden en zitten er aan een kant ook een apart vakje om je mobiel in te stoppen. De tas is ook een erg stevig model. Als je hem neerzet is het niet zo dat hij in elkaar zakt. Pluspunt! Een hele degelijke tas dus. Kortom: je kunt er heel veel in doen, hij is hoog, stevig en ook de hengsels zijn aan de bovenzijde nog van leer. Als niemand mij een cadeau voor Valentijn geeft, dan is dit hem, haha! Uiteindelijk zal ik de Valentino Divina handtas vast gaan gebruiken of misschien als hele mooie laptoptas. Helaas heb ik net een minder mooie gekocht, maar deze kan ik sowieso érgens voor gebruiken ­čÖé

Lees ook:
Mannen in pak, sexy?
Valentino schoudertas van zwart leer met gouden accenten
Ted Baker portemonnee en tas van Duifhuizen tassen & koffers
Bronzen Regal horloge – love brons

Wat vind jij van deze Valentino Divina handtas?
deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

16 Reacties

 1. Manon
  10 februari 2017 / 20:17

  Wat een ontzettend mooie tas is dit !

 2. Svenja
  10 februari 2017 / 18:51

  Wauw, wat een onwijs mooie en elegante tas Mariska! Daar ga je vast onwijs veel plezier van hebben <3

 3. 10 februari 2017 / 15:38

  Jaaa prachtig!! Ik ben precies naar zo’n tas op zoek! Love it!

 4. Claudia Diependaal
  10 februari 2017 / 13:06

  Super mooi!

 5. 10 februari 2017 / 08:07

  Echt een mooie tas. Stoer maar toch heel chic. Zelf ben ik meer van het chic en lievige, maar toch vind ik deze tas ook prachtig. Ik moet ook nog eens op zoek naar een mooie nieuwe tas voor naar kantoor.. hihi

 6. 10 februari 2017 / 06:55

  Wat een prachtige tas! Vooral die V is zo mooi he! Ik kocht vorig jaar een mini tasje van dit merk toen we een bruiloft hadden. Zo mooi he!

  • Mariska
   Auteur
   10 februari 2017 / 07:34

   Ja klopt ik vind hem ook echt heel mooi! Die V en die hengsels eronder vind ik zo leuk.