Large is dé webshop voor bandshirts en merchandise

johnny cash hoodie

Jullie weten allemaal denk ik wel zo’n beetje dat Johnny Cash een van mijn favoriete iconen is. Zijn teksten zijn mooi, zijn stem was mooi rauw en ja, gewoon zijn voorkomen. Persoonlijk gezien vond ik het best een knappe man in zijn jonge jaren 🙂 Naast Johnny Cash hou ik voornamelijk wel van rockmuziek denk ik. Zo luister ik ook wel Volbeat, ACDC, Kiss en dat soort muziek. Een tijdje geleden wilde ik eens wat leuke shirts hebben van Johnny Cash, omdat we naar het Siepelrock festival gingen waar een band optrad die nummers van Johnny Cash zongen. Nu weet ik natuurlijk niet wie van mijn lezers er nog meer liefde hebben voor dit soort dingen, maar omdat het bij mij past schrijf ik er heel graag over. Bij mijn zoektocht op internet naar leuke bandshirts en merchandise kwam ik dus op Large.nl terecht en keek daar wat in het rond. Wat een keuze!

Johnny Cash trui en hemdjes die ik heb

Ik heb daar toen ook wat besteld, meerdere keren zelfs, en ben er super blij mee. Ik ga je laten zien welke twee hemdjes ik heb gekocht bij Large.nl en welke trui met capuchon ik heb. Hallo, je wilt natuurlijk wel een lekker warme trui hebben ’s avonds op een festival en wat is mooier dan met jouw favoriete artiest erop?

johnny cash hemd

De trui die ik had gescoord, een hoodie met capuchon, staat helaas niet meer op de website maar draag ik vaak. As we speak kan ik hem nergens vinden in mijn kast en kamer. Je zou bijna zeggen dat het een grap is. Met een beetje goed zoeken en verder kijken dan mijn neus lang is, heb ik hem toch gevonden. Ik heb alleen foto’s gemaakt van de voor- en de achterkant, niet van dat ik hem aan heb.

Ik vind dit echt heel tof en is heel fijn om te dragen als het koud is of om gewoon lekker als een slons te bloggen 🙂 Natuurlijk neem ik hem ook graag mee naar festivals als Zwarte Cross en Siepelrock omdat daar ook mensen lopen die het leuk vinden. Nu heb ik het alleen over Johnny Cash, maar je hebt op Large.nl dus echt zoveel merchandise van verschillende bands, niet normaal. Echt het aanraden waard als je opzoek bent naar iets. Oh, dit artikel is niet gesponsord. Ik heb de trui en hemdjes zelf gekocht, maar vind de webshop gewoon enorm leuk! 🙂 Je hebt er trouwens ook merchandise van series, films, voor kinderen én games. En nog veel te veel om op te noemen. Daarbij liggen de prijzen naar mijn idee ook niet zo hoog, dus dat is fijn!

Lees ook:
Kelly Family Loreley 2018, foto’s en filmpjes
Mijn Netflix story tot nu toe… wat kijk ik?
Hoe en waar promoot ik mijn blogartikelen?
Favoriete webwinkels (en fysieke winkels) + de gouden tip!

Kennen jullie deze webshop al? Wat is jouw favoriete band?
Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook