Nieuwe bruine tas van Kruidvat

bruine tas kruidvat

Als het op tassen aankomt ben ik best kieskeurig. Daarbij doel ik niet op (dure) merken, want dat maakt mij juist helemaal niet uit. Ik wil er eigenlijk ook niet teveel geld aangeven en daarom ben ik er eigenlijk best gierig in. Ik moet wel zoiets hebben van: Hey! Dat is hem en die wil ik! En als het dus liefde op het eerste gezicht is en de prijs is goed, dan neem ik hem mee. Ik was al een beetje op zoek naar een nieuwe tas, omdat mijn huidige tassen gewoon aan vervanging toe zijn. Deze kwam ik tegen bij Kruidvat en het was dus liefde op het eerste gezicht. Mijn nieuwe bruine tas van Kruidvat.

Nieuwe bruine tas van Kruidvat

Natuurlijk laat ik deze tas maar al te graag aan jullie zien. Ik ben er echt heel blij mee! Hij is een fijn formaat waarin ik veel mee kan nemen en de kleur en details zijn ook precies helemaal in mijn straatje. Voor de tas betaalde ik maar €12,49 dus die prijs is super fijn! Ook de cowboy achtige franjes eraan, de kleur en de ster op de voorkant met een soort van studs vind ik gewoon leuk. De hele combinatie bij elkaar. Kijk maar mee naar de foto’s.

bruine tas kruidvat
bruine tas kruidvat
bruine tas kruidvat
bruine tas kruidvat
bruine tas kruidvat
bruine tas kruidvat
kruidvat tas 6
kruidvat tas 7

Deze tas is dus groot genoeg en ik kan al mijn spullen meenemen die ik wil. Over het algemeen neem ik altijd redelijk veel mee onder het mom van ‘je weet nooit waar je beland’. Het enige minpunt was wel dat toen ik hem open deed en hele vieze geur me tegemoet kwam. Dat is waarschijnlijk de geur van het materiaal, maar het rook echt heel sterk naar poep ofzo. Ik heb er dus een beetje parfum ingespoten om de geur weg te laten gaan. Helaas is dat nog niet helemaal gelukt, maar ik laat hem lekker open staan.

Ook is het heel handig dat je hem gewoon kunt dragen als normale tas met de twee handvatten, maar je kunt hem ook op je rug dragen met de lange ‘riem’ die erbij zit. Beide vind ik heel handig. Vooral als ik lange afstanden loop bijvoorbeeld vind ik het makkelijker om hem op mijn rug te dragen.
Hij is helaas niet (meer) te verkrijgen op de webshop van Kruidvat, maar wellicht dat hij nog wel in de winkel hangt.

Lees ook:
Kleine tasjes voor het uitgaan
Valentino schoudertas zwart met goud

Wat vinden jullie van deze tas?