Shop mijn favorieten

Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

Nieuwe bruine tas van Kruidvat

bruine tas kruidvat

Als het op tassen aankomt ben ik best kieskeurig. Daarbij doel ik niet op (dure) merken, want dat maakt mij juist helemaal niet uit. Ik wil er eigenlijk ook niet teveel geld aangeven en daarom ben ik er eigenlijk best gierig in. Ik moet wel zoiets hebben van: Hey! Dat is hem en die wil ik! En als het dus liefde op het eerste gezicht is en de prijs is goed, dan neem ik hem mee. Ik was al een beetje op zoek naar een nieuwe tas, omdat mijn huidige tassen gewoon aan vervanging toe zijn. Deze kwam ik tegen bij Kruidvat en het was dus liefde op het eerste gezicht. Mijn nieuwe bruine tas van Kruidvat.

Nieuwe bruine tas van Kruidvat

Natuurlijk laat ik deze tas maar al te graag aan jullie zien. Ik ben er echt heel blij mee! Hij is een fijn formaat waarin ik veel mee kan nemen en de kleur en details zijn ook precies helemaal in mijn straatje. Voor de tas betaalde ik maar €12,49 dus die prijs is super fijn! Ook de cowboy achtige franjes eraan, de kleur en de ster op de voorkant met een soort van studs vind ik gewoon leuk. De hele combinatie bij elkaar. Kijk maar mee naar de foto’s.

bruine tas kruidvat
bruine tas kruidvat
bruine tas kruidvat
bruine tas kruidvat
bruine tas kruidvat
bruine tas kruidvat

Deze tas is dus groot genoeg en ik kan al mijn spullen meenemen die ik wil. Over het algemeen neem ik altijd redelijk veel mee onder het mom van ‘je weet nooit waar je beland’. Het enige minpunt was wel dat toen ik hem open deed en hele vieze geur me tegemoet kwam. Dat is waarschijnlijk de geur van het materiaal, maar het rook echt heel sterk naar poep ofzo. Ik heb er dus een beetje parfum ingespoten om de geur weg te laten gaan. Helaas is dat nog niet helemaal gelukt, maar ik laat hem lekker open staan.

Ook is het heel handig dat je hem gewoon kunt dragen als normale tas met de twee handvatten, maar je kunt hem ook op je rug dragen met de lange ‘riem’ die erbij zit. Beide vind ik heel handig. Vooral als ik lange afstanden loop bijvoorbeeld vind ik het makkelijker om hem op mijn rug te dragen.
Hij is helaas niet (meer) te verkrijgen op de webshop van Kruidvat, maar wellicht dat hij nog wel in de winkel hangt.

Lees ook:
Kleine tasjes voor het uitgaan
Valentino girello
Valentino schoudertas zwart met goud

Wat vinden jullie van deze tas?
deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

32 Reacties

 1. me
  30 juni 2014 / 21:48

  Strooi er wat baking soda (ook wel zuiveringszout genoemd) in, laat een dagje staan en grote kans dat de geur weg is.

  • Mariska
   30 juni 2014 / 21:49

   Die kende ik niet! Dank je wel voor de tip!

 2. NailTalk
  30 juni 2014 / 10:46

  Het is zeer waarschijnlijk het materiaal… Heb eens een hele mooie tas besteld op EBay, een witte met studs. Echt compleet verliefd. Totdat ik ‘m opendeed… Heb ‘m nooit gebruikt. Binnenkant wassen hielp niet, parfum hielp niet, zelfs geurzakjes hielp niet. Hopelijk gaat de geur bij jou nog weg!!! Want hij is echt leuk!
  Lees het laatste blogbericht van NailTalk – Maybelline – Acid WashMy Profile

 3. Anita
  29 juni 2014 / 22:31

  Wat een leuke tas, ben zelf niet zo’n fan van de kleur, maar het is wel echt een goede en mooie betaalbare tas! Zou niet zeggen dat die van de Kruidvat is.

  X

 4. Anita
  29 juni 2014 / 22:31

  Wat een leuke tas, ben zelf niet zo’n fan van de kleur, maar het is wel echt een goede en mooie betaalbare tas! Zou niet zeggen dat die van de Kruidvat is.

  X

 5. 29 juni 2014 / 22:15

  Wat een mooie betaalbare tas zeg! Ik wist niet eens dat kruidvat tassen verkocht. De kleur vind ik super mooi en het formaat is ook perfect!
  Lees het laatste blogbericht van Anouk – Go Green: Juice RecipeMy Profile

 6. 29 juni 2014 / 22:15

  Wat een mooie betaalbare tas zeg! Ik wist niet eens dat kruidvat tassen verkocht. De kleur vind ik super mooi en het formaat is ook perfect!
  Lees het laatste blogbericht van Anouk – Go Green: Juice RecipeMy Profile

 7. 29 juni 2014 / 21:55

  Leuk! En heel herkenbaar, naast mijn laptop tas geef ik ook eigenlijk nooit veel geld uit aan tassen! ­čÖé
  Lees het laatste blogbericht van Sanne – Outfit | Walk in the parkMy Profile

 8. 29 juni 2014 / 21:55

  Leuk! En heel herkenbaar, naast mijn laptop tas geef ik ook eigenlijk nooit veel geld uit aan tassen! ­čÖé
  Lees het laatste blogbericht van Sanne – Outfit | Walk in the parkMy Profile

 9. Meike
  29 juni 2014 / 21:31

  Leuke aankoop voor die prijs! Dat stinken heb ik wel eens gehad met tassen die uit China kwamen.. Een dagje buiten leggen helpt goed!
  Lees het laatste blogbericht van Meike – New in: Clarks Desert BootsMy Profile

 10. Meike
  29 juni 2014 / 21:31

  Leuke aankoop voor die prijs! Dat stinken heb ik wel eens gehad met tassen die uit China kwamen.. Een dagje buiten leggen helpt goed!
  Lees het laatste blogbericht van Meike – New in: Clarks Desert BootsMy Profile

 11. 29 juni 2014 / 21:29

  Ik ben best wel een beetje een mieremuts met tassen, ik gebruik ze namelijk niet echt vaak en de tassen die ik heb voldoen best goed dus moeten ze echt uitblinken wil ik er eentje kopen…deze vind ik erg leuk, hij is lekker functioneel…

  groetjes Petra
  Lees het laatste blogbericht van Petra – In de etalage: Sabon …My Profile

 12. 29 juni 2014 / 21:29

  Ik ben best wel een beetje een mieremuts met tassen, ik gebruik ze namelijk niet echt vaak en de tassen die ik heb voldoen best goed dus moeten ze echt uitblinken wil ik er eentje kopen…deze vind ik erg leuk, hij is lekker functioneel…

  groetjes Petra
  Lees het laatste blogbericht van Petra – In de etalage: Sabon …My Profile

 13. Helene
  29 juni 2014 / 20:31

  Wat een leuke aankoop zeg, wel jammer van de geur, maar verder lijkt het me een fijne tas!
  Lees het laatste blogbericht van Helene – Lovely bloggers! #1 (spam)My Profile

 14. Helene
  29 juni 2014 / 20:31

  Wat een leuke aankoop zeg, wel jammer van de geur, maar verder lijkt het me een fijne tas!
  Lees het laatste blogbericht van Helene – Lovely bloggers! #1 (spam)My Profile

 15. Kimberley
  29 juni 2014 / 18:27

  Zelf ben ik ook best gierig qua tassen, haha.
  Ik haal mijn tassen meestal in de Sale.
  Dan wil ik er wel zeker van zijn dat het een tas is
  die in de mode blijft of gewoon altijd kan.
  Deze tas is heel leuk!

 16. Kimberley
  29 juni 2014 / 18:27

  Zelf ben ik ook best gierig qua tassen, haha.
  Ik haal mijn tassen meestal in de Sale.
  Dan wil ik er wel zeker van zijn dat het een tas is
  die in de mode blijft of gewoon altijd kan.
  Deze tas is heel leuk!