Essence wake up & make-up producten

essence wake up make up

Laatst kreeg ik zo’n leuk pakketje thuis! Een perspakket met leuke producten van essence die ik nog niet kende. Nou, één kende ik wel en de rest niet. Geen limited edition dit keer of trend edition zoals essence het noemt, maar producten die jou een handje helpen om er stralend uit te zien in de morgen. Buiten de leuke make-up producten zat er ook een hele leuke mok in van Blond Amsterdam! Die staat momenteel te shinen in de kast en laat ik niet zien in dit bericht omdat het natuurlijk niet bij de producten van essence hoort. Mocht je hem toch willen zien kijk dan hier . Ik ontving een primer, oogschaduw palette, gezichtspoeder, mascara en smoothie gloss.

essence wake up & make-up

essence wake up make up

Dit zijn de producten die ik ontving ik het pakket. Een Fresh & Fit awake primer, smootie gloss in aardbeiensmaak, super curl volume mascara, brighten up gezichtspoeder en een Million Nude Faces oogschaduw palette. De laatste tijd gebruik ik zelf niet zoveel make-up, eigenlijk alleen als ik uit ga. Toch vind ik dit soort producten leuk om uit te proberen en ook te fotograferen. Het zijn in mijn ogen typisch essence producten en ook de verpakkingen laten zien dat het direct om essence gaat. Dan gaat het nu natuurlijk om de foto’s van de producten en de swatches.

essence brighten up peach powder

Dit essence brighten up! peach powder is een doorzichtig poeder die ideaal is voor de “concealer baking” methode of voor het gebruik als een mooie matte highlighter. Ik kan het niet op foto laten zien omdat het dus echt doorzichtig is, je ziet gewoon niks. Als highlighter zou ik hem niet gebruiken, omdat je hem niet ziet ;) Dit brighten up! peach powder kost €2,99.

essence wake up make up fresh & fit awake primer
essence wake up make up fresh & fit awake primer swatch

Essence fresh & fit awake primer is een product die heerlijk ruikt en heel gemakkelijk aanbrengt. Het is de bedoeling dat je deze dus onder je foundation draagt. Dat zou ik ook wel echt doen, want hij glimt behoorlijk. Alsof je over je hele gezicht highlighter hebt gesmeerd. Deze primer bevat cranberry water en vitaminen en kost €3,59.

essence wake up make up smoothie gloss

Deze smoothie gloss heeft een aardbeien smaak en geeft ook wel aardig wat kleur af. Het is niet alleen een lichte tint, maar best wel veel kleur dus. Het is alleen geen lipstick idee, maar wel echt een lipgloss achtig product. De smaak is totaal niet chemisch en wel fijn alleen heb ik wel het idee dat het erg plakkerig is. Sowieso heeft lipgloss dat altijd wel een beetje. Leuk product, ook voor de kleur, maar ik zal het niet echt vaker gebruiken. Voor tussendoor is het zeker wel leuk en handig. Kost €0,99.

essence wake up make up million nude faces eyeshadow
essence wake up make up million nude faces eyeshadow 1
essence wake up make up million nude faces eyeshadow swatches 1
essence wake up make up million nude faces eyeshadow swatches 2

Dit oogschaduw palette ziet er wel echt heel erg schattig uit met een kat, hond en gezichtjes op de voorkant. Hij is doorzichtig dus je kunt precies zien welke kleuren erin zitten.  Het heet ‘million nude faces’ en dat verklapt natuurlijk wel een beetje de kleuren die erin zitten. Het zijn vrij naturel kleuren die er op het eerste gezicht wel mooi uitzien. Ik ben vooral fan van de kleuren met veel shimmer. Dat vind ik gewoonweg mooier dan de matte kleuren. Op de bovenste foto’s heb ik het ook geswatched en zie je ook dat ze best wel intens zijn. Dit heb ik op mijn arm aangebracht met mijn vingertop. De oogschaduws voelen zacht aan, romig en hebben niet echt last van veel fall out. Het pigment van de kleuren met shimmer vind ik echt heel mooi! In het oogschaduw palette zitten bij elkaar 10 kleuren. 5 matte en 5 shimmer kleuren. Het palette kost €3,99.

Lees ook:
Essence Fancy Blush & Burgundy Spirit lipstick
Essence Loyal Royal nagellak
Essence Next Stop Summer nail polish
Essence bootiful nights limited edition

Kennen jullie deze producten al van essence wake up?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *