3x mijn schoenen stijl (o.a. Loblan cowboylaarzen)

cowboylaarzen zalando

Eigenlijk schrijf ik niet zo vaak over fashion en schoenen. Zo nu en dan laat ik wel zien wat ik heb gekocht, maar ik vind het ook leuk om eens een te laten zien wat nu écht mijn favorieten schoenen stijl is. Nu ben ik niet zo’n hele hippe fashion chick, om het maar even een naam te geven. Ik heb wel een simpele en toch wel eigen stijl. Goed, ik ga je schoenen laten zien die ik nu heel vaak draag en mijn favoriet zijn. Van de wat budget tot en met de hele dure schoenen. Tenminste, wat ik heel duur vind… mijn Loblan cowboylaarzen.. kuch.

Loblan cowboylaarzen

loblan cowboylaarzen

Laat ik maar gelijk met de duurste beginnen en geloof me, dit was echt een rib uit mijn lijf. Normaal koop ik altijd schoenen die onder de €50,00 zijn omdat ik het anders te duur vind. Elke keer liep ik er weer tegenaan dat op het moment ik de schoenen het meeste droeg, ze stuk gingen. Eigenlijk gewoon niet heel geweldige kwaliteit. Toen kwam ik deze schoenen tegen en er veel goeds over gelezen. De kwaliteit en hoe ze eruit zien. Ze waren maar liefst €229,00 (!!!) en toch heb ik ze gekocht. Het zijn mooie Loblan cowboylaarzen zonder hoge hak, mooie kleur die goed te combineren is én echt leer. Het is dus goed schoon te maken en het zou lang mee moeten kunnen gaan. Ze moeten nog wel echt uitlopen, maar ben er super blij mee.

Westernlaarsjes van Zalando

Deze korte laarsjes draag ik ook heel vaak, eigenlijk meer dan de dure laarzen. Ze zijn ook makkelijk te combineren en zien er met die franjes gewoon leuk uit. Ook weer een beetje dat westernstijl waar ik enorm van hou. Vind dat er gewoon altijd leuk uitzien. Ik heb dit zonder kortingscode van Zalando gekocht omdat ze niet heel duur waren. Ik geloof €35,00. Zitten niet strak en lopen ook gewoon heel fijn.

Ballerina’s van H&M

ballerina's

In de zomer draag ik heel graag simpele schoenen, die ik makkelijk kan aantrekken en niet te warm zijn. Al jaren op rij heb ik ballerina’s in mijn kast en ik koop volgens mij ook ieder jaar wel weer een nieuw paar. Meestal niet van die hele fancy schoentjes, gewoon zwarte die ik goed kan combineren met mijn kleding. Ook wel vrij simpel eigenlijk :) Hoewel ik ze ook een keer in het bruin heb gehad en zelfs in panterprint.

Hoewel ik dus nooit kijk naar kortingscodes zou ik dat wel moeten doen. Ik weet zeker dat ik had kunnen besparen, sowieso op de dure Loblan cowboylaarzen. Maar als ik de volgende keer een leuk lingerie setje wil kopen kan ik dat doen met een kortingscode van Hunkemoller óf als ik weer met mijn zusje naar Duitsland ga voor een concert, met een kortingscode van Expedia een hotel boeken.  Het kan echt veel schelen en omdat ik dat vaak vergeet is het zonde. Hallo, wie wil er nu geen geld besparen?

Lees ook:
Lucardi stalen schakelarmband (nieuw én korting!)
Cowboylaarzen van Zalando
Leuke truien met tekst, zeer betaalbaar

Geverifieerd door MonsterInsights