Mijn favorieten (o.a. Primark, Ted Baker & Hands off my Chocolate)

hands off my chocolate 1

Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn favorieten heb laten zien! Op dit moment heb ik weer een aantal andere favorieten die ik graag aan je wil laten zien.. van Primark tot Ted Baker en heerlijke chocolade. Ook heb ik een product dat nu al favoriet is, die ik kreeg van in mijn #echtepostiscool pakketje. Het is dus vrij divers zoals je al merkt, maar ik ben echt blij met al deze producten. Kijk mee naar o.a. Hands Off My Chocolate!

Schakelring van Lucardi

schakelring lucardi

Deze schakelring van Lucardi heb ik laatst gekocht. Eigenlijk wilde ik al een tijdje een grove ring hebben, het liefst Buddtha to Buddha, maar die vind ik eigenlijk nog best aan de prijs. Dit vond ik een goede look a like en kostte ongeveer €30,00 en is van staal. Kijk, dat vind ik prima te doen! Deze draag ik dus nu een aantal weken :)

Samsung Galaxy S7 Edge rose pink

samsung galaxy s7 edge rose pink

Ook heb ik sinds een aantal weken deze super vette telefoon! Al een tijdje was ik mijn iPhone 6 zat, gewoon omdat hij niet meewerkte. Nu kon ik gelukkig al verlengen en koos ik weer voor een Samsung. Dit keer voor de nieuwste Galaxy S7 Edge in het rosé pink en ik ben er superblij mee. De batterij gaat lang mee bij intensief gebruik, de kleur is mooi, scherm is lekker groot en een oplader is gewoon makkelijker te verkrijgen. Jep, zeker weten een favoriet :)

Shea moisture hair mask

shea moisture hair mask


Over dit heerlijke masker heb ik eerder een artikel geschreven. Toen was ik er al verliefd op en nog steeds. Door permanent is mijn haar enorm beschadigd en dan kan het wel goede verzorging gebruiken. Dat doet dit masker. Nu heb ik mijn haren gekleurd (bruin!) en dan kan dit masker dus ook helemaal geen kwaad. Hij ruikt ook nog eens echt heel erg lekker! Kost wat, maar je hebt er zeker wat aan.

The Body Shop hand & nail cream + Primark lip balsem

the body shop hand nail cream primark

Een van de favorieten is dus deze Almond hand & nail cream van The Body Shop die in mijn #echtepostiscool pakketje zat. Nu ben ik dol op handcrèmes van The Body Shop, maar deze kende ik dus nog niet. Hij ruikt ontzettend lekker, maakt mijn handen en nagelriemen echt heel zacht en is gewoon eigenlijk dus heel erg fijn. Mocht deze op zijn ga ik hem denk ik wel opnieuw aanschaffen. Aanrader!

Ook is deze lip balsem van de Primark een favoriet. Hij zit in een lip balsem trio verpakking die ik laatst bij de Primark kocht. Dit is een toffee smaak en smaakt naar die heerlijke Wherter’s echte snoepjes. Verder zat er een appelsmaak en kaneelsmaak in de verpakking.

Hands off my chocolate

hands off my chocolate

Deze chocoladerepen* heb ik allemaal ontvangen en ze zijn god-de-lijk! Eerlijk gezegd moest ik er wel enorm aan wennen in het begin, omdat ze echt best sterk qua smaak zijn. Als je niet van pure chocolade houdt, dan is dit niet echt een aanrader. Anders, als je er wel van houdt, dan zeker wel! Nu heeft Hands off my chocolate niet alleen deze smaak. Er zijn nog veel meer heerlijke smaken verkrijgbaar. Zeker eventjes checken! :)

Ted Baker portemonnee

ted baker portemonnee

Deze Ted Baker portemonnee* ontving ik een tijdje geleden alweer, maar is nog steeds een hele fijne portemonnee. Ik vind hem ook zo leuk met al die strikjes erop :) Ben er nog steeds erg blij mee en gebruik hem iedere dag. Hij zit ook gewoon altijd in mijn tas en is altijd in gebruik. Vooral de ruimte die je hebt om alles te organiseren is super fijn. Enige minpuntje is wel dat de rand krasgevoelig is, maar dat is logisch als je andere dingen ook in je tas hebt zitten. Dit komt er toch snel tegen aan en kun je denk ik ook niet echt tegengaan.

Lees ook:
Favorieten maart (Burberry, Action, Garnier en The Body Shop)
4x favoriete lip verzorging
Shoplog Body Shop, Prijsmepper, Xenos & katten halsband
Favoriete douche producten van dit moment