Favoriete herfst/winter outfits

door Mariska

Als we naar buiten kijken zie we dat het koud en regenachtig weer is. Het liefst zit ik dan met een dekentje en een grote kop thee op de bank. Gelukkig is er dan ook nog Netflix met heel veel super leuke series en films. Wat ik dan erg leuk vind om te kijken zijn vooral de meidenfilms en ik let dan ook altijd erg op de outfits. Als ik dan wat inspiratie heb opgedaan, kan ik uren zoeken naar verschillende super leuke outfits voor dit seizoen. Voor dit seizoen is het niet alleen belangrijk om er fantastisch uit te zien maar het is ook erg belangrijk dat de outfit lekker warm is.

Wat nu helemaal hot is zijn de hoodies, deze zijn er in allemaal verschillende soorten kleuren en maten. Er zijn lange, korte en oversized hoodies. Wat ik erg leuk vind zijn de lange oversized hoodies, hier kan je super toffe outfits van maken en het zit natuurlijk erg comfy. Ik heb veel inspiratie opgedaan en hieronder vind je een voorbeeld van een hoodie outfit die ik met jullie wil delen.

Trui – sjaal – schoenen – broek

Tegenwoordig zien we de trashed/ripped  jeans, deze kan je eigenlijk met alles combineren om een te gekke outfit te maken. We hebben tegenwoordig niet alleen de jeans variant maar wat ook zeker niet mag ontbreken is de “trashed sweater”, dit is eigenlijk een trui met een soort ladder erin. met deze sweater kan je ook zeker een toffe outfit maken, zowel stoer als een wat nettere outfit. Ik hou meer van de “stoere” variant en ik zou deze dan ook combineren met een legging en een paar stoere boots. Wil je echt all the way gaan, kan je altijd een trashed jeans toevoegen aan deze outfit.

truipanty – schoenen – broek

Naast deze setjes kun je jouw outfit helemaal afmaken door een leuke winterjas toe te voegen. We zien deze winter heel veel wollen jassen maar ook de parka’s blijven een hot item. Deze jassen zijn lekker warm en passen eigenlijk wel bij elke outfit. Zowel de wollen jassen als de parka’s zijn er dan ook weer in verschillende kleuren en maten. Hieronder een aantal van mijn favoriete winterjassen.

Rode parkajas met ritsgrijze parka – wollen jas

Deze jassen vind je vooral bij H&M, maar je kunt ook altijd kijken bij bijvoorbeeld Forever21, winterjassen.com en zelfs Zeeman! De laatste heeft echt hele leuke kleding vaak.

Lees ook:
De zomer voorbij en de herfst begint
Op zoek naar een nieuw bed
Videoland serie Echte Penoze
Lucky List #13 (nieuwe auto, pakketjes en een huis?!)

Wat is jouw favoriete kledingstuk van dit artikel?

Gerelateerde artikelen

8 reacties

Lisa 23 november 2016 - 09:15

Heerlijk van die oversized truien op een panty! Hoge sokken eronder en een paar stoere stappers. Ja, dit seizoen is wat mij betreft het seizoen met de leukste kleding <3 Liefs

Susan 23 november 2016 - 07:57

Hele toffe outfits! Ik hou vooral van truien <3

Astrid 22 november 2016 - 21:40

Oeee die jas met rist is echt super mooi zeg! <3

Liefs!

Dalinka 22 november 2016 - 18:58

De hoodie outfit vind ik tof. Die zou ik zo aantrekken. Van de trashed sweater ben ik niet zo’n fan…ik ben net eindelijk gewend aan de broeken met scheuren, dus dit gaat me nog een stapje te ver hahaha. Ik ben zelf momenteel weer gek op coltruien. Lekker warm en hier zijn ook veel verschillende variaties van te vinden.

manon 22 november 2016 - 17:27

Ik vind die schoenen wel heel erg gaaf allebei. Erg stoer.

Astrid 22 november 2016 - 15:53

Mooie spullen! Ik vind sjaals altijd leuk om een outfit mee te stylen.

Chantalle 22 november 2016 - 15:05

Oeh leuke outfits! Ik vind de jassen ook echt geweldig.

Teddy 22 november 2016 - 12:34

Wat een leuke outfits! Ik vind het ook heel belangrijk dat mijn outfit rond deze tijd van het jaar lekker warm is!

Reacties zijn gesloten.