Shop mijn favorieten

Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

Mijn #echtepostiscool pakketje

echtepostiscool

Vorig jaar deed ik voor de eerste keer mee met #echtepostiscool en dit jaar kon ik me net op het nippertje aanmelden voor de volgende editie. Zo leuk dat dit weer georganiseerd werd! Je meldt je aan en vervolgens krijg je een lootje toegestuurd van diegene die jij mag verrassen. Het is de bedoeling dat je voor €7,50 aan spulletjes koopt en daar komen de verzendkosten dan nog bij. Zelf heb ik toch wel meer dan dat bedrag uitgegeven en dat vind ik ook helemaal niet erg. Ik vind het altijd erg leuk om iemand te mogen verrassen. Heb zo goed mogelijk mijn best gedaan om spulletjes te kopen die aansloten op de wensen van mijn lootje en het zo leuk mogelijk proberen in te pakken. Helaas heb ik daar geen foto’s van gemaakt 🙁 Nu ga ik wel laten zien wat ik heb gekregen.. en ik ben echt zo verwend!

echtepostiscool

Dit was het mooie pakket dat bij mij ineens op de trap stond. Helemaal in het roze! Ik moest me echt enorm inhouden om het niet direct open te maken. Gelukkig heb ik dat vol weten te houden 🙂 En niet alleen kreeg ik deze grote doos binnen, ik kreeg ook nog een andere leuke envelop binnen! Daar ben ik alleen vergeten een foto van te maken. Hierin zat onder andere een heerlijk masker in en waxmelts. Maar niet zomaar waxmelts.. namelijk met de geur van mijn favoriete parfum Aliën van Thierry Mugler ♥ Dat hadden ze allemaal goed in de gaten gehouden op mijn blog 🙂 Zelfs in het zakje ruik je ze super goed. Ik wacht nog even met branden, maar ga dat zeker weten doen. Goed, nu kijken naar de grote doos die ik heb ontvangen.

echtepostiscool

echtepostiscool

echtepostiscool

Oh ik ben zo verwend door Joyce! Ze heeft mijn blog in de gaten gehouden, mijn Instagram bekeken en op die manier de cadeautjes uitgezocht. Nou geloof me, ze heeft echt goed doorgehad wat ik echt leuk vind en waar ze mij blij mee zou maken. Met alles wat ik heb ontvangen ben ik enorm blij. Heerlijke waxmelts, mijn favoriete Shea geur body butter van The Body Shop, handcrème van The Body Shop en nog een product, heerlijk haarmasker en nog veel meer. Lieve Joyce, echt enorm bedankt voor al je lieve cadeautjes. Je hebt me er enorm blij meegemaakt en ga er met veel plezier gebruik van maken. En natuurlijk bedankt lieve Northflix en Monsieurmango voor het organiseren van dit te gekke project!

Lees ook:
World Letter Writing Day – groot pakket van Viking
Lucky list #15
3 favoriete parfums van dit moment
Leuke band merchandise die ik heb + tips!

deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

17 Reacties

 1. 15 november 2016 / 20:02

  Heel leuk initiatief! En wat leuk dat Joyce een pakketje heeft samen gesteld wat zo goed bij je past!

 2. 13 november 2016 / 20:43

  Wat ben je verwend 🙂 Super tof! Jij hebt mij ook ontzettend verwend, nogmaals bedankt. Ben echt met alles blij.

 3. 12 november 2016 / 23:02

  Leuke spulletjes heb je gekregen! Het lijkt mij trouwens wel super moeilijk om voor 7,50 cadeautjes te kopen.

 4. Dana
  12 november 2016 / 22:24

  Super leuke items heb je gekregen! Alien is ook mijn favoriete geur 😀

 5. Ellen
  12 november 2016 / 20:04

  Wat een heerlijke spulletjes heb je gekregen. Fijn dat je pakketje zo goed aansluit.
  Lees het laatste blogbericht van Ellen – Echte post is cool!My Profile

 6. Dalinka
  12 november 2016 / 19:46

  Leuke spulletjes heb je ook gekregen! Dit was wel echt een toffe editie. Ik zie bij iedereen hele leuke pakketjes! Die waxmelts klinken heel goed trouwens.

 7. 12 november 2016 / 16:11

  Super dat je er blij mee bent haha!:-) Heb je social media lekker gestalkt om erachter te komen wat je interesses zijn! Heel veel plezier ermee!
  Lees het laatste blogbericht van Joyce – Echte post is cool #3 My Profile

  • Mariska
   Auteur
   12 november 2016 / 16:19

   Dankjewel, echter super leuk en past allemaal bij me! 🙂

 8. 12 november 2016 / 16:07

  Hey Mariska,

  Super leuke cadeautjes heb je gekregen zeg! Echt mooi ingepakt ook 🙂 . Echt gaaf dat je producten kreeg van TBS 🙂 .
  En ik ben ook wel benieuwd naar die wax melts 🙂 .

  Ik heb jouw linkje ook even op mijn blog gezet, een lijstje met alle EPIC artikelen hihi.

  Liefs!

  • Mariska
   Auteur
   12 november 2016 / 16:19

   Hé wat lief dat je mijn linkje erbij zet!

 9. Elze
  12 november 2016 / 15:21

  Leuke spulletjes heb je gekregen! Die wax melts ga ik opzoeken, ik ben zoo fan van Alien!

  Volgende keer wil ik ook echt meedoen aan #epic, ik zie vandaag zoveel leuke pakketjes langskomen van iedereen!