Mijn #echtepostiscool pakketje

by Mariska

Vorig jaar deed ik voor de eerste keer mee met #echtepostiscool en dit jaar kon ik me net op het nippertje aanmelden voor de volgende editie. Zo leuk dat dit weer georganiseerd werd! Je meldt je aan en vervolgens krijg je een lootje toegestuurd van diegene die jij mag verrassen. Het is de bedoeling dat je voor €7,50 aan spulletjes koopt en daar komen de verzendkosten dan nog bij. Zelf heb ik toch wel meer dan dat bedrag uitgegeven en dat vind ik ook helemaal niet erg. Ik vind het altijd erg leuk om iemand te mogen verrassen. Heb zo goed mogelijk mijn best gedaan om spulletjes te kopen die aansloten op de wensen van mijn lootje en het zo leuk mogelijk proberen in te pakken. Helaas heb ik daar geen foto’s van gemaakt :( Nu ga ik wel laten zien wat ik heb gekregen.. en ik ben echt zo verwend!

echtepostiscool

Dit was het mooie pakket dat bij mij ineens op de trap stond. Helemaal in het roze! Ik moest me echt enorm inhouden om het niet direct open te maken. Gelukkig heb ik dat vol weten te houden :) En niet alleen kreeg ik deze grote doos binnen, ik kreeg ook nog een andere leuke envelop binnen! Daar ben ik alleen vergeten een foto van te maken. Hierin zat onder andere een heerlijk masker in en waxmelts. Maar niet zomaar waxmelts .. namelijk met de geur van mijn favoriete parfum Aliën van Thierry Mugler ♥ Dat hadden ze allemaal goed in de gaten gehouden op mijn blog :) Zelfs in het zakje ruik je ze super goed. Ik wacht nog even met branden, maar ga dat zeker weten doen. Goed, nu kijken naar de grote doos die ik heb ontvangen.

echtepostiscool
echtepostiscool

Oh ik ben zo verwend door Joyce! Ze heeft mijn blog in de gaten gehouden, mijn Instagram bekeken en op die manier de cadeautjes uitgezocht. Nou geloof me, ze heeft echt goed doorgehad wat ik echt leuk vind en waar ze mij blij mee zou maken. Met alles wat ik heb ontvangen ben ik enorm blij. Heerlijke waxmelts, mijn favoriete Shea geur body butter van The Body Shop, handcrème van The Body Shop en nog een product, heerlijk haarmasker en nog veel meer. Lieve Joyce, echt enorm bedankt voor al je lieve cadeautjes. Je hebt me er enorm blij meegemaakt en ga er met veel plezier gebruik van maken. En natuurlijk bedankt lieve Northflix en Monsieurmango voor het organiseren van dit te gekke project!

Lees ook:
World Letter Writing Day – groot pakket van Viking
Lucky list #15
3 favoriete parfums van dit moment
Leuke band merchandise die ik heb + tips!

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?