5x marmeren achtergrond voor fotografie

by Mariska
Xenos marmeren tafeltje €24,99 – Marmeren snijplank €14,99 – Marmeren placemat €1,99 – Deco blad marmer €12,99 – plakfolie marmer €2,00

Zelf ben ik sinds kort dol op marmeren achtergronden voor mijn foto’s. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het eerst helemaal niet zo mooi vond. Een van de redenen dat ik het niet mooi vond is omdat iedereen het ineens gebruikte. Ook zag ik veel marmeren achtergronden in combinatie met rosé gouden en bronzen accessoires. Dat vond ik zo mooi! Echt ineens vond ik dat mooi, haha! Zelf ben ik toen ook op zoek gegaan naar marmeren achtergronden voor mijn foto’s. Je kunt het zo duur maken als je wilt natuurlijk en die ik gebruik zijn allemaal goedkoop. Meestal gebruik ik een kartonnen marmeren doos van Action. Ook is er bij Action plakfolie met marmer print verkrijgbaar. Je ziet niet eens dat het karton is en de doos was echt goedkoop. Zo zie je maar, er zijn tal van mogelijkheden.

Op de bovenste foto kun je de spulletjes zien die ik heb gevonden én ook goed betaalbaar zijn. Ik bedoel een marmeren placemat voor nog geen 2 euro? Daar ga je echt wel plezier van hebben denk ik. Sowieso heeft Xenos vaak van dit soort dingetjes, net als Big Bazar of Marskramer en Blokker bijvoorbeeld. Mocht je dus op zoek zijn naar een betaalbaren en leuke marmeren achtergrond voor je foto’s.. dan hoop ik dat ik je hierbij heb geholpen! :)

Sinds kort heb ik een marmeren soort van etagaire / plateau bij Xenos gekocht die echt heel mooi is. Ook gebruik als marmeren achtergrond de placemat van Xenos die ik eerder aangeef. Die is echt heel goedkoop en geeft echt wel een heel mooi effect. Je kunt bijvoorbeeld ook nog marmeren plakfolie kopen en dit op een tafeltje of kastje plakken. Op die manier heb je een mooie chique uitstraling én een goede achtergrond voor je foto’s.

Lees ook:
Favoriete geurkaarsen
Foto’s van mijn zithoek en accessoires
Action shoplog (marmeren achtergrond voor foto’s!)
4 dingen die je moet bespreken in een review

Gebruik jij een marmeren achtergronden voor je foto’s? Of vind je dit niet mooi?

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?