4x fijne lip verzorging

4x fijne lipverzorging

Zelf vind ik het fijn om altijd iets bij me te hebben wat ik op mijn lippen kan smeren als deze droog aanvoelen. In de zomer valt het mee, maar in de winter is het enorm bij mij. Daarom zorg ik dus, vooral in de winter, dat ik iets van lip verzorging bij mij heb. Nu heb ik er al ontelbaar veel gehad, maar nu ga ik je de lip verzorging laten zien die ik momenteel vaak gebruik en bij me draag. Eigenlijk als het een lekker smaakje heeft ben ik al verkocht 🙂

Lees ook: Vaseline Rosy Lips

Fijne lip verzorging

4x fijne lipverzorging

De producten die ik gebruik zijn van Lip Smacker, Decubal*, W7 en I love…. Lip Smacker heb ik al vele smaakjes van geprobeerd en deze zijn super fijn! Daarnaast kocht ik de lip bomb van W7 op de gok, I love kocht ik samen met de handcrème van I love en de lippenbalsem van Decubal kreeg ik opgestuurd. Voor mij natuurlijk leuk om uit te proberen, een product dat je nog niet kent. Dat heb ik gedaan en ik kan hem toevoegen in de rij van mijn favorieten.

W7 Lip Bomb Raspberry

lip verzorging w7 lip bomb

Deze W7 Lip Bomb Raspberry kocht ik bij Boozyshop. Ik was hier erg benieuwd naar, mede omdat ik ook goede verhalen over EOS. Deze lijken erop, dus ik bestelde er eentje. Fijn is hij zeker, de smaak is fijn maar ook brengt hij fijn aan en lijkt lang een laagje op mijn lippen te blijven. Het was wel eventjes wennen dat je zo’n soort van ronde bal over je lippen laat glijden in plaats van een stick vorm.

Lip Smacker Fanta

lip verzorging lip smacker fanta

De Lip Smackers heb ik al zo vaak gekocht en ook steeds in verschillende smaken. Deze met Fanta smaak is echt heel lekker, maar mijn favoriet blijft de watermeloen smaak. Die is zo lekker! Die heb ik al in vaste vorm gehad (zoals deze) en ook in vloeibare vorm. Allebei heel erg fijn. Bij deze Lip Smacker heb ik wel het idee dat hij een verzorgende laag afgeeft op mijn lippen, zelfs een beetje vettig.

I love… strawberries & cream lip balm

Deze heerlijke lip balsem kocht ik samen met de gelijknamige handcrème, ook Strawberries & Cream. De geur van de handcrème rook heerlijk en ik hoopte dat deze lip balsem net zo lekker smaakte. En dat doet hij! De smaak is heerlijk en smaakt echt precies naar wat de naam zegt. Alsof je een milkshake op je lippen smeert, zeg maar. Deze lijkt wel minder verzorgend te werken heb ik het idee, maar toch vind ik hem wel erg fijn. Deze is te koop bij Douglas voor €3,95.

Decubal lippenbalsem

Deze lippenbalsem van Decubal heb ik ontvangen. Dit is een voor mij onbekend merk, althans, ik heb er nog nooit eerder van gehoord. Als ik naar de verpakking kijk belooft het een hoop. Er zit soja olie en shea butter in, vaseline en bijenwas. Een perfecte combinatie zou je dus zeggen voor een goede verzorging. Ook is het parfumvrij en parabenenvrij. Iets wat veel mensen denk ik heel fijn zullen vinden 🙂 Zelf heb ik daar trouwens helemaal geen problemen mee. Het is speciaal voor droge en schrale lippen. Nu heb ik deze uiteraard al geprobeerd en ben er tevreden mee. Er zit wel een fijn smaakje aan, beetje vanille-achtig naar mijn idee. Niet storend. Ook verzorgd hij mijn lippen nu (hopelijk ook in de winter 😉 ) goed!
Decubal lippenbalsem is te koop bij Vitaminestore voor €5,99.

Lees ook:
4x heerlijke lip smacker (Chupa Chups & ijs!)
Primark lip balm trio met winter smaken

Wat is jullie favoriete lip verzorging?

10 Reacties

 1. 5 augustus 2016 / 10:45

  Super leuk om te lezen wat jouw favoriete zijn! Mij lijkt de Decubal Lippenbalsem wel erg fijn.
  Lees het laatste blogbericht van Kaylee Joosten – Music is Life #20My Profile

 2. Dana
  30 juli 2016 / 19:07

  Ze lijken mij fijne lippenbalsems. Ik gebruik meestal EOS of babylips 🙂
  Lees het laatste blogbericht van Dana – Internet findings #1My Profile

  • Mariska
   Auteur
   30 juli 2016 / 20:09

   Babylips heb ik zelf niet, maar wel goede verhalen over gehoord 🙂

  • Mariska
   Auteur
   30 juli 2016 / 20:10

   Die heb ik dus nooit geprobeerd! Weet wel dat mijn favoriete lijn, de Shea lijn, ook een potje heeft 🙂 die wil ik altijd nog eens proberen.

  • Mariska
   Auteur
   30 juli 2016 / 20:10

   Ja moet je zeker doen, de smaak is heerlijk 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.