Shea moisture Jamaican black castor oil

by Mariska

Al even geleden kreeg ik de vraag van Supernaturals of ik een product wilde testen. Dat vind ik altijd leuk en omdat ik mijn haar net in de krul had gezet met permanent, kon het zeker wel wat extra verzorging gebruiken. Ik koos daarbij voor het Shea Moisture haarmasker met Castor Oil en Shea Butter. Twee goede ingrediënten om je haar goed te laten hydrateren. Precies wat ik nodig had!

Lees ook: Hema repair hair mask, reparerend haarmasker

Een haarmasker met Castor Oil en Shea Butter voor prachtig, veerkrachtig haar! Dit diep hydraterend haarmasker helpt de kracht van beschadigd, broos of chemisch behandeld haar te herstellen. Het is dus een perfect haarmasker voor als je je haar regelmatig kleurt, stijlt of permanent.
Dit haarmasker met Castor Oil en Shea Butter ondersteunt de elasticiteit van het haar, helpt bij het verminderen van haarbreuk en gespleten haarpunten. De toegevoegde Pepermuntolie stimuleert de hoofdhuid en laat een verkwikkend gevoel achter. Wil je een haarmasker dat je haar vanaf de wortel tot aan de punt verzorgt? Probeer dan eens dit haarmasker met Castor Oil en Shea Butter!

Deze omschrijving paste dus precies ook bij wat ik zocht! Even later had ik de grote pot met veel product in huis en ging het uiteraard gelijk testen. Dit heb ik nu een aantal keer gebruikt dus is het tijd voor een review!

Shea moisture Jamaican black castor oil

shea moisture jamaican black castor oil

Het is een grote pot en deze is heel erg goed gevuld met veel product. Op de pot zelf kun je heel veel informatie vinden, wat ik zelf altijd wel erg fijn vind. Zo vind je hier alle ingrediënten, ingrediënten die er juist niet inzitten en ook het tekentje dat het product dierproefvrij is. De gebruiksaanwijzing van dit product vind je ook op de sticker. Complete informatie dus!

shea moisture jamaican black castor oil

Als je de deksel eraf draait dan zie je dit in de pot zitten. Een lichtbruine substantie die vrij stevig is. De geur van het product is vrij sterk dus ook deze komt je direct tegemoet als je de deksel eraf hebt. Zelf vind ik dit niet heel erg storend omdat het een vrij zware en lekkere geur is. Daar hou ik van, maar ik snap dat smaken verschillen ;)

shea moisture jamaican black castor oil

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Ik ben blij dat ik dit masker mocht ontvangen en deze kon testen op mijn beschadigde haar. Zelf heb ik het gebruikt zonder droogkap, maar liet ik het er ongeveer een uurtje inzitten en daarna spoelde ik het uit. Door mijn permanent was mijn haar erg droog en brak het af. Ik heb het idee dat dit masker heel veel goeds doet en mijn haren voelen ook goed gehydrateerd en verzorgd als ik dit masker heb gebruikt. De geur (die vrij zwaar is) ruik je nog wel een mooie tijd ook. Ik vind dit persoonlijk niet erg!

Dit Shea Moisture castor oil haarmasker is verkrijgbaar bij en kost €24,95. Voor deze prijs krijg je een flinke pot product van 355ml. Het kost wel iets, maar het is het dubbel en dwars waard!

Lees ook:
Lush Retread haar conditioner
Primark volume & texture spray review

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?