Favoriete douche producten van dit moment

door Mariska

Al een hele tijd gebruik ik op zich dezelfde producten voor onder de douche, dus je kunt wel zeggen dat dit mijn favorieten zijn. Eigenlijk schrijf ik daar nooit over, behalve de Aussie Miracle Moist conditioner en shampoo waar ik laatst een review over schreef. Ik gebruik op dit moment een andere shampoo en conditioner en ook wat andere douchegels. Deze laat ik nu aan je zien en ben benieuwd of jij ze ook kent en gebruikt. Alhoewel ik eigenlijk altijd qua douchegel wel een paar vaste favorieten heb, die ik steeds ook weer opnieuw koop. Die zitten hier alleen niet bij! Kijk maar mee naar de douche producten van dit moment.

Sebastian Penetraitt shampoo en conditioner*

sebastian penetraitt

Van Barberstore.eu kreeg ik enige tijd geleden deze Sebastian Penetraitt shampoo en conditioner toegestuurd. Zelf kende ik dit merk niet, dus ik was erg benieuwd of wat wat zou doen voor mijn fijne en beschadigde haar. Op dat moment had ik permanent gehad en nu zit er een kleurtje in en is het dode gedeelte van mijn haar en grotendeels afgeknipt. Toch heb ik nog wat wat droge plukken en ik kan zeggen dat deze shampoo en conditioner heel erg fijn is. Sinds een paar dagen was ik mijn haar op een andere manier. Ik las de Reverse hair washing tip bij Curvacious en ben dat gaan proberen en werkt voor mij super fijn! De shampoo en conditioner zijn beide enorm fijn en hebben ook echt zo’n ‘kappersgeur’, wat ik persoonlijk heel lekker vind. Ook heb ik nog een schuim erbij gekregen voor mijn haar. Deze gebruik ik iets minder, maar past precies in deze lijn en is ook fijn voor mijn haar.

Kneipp Arnica douche*

kneipp arnica soepele spieren - doucheproducten dit moment

Over Kneipp Arnica heb ik het al gehad in een review, maar ik kan je vertellen dat hij wel tot mijn favorieten behoort. Het is echt zo’n heerlijke kruidige geur die mij erg doet denken aan een masseur en de massageolie die wordt gebruikt. Het is voor soepele spieren, maar dat weet ik niet. Ik ben niet zo heel sportief aangelegd dus heb het nooit gebruikt voor die doeleinden 😉 Sowieso vind ik Kneipp een heel erg fijn merk met heerlijke geuren, dus eigenlijk niet nieuw dat deze tot mijn favorieten behoort. Zelfs mijn broertje gebruikt het! Dat zegt wel genoeg, haha!

The Body Shop Shea shower cream & bodylotion

the body shop shea bodylotion shower cream - douche producten dit moment

En het zal vast geen verrassing zijn dat er van The Body Shop ook producten bijzitten die bij mijn favorieten horen. Ik gebruik er op dit moment meerdere, maar dit zijn toch wel mijn favorieten. De Shea shower cream en na het douchen de Shea bodylotion. Heerlijk die combinatie! Het is een shower cream, dus dat betekent dat de structuur wat anders is dan een douchegel. Een douchegel schuimt bijvoorbeeld heel goed als het in aanraking komt met water, maar een douche cream doet dat bijna niet. Echt een heel groot verschil merk ik niet qua structuur als ik het vergelijk met een douchegel, maar het lijkt wel iets dikker en zachter. Beide producten geven mijn huid in ieder geval een goede verzorging en natuurlijk ook een heerlijke geur. Als ik alleen de shower cream gebruik, dan blijft de geur niet zo lang hangen. Maar als ik daarbij de bodylotion gebruik, dan blijf je het goed ruiken. Helaas is de eau de toilette die ik heb wel bijna op. Goede reminder om deze weer opnieuw te bestellen. Dat is absoluut een favoriet geworden en ondanks dat het ‘maar’ een eau de toilette is, blijft hij toch erg lang hangen. Zonder de shower cream en bodylotion ook, maar met beide producten helemaal. Deze fijne producten voor de douche gebruik ik op dit moment!

Lees ook:
Mijn favorieten (o.a. Primark, Ted Baker & Hands off my Chocolate)
Primark volume & texture spray review
Favorieten maart (Burberry, Action, Garnier en The Body Shop)
Burberry Brit Rhythm

Wat zijn jullie favoriete douche producten van dit moment?

Gerelateerde artikelen

12 reacties

Kayla 17 april 2017 - 13:11

Ik ben benieuwd naar de producten van TBS en het product van Kneipp lijkt me ook fijn!

hillybillybeauty 16 april 2017 - 21:45

Ik gebruik eigenlijk alleen maar The Body Shop producten. Op dit moment staan: Vineyard Peach, Olive, Smoky Poppy en Almond Milk & Honey in de douche. Shea gebruik ik binnenkort weer, de bodylotion staat ook al klaar om te gebruiken. 😉

priscilla 16 april 2017 - 20:28

De Shea lijn is vrijwel een van de weinige lijnen die ik niet lekker vind van The Body Shop, haha. Grappig hoe ‘smaken’ zo kunnen verschillen. De douchegel van Kneipp vind ik wel heel lekker 🙂

Mariska 16 april 2017 - 21:22

Inderdaad grappig hoe dat verschilt, terwijl ik de Shea best wel een naturel geur vind om het zo maar te zeggen 🙂

Susan 16 april 2017 - 20:07

Ik vind die shea lijn van TBS ook erg lekker! Eigenlijk alles van TBS, haha.

Astrid 16 april 2017 - 15:58

Wat leuk dat je je favorieten deelt. Ik heb ook al een paar posts met favoriete doucheproducten geschreven. Zelf koop ik veel verschillende douchegels, want ik ben dol op veel verschillende geuren. Wat betreft shampoo kan het me eigenlijk niet zoveel schelen welke ik koop. Meestal gewoon een algemene iedere dag shampoo van Andrélon of zo. Ik vind hun Kokosboost wel superfijn! Kneipp vind ik trouwens ook echt geweldig maar ik heb de Arnica douchegel nog niet geprobeerd.

Mariska 16 april 2017 - 21:23

De Kokosboost lijn vond ik ook wel fijn op zich, omdat ik fijn haar heb. Maar de geur vond ik misschien wel iets té. Ook was mijn haar destijds een beetje beschadigd en dan werkt het toch niet heel erg fijn.

Romy 16 april 2017 - 14:29

Die producten van The Body Shop klinken heerlijk. Ik ben ook wel benieuwd naar deze lijn. Ik ga het artikel van Curvacious ook eens lezen. Wie weet helpt dat voor mij ook 🙂

Mariska 16 april 2017 - 15:16

Zou ik zeker aanraden om dat artikel te lezen en ben benieuwd of het bij jou ook goed werkt 🙂

chucky1012 16 april 2017 - 13:46

De producten van TBS zal ik zeker eens kopen 😉

Manon 16 april 2017 - 13:43

De shea producten van The Body Shop wil ik ook wel keer proberen

Mariska 16 april 2017 - 15:16

Zeker doen, het is niet alleen erg verzorgend, de geur is ook goddelijk 🙂

Reacties zijn gesloten.