Favorieten maart (Burberry, Action, Garnier en The Body Shop)

burberry brit eau de toilette

Als ik kijk naar afgelopen maand dan is het zeker dat ik weer een paar favorieten heb gevonden. Producten die ik al wat langer gebruik (nog steeds dus) of nieuwe producten die ik heb leren kennen. Ook zit er een ‘gouwe ouwe’ van Burberry tussen die ik eigenlijk wel weer een beetje herontdekt heb. Op zich vind ik het leuk dit soort artikelen maandelijks te doen, alleen gebruik ik niet steeds verschillende producten waardoor het een beetje eentonig zou gaan worden. Nu dus niet en ik laat je de producten zien die op dit moment mijn favoriet zijn.

The Body Shop – Vanilla Chai lipbalsem

the body shop vanilla chai lip balsem

Deze heerlijke lip balsem uit de limited edition van The Body Shop kocht ik in de winkel in Heerhugowaard. Ik heb een potje bijna opgemaakt en hoopte stiekem dat het er nog zou zijn op dat moment. Dat was het gelukkig, dus ik heb hem meegenomen. Het was helaas wel de laatste, maar deze zit nog helemaal vol en kan er dus nog een hele tijd meedoen. Super fijn 🙂

Action Alvira make-up remover

action alvira make-up remover

Over deze Action make-up remover schreef ik laatste een review. Zelf wist ik niet wat ik ervan kon verwachten en nam hem voor een klein prijsje mee toen ik daar weer eens rondliep. Je hebt inmiddels kunnen lezen wat ik ervan vind en het is ook wel een favoriet. Naast mijn andere geliefde remover is deze ook zeker het geld en het proberen waard.

Garnier Skinactive micellair water

garnier skinactive

Deze reiniger van Garnier gebruik ik ook nog wel vaak, maar dit wissel ik dus af met degene hierboven van de Action. Goede afwisseling en ik kan nu niet echt zeggen welke van de twee écht meer favoriet is. Denk dat ze beide fijn zijn. Het verwijdert makkelijk waterproof make-up en daarbij maakt de olie die erin zit mijn huid lekker zacht. Als je al een vette huid hebt van jezelf kan ik me voorstellen dat je het niet fijn vindt, maar met mijn droge huid is het wel een fijn product.

The Body Shop Shea lijn

the body shop shea lijn

Van de Shea lijn van The Body Shop heb ik echt bijna alles geprobeerd (denk ik). Ook heb ik de lip balsem hiervan en deze is bijna op. Net zo lekker als de Vanilla Chai lip balsem trouwens, gebruik ze beide op dit moment om de beurt. De Shea lijn heeft gewoon zo’n ontzettend lekkere geur! Een beetje wat zwaarder denk ik? De combinatie van de douchegel, bodylotion én de eau de parfum maken het voor mij helemaal af. Altijd heb ik wel iets van deze lijn in gebruik.

Burberry Brit eau de toilette

Deze Burberry Brit heb ik het verleden wel vaker gehad, maar was hem even vergeten. Mijn zusje kocht hem laatst bij bol.com en het bracht mij eigenlijk op het idee om hem ook weer aan te schaffen. Geen spijt van! De geur is dan wel een eau de toilette, maar geloof me als ik zeg dat hij de hele dag blijft hangen. Je blijft hem zelf ook echt goed ruiken en ik vind het heerlijk. Ondanks dat Thierry Mugler Aliën mijn favoriet is en waarschijnlijk ook wel blijft, staat deze toch ook wel bijna op die eerste plek. Hij is trouwens ook niet super duur!

Catrice Rock Couture mascara

catrice rock couture mascara

Over deze Catrice Rock Couture mascara heb ik ook al een review geschreven en daarin kon je lezen dat ik het echt een heel erg fijne mascara vond. Dat is onveranderd en gebruik hem echt heel erg vaak. Dagelijks wil ik niet zeggen omdat ik niet dagelijks make-up draag, maar als ik make-up op doe dan gebruik deze in ieder geval zeker! Ik heb nog mascara’s van Essence liggen om te testen en waar ik al goede reviews over heb gelezen, dus ben benieuwd of die deze van de troon stoten.

Lees ook:
Zó maak ik mijn blogfoto’s
Mijn 4 favoriete parfums van dit moment
Chocolate Chip Cookie lip balm van Claire’s
Etos body mist Evening Kiss & Forever Love

Wat zijn jouw favorieten op dit moment?
Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook