DM drogist en Rossmann shoplog Nordhorn

by Mariska

Vorige week hadden Bianca en ik bedacht om weer eens gezellig een dagje samen te gaan shoppen in Nordhorn. Vorige keer waren we daar ook geweest en ben ik helemaal vergeten een DM drogist en Rossmann shoplog te laten zien. Ze zei nog tegen me dat het leuker was om een filmpje te maken maar daar moet ik binnenkort maar weer eens voor gaan zitten. Nu heb ik de shoplog in een artikel verwerkt. Het viel me eigenlijk wel mee wat ik heb gekocht, ik had de buit eigenlijk wel groter verwacht, haha! Goed kijk mee naar de DM en Rossmann shoplog, wat ik shopte in Nordhorn.

DM drogist en Rossmann shoplog

Allereerste van deze DM en Rossmann shoplog is deze Red Bull Purple Edition met Acai smaak. Deze kocht ik daar ook voor het eerst en hij is zó lekker! Helaas hebben ze deze smaak niet in Nederland dus ik nam een paar blikjes extra mee voor thuis, haha.

balea trocken shampoo rasier schaum isana trocken shampoo

Om mijn rode haar te verzorgen en bij te houden moet ik onder andere mijn haar minder gaan wassen. Nu heb ik een droog shampoo van Kruidvat die ook nog eens zorgt voor veel volume en dat heb ik nodig met mijn fijne haar. Deze 2 droog shampoos zijn speciaal voor donkerhaar en zouden volume en textuur geven dus ben erg benieuwd. Zowel bij Rossmann als bij DM kocht ik een exemplaar. Deze waren volgens mij maximaal €1,50 per stuk. Net als het scheerschuim. Heb het niet eens geroken van tevoren maar had het gewoon nodig. Ook deze was rond die prijs of goedkoper.

wassermelone watermeloen snoepjes

Als je me een beetje kent dan weet je dat ik dol ben op alles wat maar een watermeloensmaak heeft. Hier in Nederland kan ik er niet zoveel van vinden maar in Duitsland wel. Ik naam deze tic tac mee en 2 soorten kauwgom. Zo kan ik weer even vooruit zie je ;) Heerlijk!

maybelline super stay matte ink balea wimpern serum

Deze Maybelline Super Stay Matte Ink zag ik bij Bianca op haar blog en besloot er een mee te nemen om te testen. Ik nam een kleur die vaker draagbaar is en niet enorm aanwezig dus ik ben erg benieuwd. Ook het Balea wimperserum heb ik meegenomen om te testen. Ben hier wel erg benieuwd naar hoe en of dit werkt. Als ik er een review over kan schrijven zal ik dat natuurlijk zeker doen.

Deze deodorant kennen we denk ik allemaal wel en ondanks dat deo’s die ik hebt getest de afgelopen tijd, zoals de Lady Speedsticks, is en blijft Dove toch wel een fijn merk en een van mijn favorieten. In Duitsland zijn ze nu eenmaal goedkoper, goedkoper nog dan bij de Action. Deze Balea Buttermilk & Lemon handcrème heb ik de vorige keer ook gekocht en gebruik hem zo vaak dat ik er nog een meenam. Deze was ook heel goedkoop, rond de euro volgens mij.

rossmann creamy apple pie milka joy fills

Ook kocht ik de vorige keer deze King’s Crown Creamy Apple Pie thee. Deze was binnen no time op omdat ik hem super lekker vond. Nu kocht ik gelijk maar 3 pakjes omdat ik dan voorlopig even genoeg heb haha. Ze hebben in Duitsland ook heel veel chocolade bijvoorbeeld die je in Nederland niet ziet. Deze Milka Joy Fills heb ik niet eerder in Nederland gezien dus ik nam ook een zakje mee.

Al met al valt de buit wel mee dacht ik en zijn de meeste producten die ik ook echt nodig heb. Ik ben benieuwd naar alle producten en daar zullen ook wel een aantal reviews uitkomen gok ik.

Komen jullie vaak bij DM en Rossmann?

Lees ook:
19 dingen waar ik écht niet zonder kan
Foto’s van mijn zithoek en accessoires
Grootste Lush filiaal in Nederland, den Haag!
Breek de week #8

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?