Rood geverfd haar verzorgen doe ik zo (NAK, Fudge en volume!)

by Mariska

Rood geverfd haar verzorgen is nogal een dingetje heb ik gemerkt. Met kerst had mijn zusje mijn haren zo geverfd dat het onderste gedeelte rood was en mijn uitgroei (oké iets verder dan uitgroei) was donker geverfd met een mooie overloop erin. Super mooi, maar ik merkte wel dat ik mijn haar verzorging routine om moest gooien. Rood geverfd haar verzorgen is namelijk wel iets waar je over na moet denken en dat zei m’n zusje ook al. Van nature heb ik blond haar en zit er geen of weinig rode pigmenten in waardoor rood snel vervaagd. Dat merkte ik al vrij snel en kocht producten om mijn rode manen te verzorgen. Nu heb ik ook nog fijn haar dus ik moest iets hebben dat én volume gaf én mijn rode kleur liet behouden. De volgende producten gebruik ik nu al even, naast de WECOLOUR producten die ik laatst getest heb. Ik ga het hebben over de merken Fudge , NAK, droogshampoo en een volume product.

Rood geverfd haar verzorgen

rood geverfd haar verzorgen fudge xpander gelee shampoo en conditioner

Als je je haren rood hebt geverfd is het belangrijk producten te gebruiken die je kleur zo lang mogelijk doen behouden en die het ook verzorging geeft. Nu heb je soorten verf die ‘beter’ zijn voor je haar en sommige verf is gewoon wat slechter voor je haar. Goede verzorging is dus belangrijk. Het is dan ook fijn als je een goede shampoo en conditioner hebt en zo nu en dan een haarmasker gebruikt. Ik ga laten zien welke producten mijn rood geverfd haar goed verzorgen en waarvan mijn haar ook volume krijgt die het nodig heeft. Zo min mogelijk wassen, de goede kleur producten gebruiken en een droogshampoo is wel een must. Met een droogshampoo kun je je haar lekker opfrissen omdat je het niet zo vaak kunt wassen.

Fudge XPANDER Geleé shampoo & conditioner

rood geverfd haar verzorgen fudge xpander gelee shampoo conditioner
rood geverfd haar verzorgen fudge xpander

Shampoo en conditioner: Pomp het volume op in een handomdraai! De Fudge Xpander Gelée Shampoo zorgt de hele dag voor luchtig en volumineus haar, doordrenkt met cafeïne en ginseng om de hoofdhuid en de groei van de haarfollikels te stimuleren, terwijl de unieke Opti-PLEX™ technologie het haar van binnenuit versterkt voor voelbaar zachte volheid. Fudge Xpander Whip Conditioner creëert 180% zichtbaar dikker, voller haar met een stijl die de hele dag houdt.

Deze Fudge Xpander Gelee Shampoo en Fudge Xpander Whip Conditioner kocht ik omdat het en veel volume zou geven, mijn haar dikker zou laten voelen en ogen en het de kleur zou ‘vergrendelen’ tot 30 wasbeurten. Ook zitten er geen sulfaten in zoals je op de verpakking kunt zien. Allereerst is de geur zo ontzettend lekker! Heel fris en een beetje zoet zou ik het omschrijven, echt een luxe gevoel krijg ik hiervan. Ik merk zeker dat mijn haar niet wordt verzwaard en dat het volume geeft. M’n haar hangt in ieder geval niet zwaar naar beneden en dat is fijn. Ze kosten wel wat, namelijk €16,50 per stuk maar dat wilde ik er wel voor uitgeven om het te proberen. Hier ben ik heel erg tevreden mee. Of ik het daadwerkelijk nog opnieuw ga kopen vanwege de prijs weet ik nog niet.

NAK colour masque red rouge

rood geverfd haar verzorgen nak colour masque red rouge

NAK Colour Masques. Maar liefst 11 tinten Colour Masque Conditioners en 1 Colour Masque Shampoo. Deze collectie is de perfecte combinatie om het haar op kleur te houden tussen de salonbezoeken in of om wekelijks een andere kleur te kiezen afhankelijk van je stemming of outfit. De Colour Masque Conditioners verhogen de kleurintensiteit en bevordert de levendigheid en glans. Voorkomt kleurvervaging en houdt de kleur vast tussen de kappersafspraken in.

Mijn zusje had een tijdje pastel roze haren en raadde mij deze NAK Colour Masque in Red Rouge aan om mijn kleur op te frissen. Het is een rode conditioner die je haar verzorgd en je kleuren dus wat laat opleven als het vervaagd is. Ik moet wel zeggen (en dat wordt ook aangeraden) dat je echt wel handschoentjes moet gebruiken en moet beseffen dat je overal rood ziet waar je het product gebruikt. Het stained echt op je handen en je hoofd dus dat is wel een punt om bij stil te staan. Je kunt het gebruiken op droog haar of vochtig haar en zelf gebruik ik dit in de douche. Het wordt aangeraden om het tussen de 5 en 20 minuten in te laten trekken en meestal doe ik het rond de 5 omdat het al heel veel kleur geeft. Wat betreft de kleur vibrance werkt het echt perfect, je haar krijgt weer echt die mooie rode gloed. Er zijn 11 verschillende kleuren dus je kunt dit ook zo direct op blond haar proberen of een van de andere kleuren. Nadeel is wel dat het lijkt of er iemand is vermoord onder de douche als je het gebruikt, maar het werkt echt perfect! Ik kocht hem hier voor €23,38 wat natuurlijk best een bedrag is, maar zelf heb ik niet veel nodig dus doe er heel lang mee. Je ziet hoe weinig eruit is en dat is voor 4 of 5 beurten geweest.

Lees ook:
Weg met die onzekerheid, hoe doe ik dat toch?
Grahams Hair Care voor de gevoelige hoofdhuid (natuurlijk!)
Mijn dagelijkse make-up en make-up tasje
Mijn interieur veranderen en raam decoratie uitkiezen

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?