Grootste Lush filiaal in Nederland, den Haag!

lush kerstcollectie 2019 baked alaska snow apple shooting stars

22 november – De Haagse winkel van Lush Fresh Handmade Cosmetics , het internationale bedrijf met verse handgemaakte cosmetica, zal op 25 november openen in een nieuw pand! De oude vestiging aan Grote Marktstraat 175 is vanaf 23 november gesloten. Lush Den Haag opent een nieuwe, grotere winkel aan Spuistraat 3. Het is de eerste winkel in Nederland met een speciale Party Room voor feestjes en een Hair Lab waar haarbehandelingen worden gegeven. Bovendien wordt het nieuwe filiaal de grootste Lush van Nederland.

Over Lush

In 1995, nu 21 jaar geleden, begonnen de Britse oprichters van Lush met het bedenken en maken van handgemaakte, verse cosmetica die niet op dieren is getest. Verpakkingsmateriaal werd zoveel mogelijk weggelaten en er werden nieuwe, innovatieve producten bedacht. Sinds 2001 is Lush in Nederland gevestigd. Lush heeft ook succesvolle winkels in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Bosch, Maastricht en Haarlem. Wereldwijd heeft Lush 932 winkels in 47 landen.

Opening

De nieuwe vestiging van Lush Den Haag opent op vrijdag 25 november om 10 uur aan de Spuistraat 3 (voormalig Expo-pand), een van de oudste en meest drukke winkelstraten van Den Haag. De nieuwe Haagse winkel is ruim 250m² en heeft twee verdiepingen. Er kunnen gepersonaliseerde feestjes worden gegeven in een speciale Party Room. Ook is er een Skin Care Consultation Bar voor persoonlijk huidadvies en een Hair Lab waar je je haar kunt laten verzorgen met Lush haarproducten, waaronder de natuurlijke henna’s.

Nieuwe vestiging

Tijdens het ontwerp- en bouwproces is alles in het werk gesteld om zo veel mogelijk materialen te recyclen. Gootstenen en meubels in het nieuwe pand zijn hergebruikt..

Lush Den Haag is zeven dagen per week geopend. Openingstijden zijn maandag van 12 tot 18.30 uur, dinsdag en woensdag van 10 tot 18.30 uur, donderdag van 10 tot 21 uur, vrijdag en zaterdag van 10 tot 19 uur en zondag van 12 tot 18 uur.

Lees ook:
Lush Curly Wurly kokos shampoo
Wat vind ik nu écht van Lush? Mijn eerlijke mening!
Review Lush Bubblegum lip scrub
Lush Retread haar conditioner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *