Foto’s van mijn zithoek en accessoires

fotos van mijn zithoek

Inmiddels woon ik alweer sinds begin mei in mijn nieuwe huis in Edam. Dat bevalt me gelukkig nog erg goed en ben al een tijdje bezig om leuke accessoires en meubels te verzamelen om mijn zithoek helemaal in te richten naar mijn smaak. Ik moet zeggen dat dit aardig lukt en ik mocht voor een samenwerking met directlampen.nl iets moois uitzoeken. Daar was ik heel erg blij mee, want ik zocht namelijk nog een mooie lamp die ik naast mijn bank kon gaan zetten. Ik had al een tijd iets in gedachten wat ik ongeveer wilde en dat staat er nu! Hoog tijd dus om eindelijk de eerste foto’s van mijn zithoek te laten zien en de accessoires die ik er heb staan. De accessoires zal ik ook zeker benoemen.

Foto’s van mijn zithoek

fotos van mijn zithoek industriele lamp

En dit is de eerste foto van de korte muur in mijn zitgedeelte. De muur moet ik eigenlijk nog steeds een keer overnieuw verven omdat je het witte er nog doorheen ziet. Het stoort mij eigenlijk niet en ik vind het een mooie klus voor in de herfst ;) De schilderijtjes heb ik van Desenio*, de plaids komen van Action , de mandjes komen van Action, het nep bond kleed komt van Ikea, het marmeren plateau op tafel van Karwei, de oranje kaars van Karwei en de zwarte geurkaars bij Xenos. Dit is wel echt helemaal mijn smaak en de mandjes van Action vind ik echt een soort van Ibiza stijl hebben. Precies wat ik leuk vind en geen gekke kleuren. En deze mooi industriële lamp heb ik ontvangen van Directlampen.nl. Iets dat helemaal mijn stijl is en ik vind het ook goed passen bij de rest. :)

fotos van mijn zithoek nep bladeren

Bij Karwei kocht ik laatst ook deze grote nep bladeren. Het liefst had ik ze in een echte plant gehad, maar dat durf ik niet aan met mijn kat die overal z’n kleine tandjes in zet. Dit is een goede oplossing en moet alleen nog even een goed plekje verzinnen. Ik vind wel dat deze grote nep bladeren sfeer geven :) Het schilderij met de foto van de leeuw heb ik gekregen van Desenio*. Mijn sterrenbeeld is Leeuw en daarom heb ik daarvoor gekozen :)

fotos van mijn zithoek rode nep rozen

En dan de hoek langs de muur. Als eerst vallen natuurlijk de grote rode rozen op. Dit is een nep bos rode rozen en kocht ik ook weer bij Action, maar is volgens mij niet meer verkrijgbaar. Rode rozen vind ik veel sfeer brengen en staat erg leuk door de opvallende rode kleur. Daarnaast natuurlijk het canvasdoek van mijn kat*, 2 prachtige prints van Wendy Buiter die wij kregen op het event van Catrice en essence, een bronzen bakje van Primark, katten kopjes van Radbag en nog wat kaartjes.

fotos van mijn zithoek dromenvanger action

En als laatste deze leuke dromenvanger. Het zijn 3 dromenvangers die vastgemaakt zijn op een plank. Ik wist niet zo goed waar ik hem moest neerzetten, maar hij staat nu dus op mijn tv. De laatste tijd heb ik zomaar weer iets met dromenvangers en daarom moest ik deze ook hebben toen ik hem zag. Ik kocht hem een paar weken geleden bij Action voor een paar euro.

Voor nu is dit mijn zithoek en ben ik er echt ontzettend blij mee. Het is echt helemaal mijn smaak en ben van plan om het nog leuker te maken. Ik wil eigenlijk nog wel meer schilderijtjes aan de muur, een klok boven de tv en wat andere kleine accessoires.

Wat vind jij van mijn ingerichte zithoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *