Breek de week #8

breek de week

Vorige week schreef ik al over Anne Faber en helaas is zij nog steeds vermist. Ben zo enorm benieuwd hoe dit afloopt. Er is wel al een verdachte aangehouden natuurlijk. Ook heb ik afgelopen week besloten om weer een plekje voor mezelf te zoeken en aankomend weekend kan ik ergens gaan kijken. Een appartementje voor mezelf in Hoorn! Ben heel erg benieuwd of dit het wordt, maar het klinkt wel allemaal heel erg goed. Uiteraard hou ik jullie hiervan op de hoogte :) Ik liet al een foto vallen op mijn Instagram… Kijk mee naar breek de week nummer 8!

Foto: Shutterstock

3x het nieuws dat me is bijgebleven

Elke dag hoor ik het nieuws wel op de radio, lees ik het op internet of zie ik het op tv. Hier zie je 3 onderwerpen die me zijn bijgebleven en wat ik ervan vind.

Anne Faber die is vermist – deze staat er nog steeds in, ben nog steeds enorm benieuwd hoe dit afloopt
Bosbranden Californië – dit vind ik ook heel erg, mensen die alles kwijt raken door een brand waar ze niets aan kunnen doen
Man gedood op straat in Leeuwarden – het is alleen maar dood en verderf tegenwoordig lijkt wel, vreselijk

3x artikelen van mede bloggers

Ik volg redelijk wat blogs en lees deze ook. Er zijn vaak genoeg artikelen die ik net wat leuker zijn dan de andere, maar dat is ook puur interesse. Elke week deel ik 3 artikelen van mede bloggers die ik weer met jou wil delen.

Afgelopen week heb ik bijna geen blogs gelezen, omdat ik het te druk had. Dus helaas geen artikelen van mede bloggers.

3x artikelen van mijn blog

Wekelijks verschijnen er op mijn eigen blog ook heel veel artikelen en de 3 leukste, mooiste of belangrijkste zet ik voor je op een rij. Mocht je ze gemist hebben, dan kun je ze dus hier mooi nalezen.

DIY Ikea kaptafel namaken
3 favoriete parfums van dit moment
Breek de week #7

3x shopping tips

Er zijn vast veel lezers die dol zijn op online shoppen (ik ook!) en daarom deel ik ook 3 shopping tips voor je. Dit kunnen online shopping tips zijn, maar ook gewoon in een fysieke winkel.

Heel veel kortingen bij Yves Rocher – yvesrocher.nl
VIP Sale op UGG bij Sarenza (t/m 16 oktober)- Sarenza.nl
Veel 1+1 korting op producten – Kruidvat.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *