Goddess of Love triple baked highlighter van I Heart Makeup

door Mariska

Eens in de zoveel tijd bestel ik bij Boozyshop en deze I Heart Makeup Goddess of Love triple baked highlighter bestelde ik toen ook een keer mee. Highlighter is iets wat ik nu wel bijna dagelijks gebruik en vond het wel leuk om er wat verschillende te hebben. Deze is van I Heart Makeup, maar op de website staat I Heart Revolution.. is dat hetzelfde? Of heb ik wat gemist? De zon scheen heel erg mooi op dit moment en dat was een mooie kans om foto’s te schieten van deze prachtige highlighter. Kijk nou naar de vormgeving! Toch schattig in zo’n hartjes vorm? En het is natuurlijk bijna Valentijnsdag 🙂

Goddes of love triple baked highlighter

goddess of love triple baked highlighter

En dit is de prachtige Goddess of Love triple baked highlighter van dichtbij. Ik vind de kleur echt heel mooi en is een beetje lichtgoud met wat roze shimmer erin. Een kleur die ik erg kan waarderen en eigenlijk ook vandaag voor het eerst heb geprobeerd. Op de website kan ik 18 reviews lezen waarvan iedereen eigenlijk aangeeft heel tevreden te zijn. En voor €5,95 valt dat best te proberen denk ik. Nu gebruik ik heel veel de Skin Kiss highlighter maar een beetje afwisseling is natuurlijk wel leuk en iets andere tinten.

goddess of love triple baked highlighter

Het ‘doosje’ waar de highlighter in zit zit weer vast in het gouden harten doosje, deze kun je er niet uithalen. Voor mij is dat geen probleem want ik gebruik een kwast waarmee het er makkelijk uit te halen is. Je sluit het af met een wit ook hartvormig dekseltje met een roze metallic roze letters erop. Niet dat het luxe aanvoelt, want het is gewoon karton maar ik vind de gouden accenten van het doosje wel wat schattigs hebben. En voor mij maakt het ook niet zoveel uit of het wel of niet luxe aandoet voor deze prijs. Het gaat uiteindelijk om het product en of dat werkt.

goddess of love triple baked highlighter arm swatch

Op mijn arm vind ik de Goddess of Love triple baked highlighter een beetje tegenvallen eerlijk gezegd. Je ziet hem op zich wel goed op de foto, maar het valt mij op dat je met een veeg hem er ook weer snel afveegt. Op je arm heb je dat natuurlijk sneller maar je ziet ook weleens aan je gezicht of je sjaal gaat er langs bijvoorbeeld. Tijd om hem aan te brengen op mijn gezicht.

goddess of love triple baked highlighter look

Ik ben niet stoned hoor, haha! Het licht was nogal fel en daarom kneep ik automatisch met mijn ogen. Zoals je ziet zit hij op mijn wangen goed en geeft hij ook echt een hele mooie glow. Bij de eerste veeg met mijn kwast niet helemaal, maar je kunt hem mooi opbouwen. Ik ben dan nog wel benieuwd of hij op mijn gezicht beter blijft zitten dan op mijn hand, maar daar heb ik alle vertrouwen in!  Al met al vind ik het een leuk product, leuke vormgeving en je ziet hem goed terug op je gezicht.

Goddess of Love triple baked highlighter is verkrijgbaar bij Boozyshop voor €5,95

Gebruik jij deze Goddess of Love triple baked highlighter?

Lees ook:
I love strawberries & cream super soft hand lotion
Velvet pink interieur items, de leukste op een rij!
Hoe bewerk ik mijn Instagram foto’s?
LORÉAL Paradise Extatic mascara waterproof review

Gerelateerde artikelen

14 reacties

bychristiana 15 februari 2019 - 10:15

Oh wat mooi zeg, zowel de verpakking zelf natuurlijk als het resultaat op de huid. Ik gebruik zelf ook graag een highlighter.

Reageer
Evelien 13 februari 2019 - 21:10

Mooie glow! En die verpakking is inderdaad altijd zo leuk. De namen zijn hetzelfde, maar onlangs veranderd naar I Heart Revolution dacht ik. Heel verwarrend ja!

Reageer
Jessica J. 13 februari 2019 - 13:36

Wat een mooi effect! Ik heb de blushes en highlighters van dit merk al zo vaak in m’n handen gehad bij Kruidvat, maar nog nooit gekocht. Misschien toch maar eens doen … ?

Reageer
Sonja Van de Sande 12 februari 2019 - 19:25

Heeeeeeeel mooi! Echt klabam effect!

Reageer
Deb 11 februari 2019 - 22:26

Wat een super mooie highlighter, vangt het licht ook prachtig op!

Reageer
allaboutbertina 11 februari 2019 - 22:23

Ik ben echt dol op deze hartvormige producten. De verpakking ziet er leuk uit en de kwaliteit is ook nog eens top! Deze beauty heb ik zelf ook en gebruik hem met heel veel liefde.

Reageer
Bianca 11 februari 2019 - 21:43

Ahhh wat is deze highlighter mooi! Volgens mij heb ik deze in mijn kast liggen…morgen eens even na kijken 🙂

Reageer
Romy 11 februari 2019 - 19:23

Prachtige highlighter en hij staat je ook erg mooi! Ik vind de verpakkingen van dit merk altijd schitterend, maar ook het product zelf ziet er zeker goed uit.

Reageer
Mariska 11 februari 2019 - 20:45

Ja klopt, ben ook benieuwd naar de blush uit deze schattige lijn. Misschien ga ik die nog eens aanschaffen.

Reageer
Edith-Sofia 11 februari 2019 - 18:47

Hele mooie highligher! Super leuke verpakking ook.

Reageer
Mariska 11 februari 2019 - 20:35

Klopt, dat hebben die blushes ook. Zo leuk!

Reageer
Tessa 11 februari 2019 - 12:58

De highlighter staat je erg mooi. binnenkort maar naar de kruidvat

Reageer
Mariska 11 februari 2019 - 20:33

Dank je wel! Ja daar zou hij misschien ook wel verkrijgbaar kunnen zijn 🙂

Reageer
Kelly 11 februari 2019 - 11:55

Wauw, ik vind hem erg mooi!

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.