Maybelline Super Stay Matte Ink liquid lipstick Lover

maybelline super stay matte ink liquid lipstick lover

In de DM Drogist en Rossmann shoplog kon je al zien dat ik de Maybelline Super Stay Matte Ink liquid lipstick kocht in de merk Lover. Eigenlijk richt ik me vaak op andere merken maar hij was niet heel duur, nieuw en ik vond het een hele mooie kleur. Bianca was in ieder geval heel erg enthousiast dus zeker het proberen waard. Heel vaak draag ik het nu ook weer niet dus ik nam heel veilig een kleur mee en wellicht dat ik later nog meer kleuren kan aanschaffen. Nu dus mijn review over deze Maybelline Super Stay Matte Ink in Lover.

Maybelline Super Stay Matte Ink liquid lipstick

maybelline super stay matte ink liquid lipstick lover pinterest
maybelline super stay matte ink liquid lipstick lover applicator

Maybelline Superstay Matte Ink is een matte liquid lipstick. De rijke formule met pure, matte pigmenten hult de lippen in een intense kleur voor een comfortabele dekking van 16uur lang, zonder vervagen.

– Matte liquid lipstick
– Intense kleur
– Comfortabele dekking van 16uur

Dit is wat er wordt gezet over deze Maybelline liquid lipstick en dat klinkt nogal veelbelovend moet ik zeggen. Je leest het vaker dat ze beloven dat een product super lang blijft zitten maar uiteindelijk is het eerder van je lippen dan je denkt of het zit gewoon helemaal niet lekker. Of erger nog; dat het afbrokkelt en je met lelijke kale stukken op je lippen zit. En ik moet eerlijk zeggen dat ik al een goede eerste indruk heb als ik de dop eraf draai met de applicator eraan. Er hangt een fijne geur aan en niet een chemische, dat is altijd een pluspunt vind ik.

De Maybelline Super Stay Matte Ink brengt met deze applicator heel fijn en precies aan en heeft inderdaad een hele goede dekking. Wat ik wel in het begin een beetje voel is dat hij heel plakkerig is. Ik hoop dat dit zou verdwijnen en dat gebeurt ook op het moment dat het is opgedroogd gelukkig. Ik moet zeggen dat hij daarna ook wel comfortabel aanvoelt. Het is niet zo dat ik helemaal niets op mijn lippen voel maar het is in ieder geval niet storend dat wat ik wel voel.

maybelline super stay matte ink liquid lipstick lover swatch

En dit is de Maybelline Super Stay Matte Ink in de kleur Lover op mijn lippen. De dekking is dus prima en je kunt eventueel nog een extra laag aanbrengen om het helemaal perfect dekkend te maken. Dit heb ik gedaan. Het is een koele kleur en hij blijft inderdaad wel heel erg goed zitten. Normaal slijt een liquid lipstick altijd aan de binnenkant van mijn mijn lippen heel erg snel maar ook bij deze valt dat enorm mee. Ik ben eigenlijk wel verbaasd hoe lang het daar ook nog goed blijft zitten.

In het begin geeft hij wel iets af, dat zie ik bijvoorbeeld aan een blikje drinken maar daarna zit hij als een huis en geeft hij niet meer af. Ook blijft hij verbazend goed zitten tijdens het eten, maar voor het mooiste resultaat zou je hem daarna weer kunnen bijwerken.

maybelline super stay matte ink liquid lipstick lover pin

Wat mij betreft is deze Maybelline Super Stay Matte Ink liquid lipstick zijn geld zeker waard. De verpakking is mooi strak, je kunt hem makkelijk meenemen, hij blijft super lang zitten en zit comfortabel. Wat mij betreft de pluspunten en niet geheel onbelangrijk dat er geen vieze chemische smaak aan zit.

Heb jij al eens een Maybelline liquid lipstick gebruikt?

Lees ook:
Sigma Venom liquid lipstick review
Catrice Glitter Storm liquid lipstick & eyeliner review
7x Makeup Revolution liquid lipstick en lipgloss uit de Lip Advent Calendar
Hema B.A.E. 3D effect waterproof mascara review

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook