World Letter Writing Day – groot pakket van Viking

World Letter Writing Day – groot pakket van Viking

World Letter Writing Day, dat was het op 1 september. Ik was bekend met het project tot ik een mail kreeg van een bureau dat de PR doet van het merk Viking. Viking kennen we allemaal wel denk ik van de kantoorproducten zoals pennen en notitieboekjes. Zo leuk! Ik twijfelde dan ook geen moment om hier aan mee te doen. Daarna kreeg ik nog een email met daarin meer uitleg en wat precies de bedoeling was. Super leuk, want de vrouw die mij mailde gaf ook aan dat we een speciaal pakket zouden ontvangen om een zo leuk mogelijke brief te schrijven naar de andere blogger voor World Letter Writing day, die in een ander land woont. Vroeger schreef ik heel veel, maar dat is nu heel anders met al die computers en blogs 🙂 Je zult begrijpen dat ik enorm benieuwd was naar het pakket dat ik zou krijgen. Ik kan je wel vertellen dat mijn mond open viel van verbazing!

World Letter Writing Day pakket

word letter writing day viking pakket

Op Twitter zag ik al van een paar bloggers het pakket voorbij komen, maar die van mij kwam een dag later geloof ik. Ik was zo verbaasd met wat er allemaal in het pakket zat, zo veel en zo mooi! Dit zat er in het World Letter Writing day pakket:

 • Een stempel pakket met een customized stempel met de letter M, wax, lepeltje om het te smelten en waxinelichtjes
 • Letter stempeltjes met een stempelkussen
 • Een prachtige vulpen met veer, potje inkt, houder en verschillende punten die je erop kunt zetten
 • Briefpapier dat gepersonaliseerd is met het logo van mijn blog
 • 2 rolletjes washi tape
 • Verschillende pennen en fineliners
 • Postzegels om de brief te versturen en de enveloppen

Ik vind dit zo ontzettend leuk bedacht en het is inderdaad heel mooi gepersonaliseerd. Het briefpapier is wit met bovenin een soort aquarel print in roze met onderop het logo van mijn blog. En ook de stempel om je eigen gepersonaliseerde stempel te zetten is prachtig. Een hele mooie chique letter M staat daarop waarmee ik een soort afzender stempel (weet niet zo goed hoe ik het moet uitleggen) kan zetten onderaan de brief. Dat met gesmolten wax waardoor het goed zichtbaar is. Prachtig toch? En het straalt ook echt luxe uit zo mooi. Check hieronder de foto’s maar.

world letter writing day viking pakket 4 world letter writing day viking pakket 4 world letter writing day viking pakket 4 world letter writing day viking pakket 4 world letter writing day viking pakket 4

Zelf heb ik een brief gekregen van een bloggende vrouw uit Engeland, super leuk! Er was ook kans dat je uit een ander land gekoppeld werd aan een blogger, maar dat lijkt mij voor mijn talenknobbel niet zo’n heel goed idee. In het Engels kan ik me redelijk redden en dat had ik ook aangegeven dat dit een beter idee is. Hoewel ik een beetje aan de late kant ben ga ik natuurlijk zeker nog terugschrijven met de producten die ik heb gekregen. Lijkt me heel vet om de brief af te kunnen sluiten met gesmolten wax en de letter M erin als een soort unieke zegel. Net als het schrijven met de vulpen. Weet je hoe lang het geleden is dat ik überhaupt met een vulpen heb geschreven? Dat is echt op de basisschool geweest, haha. Dat wordt dus goed oefenen en anders schrijf ik gewoon met een van de andere pennen die erbij zitten.

Hebben jullie gehoord van World Letter Writing Day?

Lees ook:
Je blog kantoor ordenen, 4 tips
Mijn bullet journal en wat ik allemaal gebruik
Fotoboek van je mooiste foto’s als blogger

Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

8 reacties op “World Letter Writing Day – groot pakket van Viking

 1. Oh wat een leuke spulletjes! Ik krijg spontaan weer zin om ook met pen en papier aan de gang te gaan. Ik was ene paar jaar geleden heel actief bezig met handlettering (en scheen er ook best goed in te zijn). Ik heb een la vol met uiteenlopend pennen en stiften maar opeens was de zin over en heb ik er niks meer mee gedaan. Zonde eigenlijk! Ik had daarmee namelijk ook eindelijk een excuus gevonden om mooie notitieboekjes te blijven kopen. 😀

  1. Dat kreeg ik ook toen ik dit ontving, haha! Handlettering heb ik ook even geprobeerd maar heb ik toch weer links laten liggen.. gun mezelf de tijd niet ofzo. Notitieboekjes zijn altijd een goed idee 😉

 2. Wat een onwijs leuk idee, ook al om zo’n brief te ontvangen van een buitenlandse blogger. Maar het pakket zelf ziet er ook al onwijs gaaf uit. Vooral die customized stempel is gaaf zeg!

  1. Ja toen ik het pakket ontving was ik wel zeer blij verrast. Dat ze er zo’n mooi groot pakket van hebben gemaakt met veel luxe dingen als je het mij vraagt. Die stempel ook inderdaad. Je zou het bijna tentoonstellen 🙂

 3. Zo leuk! Ik doe zelf ook mee, ik was echt verrast door dit mooie pakket. Ik ben gekoppeld aan een blogger uit Oostenrijk, maar de standaard was volgens mij sowieso ‘schrijven in het Engels tenzij anders aangegeven’. Ik heb mijn brief nog niet ontvangen.

  1. Ja inderdaad, wat je zegt klopt. Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog geen tijd heb gehad om een hele leuke brief te schrijven met al deze accessoires en ook nog niet opgestuurd heb. Ga ik uiteraard wel doen 🙂 hoe leuk zou het zijn als er een penpal vriendschap ontstaat?

 4. Ziet er echt geweldig uit! Ik moet wel eerlijk zeggen dat het ook echt lang geleden is dat ik een brief schreef met postzegels en schrijven met een vulpen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.