5 dingen die ik graag in mijn nieuwe huis wil

Zoals je weet woon ik al een paar jaar samen met mijn broertje en dat bevalt eigenlijk nog prima. Wij hebben een leuk appartement boven een winkel en wonen overal dichtbij. Eigenlijk niks te klagen zul je zeggen en dat hebben we ook niet, behalve dat ik wat goedkoper wil gaan wonen. We kunnen het makkelijk betalen, daar niet van, maar gewoon goedkoper moet makkelijk kunnen met 2 mensen. De bedoeling is dat we evengoed samen gaan wonen tot we allebei vaste verkering hebben en daarmee samen gaan wonen ;) Nu zijn we op zoek naar een kleinere huurwoning, gewoon een die we via de gemeente kunnen huren. In mijn hoofd ben ik allang bezig om een nieuwe inrichting te bedenken en te verzinnen wat ik nu graag in een nieuwe woning zou willen hebben. Een soort van wishlist met o.a. Philips Hue!

Philips Hue

Sinds kort heb ik gehoord van Philips Hue lampen . Ik wist überhaupt niet dat er zoiets bestond! Dat is verlichting die je installeert en die je vervolgens met een app op je telefoon kunt regelen. Je kunt hem via de app aan en uit zetten, maar je kunt er ook de kleur mee veranderen. Super leuk! Ook bestaat er een zogenaamde ‘bridge’ waarop je maximaal 50 lampen kunt aansluiten. Hallo, ik wil dat! Hoe vet is het dat je de lampen kan bedienen met een app op je telefoon? Noem me lui, maar ik vind het leuk.

Steigerhouten eettafel

Toen mijn broertje nog verkering had en zijn vriendin bij ons woonde, hadden we een mooie steigerhouten tafel. Mijn zusje heeft er ook eentje. Vind dat zo mooi en gezellig staan altijd, heel mooi materiaal vind ik dit. Niet alleen in een eettafel trouwens, ook bijvoorbeeld in een bed vind ik het mooi. Nu wil ik alleen een steigerhouten tafel hebben. Daar maakte ik voorheen ook mijn blogfoto’s op en qua achtergrond vind ik het heel erg mooi. Mooi te combineren met andere witte meubels :)

Flatscreen tv met verlichting

We hebben nu een flatscreen tv in de huiskamer en dat is op zich natuurlijk goed. Dat hoeft van mij ook niet te veranderen. Mijn tante heeft ook zo’n soort tv, maar dan met van die leuke verlichting die van kleur veranderd. Licht dat achterop de tv zit. Vind ik ook zo leuk! Maar om daar nou een hele nieuwe tv voor te kopen is misschien een heel klein beetje overdreven.

Hoekbank

En natuurlijk kan een heerlijke bank niet ontbreken. Ik wil graag een hoekbank. Het liefst een grote met een gedeelte waarop je languit kunt liggen. Die heb je trouwens ook in een wat kleiner formaat en die wil ik graag hebben.

Blogkamer

Een ding wat met stipt op nummer één staat is een blogkamer. Een kamertje waarin ik me kan terugtrekken en die ik mijn eigen kantoortje kan maken. Het kantoortje waar ik mijn boekhouding ga bijhouden, mijn mooie posters kan ophangen en gewoon mijn eigen ding kan doen. Niet steeds mijn fotohoek op hoeven ruimen, maar gewoon kunnen laten staan. Dat lijkt me zo fijn! Denk dat ik ook meer gemotiveerd ben als ik zo’n eigen kamertje heb. Je eigen geurkaarsen of waxmelts branden.. heerlijk! Nu zeurt mijn broertje er nog wel eens over omdat hij daar niets mee heeft. Ik brand het het liefste echt elke dag! Voor nu blijft het nog even bij dromen :)

Lees ook:
Zó kom je NIET in de schulden
6 dingen die ik leuk vind aan verhuizen
Lampen kiezen: tips voor als je op je zelf wilt gaan wonen
Foto’s van mijn interieur, eindelijk!

Als jij zou gaan verhuizen, wat wil je dan absoluut in je nieuwe huis hebben?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *